novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μακροχρόνια US Open: Τετραπλασιασμός με φαβορί

Μακροχρόνια US Open: Τετραπλασιασμός με φαβορί

Μετά τις γυναίκες, το Betmarket κάνει… βουτιά στα μακροχρόνια στοιχήματα του US Open, αυτήν τη φορά στο ταμπλό των ανδρών στα προγνωστικά τένις.

Το US Open όσον αφορά την ελληνική εκπροσώπηση στους άντρες κουβαλάει… κατάρα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα πηγαίνει το ίδιο καλά, όσο στο Australian Open το οποίο παίζεται στην ίδια επιφάνεια.

Στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν τα ερωτήματα που τίθενται, όμως, δεν αφορούν μόνο τον Έλληνα τενίστα. Μιας και υπάρχουν ιστορίες κάθε λογής. Από την απόφαση για τον Γιανίκ Σίνερ και την ουσία που βρέθηκε στο σώμα του, τον Κάρλος Αλκαράθ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς που συνεχίζουν να… καλπάζουν και όσους θέλουν να μπουν ανάμεσα στα φαβορί.

Ο Τσιτσιπάς και η παράδοση στο US Open

Όπως και τη Σάκκαρη, για την οποία διαβάσατε στα μακροχρόνια στοιχήματα των γυναικών, έτσι και τον Τσιτσιπά συνοδεύουν αρκετά ερωτηματικά. Το ξέσπασμά του στο Μόντρεαλ και η απομάκρυνση του πατέρα του, αποτελεί μία κίνηση που δεν μπορεί να μην τον επηρεάσει. Ειδικότερα στο πνευματικό κομμάτι. Και για του λόγου του αληθές, ο ίδιος φάνηκε βελτιωμένος στο Σινσινάτι, έχοντας περισσότερη διάθεση να κυνηγήσει μπάλες.

Ωστόσο τα ερωτηματικά όσον αφορά την απόδοση, συνοδεύονται και από την πολύ δύσκολη κλήρωση. Ο Έλληνας τενίστας θα συναντήσει τα εμπόδια που τον δυσκολεύουν αφάνταστα, δηλαδή πολλούς καλούς σέρβερ στους πρώτους τρεις γύρους. Κοκκινάκης, Μπόργκες και Οζέ Αλιασίμ δεν αποτελούν διόλου εύκολες αποστολές στους πρώτους γύρους.

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά

  • 1R: Κοκκινάκης
  • 2R: Μπόργκες/Κόρια
  • 3R: Οζέ Αλιασίμ
  • R16: Μεντβέντεφ
  • QF: Σίνερ
  • SF: Αλκαράθ
  • F: Τζόκοβιτς/Ζβέρεφ

Και οι τρεις αυτοί τενίστες μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια το μεγαλύτερο πρόβλημα του Στέφανου Τσιτσιπά, να σημαδέψουν το μπάκχαντ και να του δυσκολέψουν τις επιστροφές. Θα πρέπει να κάνει πραγματικά μεγάλα παιχνίδια για να φτάσει ως τον γύρο των «16», όπου πιθανότατα θα περιμένει ο Μεντβέντεφ.

Και μιας που από τον Στέφανο Τσιτσιπά δεν προκύπτει κάποια επιλογή σε μακροχόνια στοιχήματα για το US Open, θα στραφούμε στον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος παίζει πάντοτε το καλύτερο τένις του στα σκληρά της Νέας Υόρκης, έχοντας κατακτήσει και έναν τίτλο απέναντι στον Τζόκοβιτς. Και μπροστά του έχει ορθάνοιχτο ταμπλό έως τους «16», όπου θα βρει πιθανότατα έναν εκ των Τσιτσιπά ή Αλιασίμ.

Για τον Μεντβέντεφ καλώς ή κακώς η Νέα Υόρκη είναι πάντοτε ένα στοίχημα. Και πάντοτε βρίσκει τρόπο να ανατρέπει προγνωστικά. Ο τελικός με τον Τζόκοβιτς, η περσινή του νίκη με τον Αλκαράθ. Και τώρα ένας πιθανός προημιτελικός με τον Γιανίκ Σίνερ, που δεδομένα θα αναμένεται να είναι επηρεασμένος από την υπόθεση που σηκώθηκε γύρω από το όνομά του το τελευταίο διάστημα. Δε γίνεται να μην παρουσιαστεί πνευματικά έτοιμος κόντρα στον Μεντβέντεφ, που πληρώνει σε απόδοση 4.00 από τη Stoiximan για να κερδίσει τους πάντες στο δικό του τέταρτο και να… πετάξει για τα ημιτελικά. Σημείο που αποτελεί και την πρώτη μας επιλογή στα μακροχρόνια στοιχήματα από το US Open.

Η κλήρωση του Αλκαράθ

Κάρλος Αλκαράθ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Γιανίκ Σίνερ. Αυτοί είναι που συγκεντρώνουν πάνω τους όλο το ενδιαφέρον, αφού πάντοτε παίζουν το καλύτερο τένις τους τις κρίσιμες στιγμές. Η αλήθεια είναι πως ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες. Ο Ιταλός με τα δύο θετικά τεστ ντόπινγκ, για τα οποία δικαιώθηκε, δεδομένα θα παρουσιαστεί επηρεασμένος.

Και μπορεί να τον επηρεάσει ακόμα και η αντίδραση του κόσμου. Κάτι που όπως είπαμε και πιο πάνω, τον φέρνει σε θέση δύσκολη η αποστολή κόντρα στον Μεντβέντεφ. Κάτι που σημαίνει βέβαια πως δε θα συναντήσει τον Αλκαράθ, ο οποίος ναι μεν έχασε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, ναι μεν προέρχεται από ένα πολύ κακό παιχνίδι κόντρα στον Μονφίς και πρέπει να ξαναδεί πώς θα αντιμετωπίσει τις γρήγορες συνθήκες, όμως και αυτός έχει δείξει πνευματικά και αγωνιστικά πολύ δυνατός στη Νέα Υόρκη στο παρελθόν.

Θέλοντας και τη δική του ρεβάνς για όσα συνέβησαν πέρσι. Το μονοπάτι του, δε, φαντάζει ιδανικό για να παίξει τουλάχιστον ως τα ημιτελικά. Ο πιθανότερος προημιτελικός του είναι κόντρα σε Ντε Μινόρ ή Χούρκατς, ένα ταμπλό ό,τι πρέπει για να τον κρατήσει ξεκούραστο και φρέσκο έως το φινάλε. Και ως δεύτερο, έστω και οριακά πίσω από τον Νόλε, φαβορί στο 3.25 της Stoiximan, αξίζει και με το παραπάνω το ποντάρισμά μας.

Αντέχει ο Τζόκοβιτς;

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το μπανταρισμένο του γόνατο από το Roland Garros και έπειτα, δεν του στέρησε την ευκαιρία να πανηγυρίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο US Open όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σίνερ και Αλκαράθ μπορεί να βρίσκονται στην άλλη πλευρά του ταμπλό, όμως για τον Σέρβο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Απ’ τον 3ο κιόλας γύρο πετυχαίνει τενίστες σε καλή φόρμα, όπως τον κάτοχο του τίτλου στο Μόντρεαλ, Αλεξέι Ποπίριν. Και γενικότερα έναν δρόμο με παγίδες που θα τον κουράσει στον δρόμο προς τον τελικό. Και από τη στιγμή που παίζεται σε τιμές απόλυτου φαβορί, δε χρειάζεται να εντάξουμε κάποιο ποντάρισμα στα μακροχρόνια στοιχήματα από το US Open.

Αντιθέτως, αυτός που μοιάζει υποτιμημένος είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός σε γρήγορες επιφάνειες έχει τεράστιο πλεονέκτημα με το σερβίς του και θέλει να εκμεταλλευτεί την κλήρωσή του στο US Open. Μπορεί να πετύχει επικίνδυνους αντιπάλους, όπως τον Μπέτσι Περισάρ στα πρώτα του παιχνίδια, αλλά η είσοδός του στα ημιτελικά θα κριθεί σε παιχνίδια κόντρα σε Ρούνε (;), Μουσέτι (;), Ρούουντ (;), Φριτζ (;). Τενίστες που στη Νέα Υόρκη μπορεί να κερδίσει, κουβαλώντας και το κίνητρο από τον σκληρό αποκλεισμό του πέρσι, όταν και πέτυχε τον Σίνερ.

Ο Ζβέρεφ μοιάζει ικανός για την υπέρβαση, ακόμα και αν δει τον Τζόκοβιτς στο διάβα του στον ημιτελικό και η απόδοσή του για να φτάσει στον τελικό είναι στο 4.50 στη Fonbet, επιλογή με την οποία θα κλείσουμε τα μακροχρόνια στοιχήματα του US Open.

Δώρα* χωρίς κατάθεση σε περιμένουν με Promo code BACK130
Δώρα* χωρίς κατάθεση σε περιμένουν με Promo code BACK130Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Μακροχρόνια US Open

  • Μεντβέντεφ να κερδίσει το δικό του τέταρτο: 4.00 (Stoiximan)
  • Κατάκτηση: Αλκαράθ 3.25 (Stoiximan)
  • Να φτάσει τελικό: Ζβέρεφ 4.50 (Fonbet)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+76.75302046.752.24109%

Ο Δημήτρης Οικονόμου από τη στιγμή που είδε τον Ράφα Ναδάλ δεν σταμάτησε να παρακολουθεί και να μιλάει για το τένις, μέχρι που αποφάσισε να γράφει για αυτό. Στη στήλη του στο betmarket.gr θα διαβάσετε αρκετές αναλύσεις και προτάσεις για το ομορφότερο παιχνίδι στον κόσμο, με αρκετές δόσεις από μπάσκετ, που αποτελεί τη... δεύτερη φύση του!

Share Διαβαστε επισης