• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Stoiximan Superleague: Πόσο πληρώνει ο πρωταθλητής χειμώνα;

Stoiximan Superleague: Πόσο πληρώνει ο πρωταθλητής χειμώνα;

Το BetMarket ζήτησε και πήρε αποδόσεις για τον Mini πρωταθλητή του Α’ γύρου και τα φαβορί…καλοπληρώνουν! 

Σε ρυθμούς σεζόν έχουμε μπει πλέον για τα καλά και το BetMarket σε συνεργασία με τη Winmasters βγάζει… Πρωταθλητή χειμώνα! Έπειτα από 7 αγωνιστικές έχουμε ήδη μία καλή εικόνα για όλες τις ομάδες και βλέπουμε πως οι αποδόσεις έχουν επηρεαστεί ανάλογα με την έως τώρα πορεία της κάθε ομάδας, όπως είναι φυσιολογικό.

Αφού έχει ολοκληρωθεί το μισό του πρώτου γύρου, έχει ενδιαφέρον να δούμε τις αποδόσεις της Stoiximan Superleague για τον πρωταθλητή χειμώνα.

Stoiximan Superleague: Αποδόσεις για πρωταθλητή χειμώνα

Τα φαβορί

Πρώτο φαβορί, λοιπόν, σύμφωνα με τις αποδόσεις της Winmasters για πρωταθλητή χειμώνα στην Stoiximan Superleague είναι ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και στο +2 από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη. Πέρασε μία μίνι κρίση κάνοντας 3 διαδοχικές ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη (από Γαλατασαράι, Άρη και Στεάουα) αλλά επανήλθε στις νίκες στο τελευταίο ματς με τον Λεβαδειακό (2-0). Μάλιστα, σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η απόδοση του ΠΑΟΚ για πρωταθλητής χειμώνα φτάνει στο 2,90 από 3,15.

Δεύτερο φαβορί για πρωταθλητή χειμώνα στην Stoiximan Superleague είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αν και ξεκίνησε με 3/3 νίκες έκανε μία μικρή κοιλιά με 3 διαδοχικά ματς δίχως νίκη (Παναιτωλικός, Άρης, Λυών) όμως τα τελευταία παιχνίδια παιχνίδια έχει επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, νίκησε τον Ατρόμητο με 2-0, την Μπράγκα με 3-0, ενώ στο τελευταίο του χρονικά ματς ήρθε ισόπαλος χωρίς σκορ στο ντέρμπι «αιωνίων», στο ΟΑΚΑ.

Η απόδοση του Ολυμπιακού για πρωταθλητής χειμώνα είναι στο 3,25 από το 2,55 στην Winmasters.

Δες τα προγνωστικά ημέρας

Τα αουτσάιντερ

Στην 3η θέση της λίστας είναι η ΑΕΚ στο 4,50. Η «Ένωση» έχει 14 βαθμούς και είναι στη 2η θέση και στο -2 από τον ΠΑΟΚ και την πρώτη θέση. Υπέστη την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Παναιτωλικό με σκορ 1-0 στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις λόγω του αποκλεισμού σκορ από τη Νόα το καλοκαίρι στα προκριματικά του Conference. Ωστόσο, είναι η ομάδα που απασχόλησε περισσότερο απ’ όλους για τις μεταγραφικές της κινήσεις φέρνοντας παίκτες όπως ο Λαμέλα αλλά και ο Μαρσιάλ που μπορούν να αλλάξουν το στάτους του πρωταθλήματος.

Στην τέταρτη θέση υπάρχει μία έκπληξη κι αυτή είναι του Άρη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου στην πρώτη διακοπή για τις εθνικές και μετά από 3 αγωνιστικές ήταν στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας με απόδοση που έφτανε το 21,00. Αυτή τη στιγμή η απόδοση του Άρη έχει πέσει αρκετά και είναι στο 6,75. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται στη 2η θέση με 14 βαθμούς και στο -2 από τον ΠΑΟΚ. Έχει αποδώσει εξαιρετικά στα περισσότερα παιχνίδια, έχει κάνει ορισμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως η νίκη μέσα στη Τούμπα (1-0) και τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό εντός έδρας (2-1), που τον έχουν φέρει σε μία ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση.

Την υψηλότερη απόδοση έχει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν, αφού αυτή τη στιγμή είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας με μόλις 9 βαθμούς και στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Έχουν ήδη απωλέσει αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα και στο Conference League δεν ξεκίνησαν καλά μετά το 1-1 στην πρεμιέρα κόντρα στη Μπόρατς. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό το κλίμα στην ομάδα με τη γκρίνια για τον προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο, να είναι ήδη μεγάλη κι εκείνος είναι δύσκολη θέση και με μεγάλη πίεση.

Σε κάθε περίπτωση, η απόδοση του Παναθηναϊκού να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα φτάνει στο 13,00 από 7,00 στην Winmasters.

Stoiximan Superleague αποδόσεις πρωταθλητή χειμώνα

Πολύ πιο κάτω και σε διψήφιο ποσοστό όλοι οι υπόλοιποι, με τον Αρη στο 15.00 και τον Αστέρα Τρίπολης στο 30.00 να κλείνουν την εξάδα στον πίνακα αποδόσεων.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή χειμώνα στην Stoiximan Superleague:

Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή χειμώνα της Stoiximan Superleague
Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή χειμώνα της Stoiximan SuperleagueΚλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης