stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Επανεκκίνηση και για Dritte Liga !

Επανεκκίνηση και για Dritte Liga !

Καλημέρα φίλοι! Το προηγούμενο Σ/Κ δεν το μεταφράζω ως απαραίτητα κακό. Η Βέρντερ έχασα πολλές ευκαιρίες για να επικρατήσει, η Στουτγάρδη με την Χερτα κάλλιστα θα μπορούσαν να κάνουν το over2,5 με τις ευκαιρίες να ξεπερνούν τις 20. Όσο για το Λεβερκούζεν – Μπάγερν, δίκαιη η ήττ α για την “Werkself”. Στο 9,00 πλέον το να μην πέσει η Κολωνία.

Στα… φρέσκα έχουμε επανέναρξη Dritte Liga. Κατά τα άλλα κανονικά η Μπουντεσλίγκα, ενώ μεσοβδόμαδα ξεκινάει και η Zweite Liga. Ας δούμε με μια πρώτη σύντομη ματιά όλα τα παιχνίδια του Σ/Κ. Δεν ξέρω τι θα επιλέξω, αν επιλέξω κάτι, αφού με μια πρώτη ματιά δεν είναι καλό το Σ/Κ.

Στην Bundesliga μου μοιάζει κάκιστο το πρόγραμμα. Μπερδεμένα όλα τα παιχνίδια, δεν υπάρχουν καθαρές επιλογές στα μάτια. Την Παρασκευή η Χέρτα φιλοξενεί τη Ντόρτμουντ στο Βερολίνο. Το 3,50 στον άσο μου αφήνει μια… ντεμί γεύση. Η φετινή Χέρτα είναι συνώνυμο της αστάθειας, ικανή για το καλύτερο, ικανή για το χειρότερο, επίσης την επηρέασε η διακοπή του πρωταθλήματος. Δεν θέλω ακόμα να κοντράρω Ντόρτμουντ, παρότι επικρατεί μια ανησυχία για τον Ομπαμεγιάνκ (ψάχνεται να φύγει, πιθανόν να μην παίξει).

Δυνατό παιχνίδι στο Ζίνχαϊμ με τη Χόφενχαϊμ να υποδέχεται τη Λεβερκούζεν. Πολύ ισοπαλία στο ματς, ειδικά από πλευράς Λεβερκούζεν, που δεν χάνει εύκολα, όμως και οι νίκες της ήταν πολύ οριακές. Στο Φράιμπουργκ η τοπική ομάδα υποδέχεται τους… αγριεμένους “ταύρους” από τη Λειψία. Η ομάδα του Χάζενχουετελ έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως μπορεί να παίξει χωρίς Ευρώπη ένα ματς πρωταθλήματος, επικρατώντας 3-1 της Σάλκε. Το αν θα μπορεί απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα να κάνει το ίδιο, θα φανεί. Θεωρώ πάντως ότι μόνο εύκολο δεν θα είναι το ματς.

Δύο περαιτέρω no bet είναι αυτό της Γκλάντμπαχ με την Άουγκσμπουργκ και της Μάιντζ με την Στουτγάρδη. Στο Γκλάντμπαχ δεν πήγα στο διπλό για δύο λόγους, πρώτον το 3,75 έγινε 3,25, επομένως με 0,50 κάτω δεν είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν είναι στο 100% ο Φινγκμπόγκασον, που θα βρίσκεται αποστολή, όμως δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι. Η Γκλάντμπαχ πάντως έχει να διαχειριστεί την κακή ψυχολογία μετά την ήττα στο τελευταίο λεπτό από την Κολωνία.

Δύο διπλά που αξίζουν να συζητηθούν και ίσως να παιχθούν είναι της Άιντραχτ (3,40) στο Βόλφσμπουργκ και της Κολωνίας (3,40) μέσα στο Αμβούργο. Η Άιντραχτ δείχνει δυνατή παρότι έμεινε στο 1-1 με την Φράιμπουργκ, ενώ η Κολωνία απέναντι στον πρώτο (βαθμολογικά) ανταγωνιστή για την παραμονή καλείται να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά το τρίποντο με την Γκλάντμπαχ. Και οι δύο ομάδες έχουν το βάθος να κάνουν το διπλό. Στα Κυριακάτικα παιχνίδια, αδιάφορο μοιάζει το Μπάγερν – Βέρντερ, αν και το γκολ γκολ στο 1,95 μοιάζει καλό, ενώ στο Σάλκε – Ανόβερο, το διπλό έπρεπε να δίνει 4,50 και δίνει 6,50.

Dritte Liga… Πάντερμπορν ώρα μηδέν!

Επανέναρξη Dritte Liga θα έχουμε αυτό το Σ/Κ, με τα νέα για την Πάντερμπορν να μην είναι καλά. Παρότι πραγματοποιεί μια εξαιρετική σαιζόν η Πάντερμπορν και βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 44 βαθμούς, τα οικονομικά δεν δείχνουν να είναι καλά. Υπάρχει χρέος 6,5 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά με αυτό το χρέος δεν μπορεί να ανέβει στην Zweite Liga. Άγνωστο τι τύχη μπορεί να έχει όλο αυτό, μέχρι τον Μάρτιο πρέπει να το έχει ρυθμίσει το συγκεκριμένο ζήτημα. Το πως θα παρουσιαστεί στην έδρα της Κέμνιτσερ είναι άγνωστο, με τη γηπεδούχο να έχει κάνει κάκιστο πρώτο γύρο. Θυμίζω πως η Κέμνιτσερ έχει ανακαινίσει το γήπεδο της και σιγά σιγά θα ήθελε να αρχίσει να στρέφεται στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου γιατί όχι, σε μερικά χρόνια να διεκδικήσει άνοδο. Ο άσος στο 3,95 μπορεί να σταθεί. Κατά τα άλλα πάντως το πρόγραμμα είναι αρκετά κακό, δεν θα επέλεγα κάτι.

Μακροχρόνιο στοίχημα από 08/01:
Να μην υποβιβαστεί η Κολωνία (10.00) με 15 μονάδες, τωρινή τιμή 9,00.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.910 μονάδες

Επιστροφές από 12/01: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 18/01: 0 μονάδες

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης