stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Κολομβίας (13/09/24)

Προγνωστικά Κολομβίας (13/09/24)

Μία επιλογή από το πρωτάθλημα της Κολομβίας στα προγνωστικά στοιχήματος (13/09/24) του Κωνσταντίνου Διακαναστάση και σε απόδοση 5,00.

Χαιρετώ! Λίγες μέρες άδειας ήταν απαραίτητες για εξτρά ανάσες, πόσο μάλλον τώρα που είχε και Εθνικές και η αλήθεια είναι πως σπανίως ασχολούμαι στοιχηματικά μαζί τους.

Απόψε έχει λίγα ματς το πρόγραμμα, αλλά στην Κολομβία έχει ένα σημείο που με απασχόλησε και αξίζει να το συζητήσουμε. Να αναφέρω ότι στους στους επαναληπτικούς του Κυπέλλου Βραζιλίας τα ζευγάρια είναι καλά ζυγισμένα από τις στοιχηματικές, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος απασχόλησης.

Πάμε σιγά σιγά να δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα που κράτησα.

Προγνωστικά Κολομβίας στο Ντεπορτίβο Περέιρα – Αλιάντζα Πετρολέρα (13/09/24)

Στην πρώτη κατηγορία της Κολομβίας η Ντεπορτίβο Περέιρα φιλοξενεί την Αλιάντζα Πετρολέρα στο εξ αναβολής ματς της 6ης αγωνιστικής.

Ντεπορτίβο Περέιρα – Αλιάντζα Πετρολέρα

Η Ντεπορτίβο Περέιρα έκανε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά από το υλικό της λείπει ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά όταν ένα ματς ζορίζει. Αυτός είναι και από τους βασικούς λόγους που μέχρι στιγμής έχει κερδίσει μόνο την αδύναμη Τσίκο στα 5 τελευταία παιχνίδια της (1-1-3 το πρόσφατο σερί της). Ακόμη ένα ζήτημα της είναι πως παρά το γεγονός ότι δημιουργεί ευκαιρίες στους αγώνες της δεν μπορεί να τις μετουσιώσει σε τέρματα (3η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας), με αποτέλεσμα να βγάζει έναν εκνευρισμό στο γήπεδο. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η πίεση από τον κόσμο, ο οποίος δεν έχει καθόλου υπομονή και διαρκώς δείχνει τη δυσαρέσκεια του στα σόσιαλ.

Η Αλιάντζα Πετρολέρα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερα σαν υλικό, όμως είναι ο ορισμός της ομάδας και οι παίκτες της δίνουν το 100% σε κάθε ματς. Αυτό αποτυπώνεται και στην πρόσφατη πεντάδα αναμετρήσεων της όπου διατηρεί αήττητο (2-3-0), με την επιθετική της γραμμή να έχει πετύχει 10 τέρματα.

Μοναδικό ψεγάδι της είναι η ανασταλτική της συμπεριφορά, εκεί όπου δέχεται σταθερά τέρματα (μόνο σε ένα από τα 5 τελευταία ματς της κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν), αλλά απέναντι στην Περέιρα που δεν πετυχαίνει… ελέφαντα από το μισό μέτρο θα πάρω το ρίσκο, ποντάροντας στα προγνωστικά Κολομβίας (13/09/24) στο υψηλό διπλό του 5,00 από την Bet365.

Επιλογή που ενισχύεται και από την πρόσφατη παράδοση, καθώς η Αλιάντζα σε 2/3 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο έφυγε με τη νίκη.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

Το παιχνίδι μου

Μονό στην Bet365 και σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

  • ΚΟΛ1 – 13/09 – 03:30 – Ντεπορτίβο Περέιρα – Αλιάντζα Πετρολέρα – 2 σε απόδοση 5,00 επί 4 μονάδες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-68.2311.961919.818.3890.38%

Ο Κωνσταντίνος Διακαναστάσης ξεκίνησε να ασχολείται με το στοίχημα το 2010 και τότε έχει συνηθίσει να κοιμάται το πρωί! Τα βράδια του άλλωστε είναι γεμάτα ποδόσφαιρο, από την αγαπημένη του Βραζιλία και όλα τα Λάτιν Πρωταθλήματα μέχρι τη Βόρεια πλευρά της Ηπείρου (Μεξικό και MLS)

Share Διαβαστε επισης