novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Τένις 12/9/24: Η δυάδα της Γουαδαλαχάρα για τριπλασιασμό

Προγνωστικά Τένις 12/9/24: Η δυάδα της Γουαδαλαχάρα για τριπλασιασμό

Προγνωστικά τένις με επιμονή στη Γουαδαλαχάρα και σήμερα (12/9/24) παρά τις μεγάλες εκπλήξεις.

Το είπαμε εξ αρχής πως αυτή η εβδομάδα δεν προσφέρεται για πολύ μεγάλα πονταρίσματα. Και έτσι ακριβώς εξελίσσεται μιας και βλέπουμε πολύ μεγάλες εκπλήξεις.

Όπως για παράδειγμα την Κόλινς, η οποία όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει για να συνεχίσει στο κυνήγι των WTA Finals, αλλά ηττήθηκε με 2-0 έχοντας ξανά πολλά νεύρα στο παιχνίδι της.

Θα συνεχίσουμε να ποντάρουμε στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα; Θα το κάνουμε, ναι. Αλλά έχουμε να περιμένουμε σημαντικότερα τουρνουά από την ερχόμενη εβδομάδα και η κάβα μας από το US Open κρατάει καλά. Οπότε συνεχίζουμε με σύνεση και στα σημερινά (12/9/24) προγνωστικά τένις.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι της Οσταπένκο με τη Στάκουσιτς. Η Λετονή πρέπει να επιβεβαιώσει κάποια στιγμή τον ρόλο του Νο1 seed. Μπαίνοντας με bye στον 2ο γύρο, ψάχνει μερικές προκρίσεις που θα τη φέρουν ξανά κοντά σε έναν τίτλο.

Μπορεί να μη βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της, αλλά η Στάκουσιτς θεωρητικά δεν αποτελεί φόβητρο. Μιας και παρά την άνοδό της τον τελευταίο μήνα, έχει να τα βάλει με τα βαριά χτυπήματα της Οσταπένκο από τη βασική γραμμή. Ωστόσο, η Λετονή μπορεί να μπει και αυτή στο μουντ των φαβορί που τα βρίσκουν σκούρα και να αρχίσει τα λάθη. Αν συμβεί αυτό, δεν πιστεύουμε πως μπορεί να χάσει από τη Στάκουσιτς, αλλά δεν είναι απίθανο να δυσκολευτεί, με τη νίκη της σε συνδυασμό του over 17.5 games να παίζεται στο 1.70 και να την κρατάμε στα σημερινά (12/9/24) προγνωστικά τένις.

Πολύ περισσότερο δύσκολη φαίνεται η αποστολή της Καρολίν Γκαρσία απέναντι στην Ένα Σιμπαχάρα. Η Γαλλίδα άλλαξε προπονητή, ψάχνει νίκες και στη Γουαδαλαχάρα γνωρίζει πώς να αντιμετωπίζει τις συνθήκες, έχοντας παίξει πέρσι στα ημιτελικά.

Ωστόσο δε θυμίζει σε τίποτα την τενίστρια που ήταν πέρσι και πρόπερσι. Η Σιμπαχάρα έχει τη δυνατότητα να αμυνθεί στη βασική γραμμή και να μεγαλώσει τα ράλι, κάτι που συχνά πυκνά οδηγεί το επιθετικό παιχνίδι της Γκαρσία σε πολλά λάθη. Για αυτό και θα πάμε μαζί της, αλλά επίσης με συνδυασμό το over 16.5 games σε απόδοση 1.72 για τα σημερινά (12/9/24) προγνωστικά τένις.

Νέα τριπλή προσφορά* γνωριμίας με 690 δώρα εντελώς δωρεάν!
Νέα τριπλή προσφορά* γνωριμίας με 690 δώρα εντελώς δωρεάν!Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Προγνωστικά Τένις 12/9/24 – Το Παιχνίδι Μου

Δυάδα Stoiximan

Γουαδαλαχάρα (Γ) – Γκαρσία – Σιμπαχάρα: 1 και over 16.5 games (1.72)
Γουαδαλαχάρα (Γ) – Οσταπένκο – Στάκουσιτς: 1 και over 17.5 games (1.70)

Απόδοση 3.06 με 10 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+76.75302046.752.24109%

Ο Δημήτρης Οικονόμου από τη στιγμή που είδε τον Ράφα Ναδάλ δεν σταμάτησε να παρακολουθεί και να μιλάει για το τένις, μέχρι που αποφάσισε να γράφει για αυτό. Στη στήλη του στο betmarket.gr θα διαβάσετε αρκετές αναλύσεις και προτάσεις για το ομορφότερο παιχνίδι στον κόσμο, με αρκετές δόσεις από μπάσκετ, που αποτελεί τη... δεύτερη φύση του!

Share Διαβαστε επισης