novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Παιχνίδι με γκολ, κόρνερ και τελικές στην εστία

Παιχνίδι με γκολ, κόρνερ και τελικές στην εστία

Δύο Bet Builder, μία δυάδα και ένα μονό στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από Mexico, Spain (14-15/09/24).

Αποστολή εξετελέσθη

Η Λα Κορούνια το έκανε για μία ακόμα φορά φέτος. Έφαγε πρώτη γκολ (έχασε 2-0 από την Κόρδοβα) και ακολούθως βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα να βγάλει τα 4 κόρνερ που θέλαμε μέχρι το 60ο λεπτό! Το απίστευτο είναι ότι δεν κέρδισε άλλο έως τη λήξη του αγώνα! Όσον αφορά στη τελική στην εστία του Γιακόμπο, έγινε στην αντεπίθεση από το πρώτο κερδισμένο κόρνερ της Ντέπορ (42’) με δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα! Γράψαμε στη χθεσινή στήλη ότι ο Γιακόμπο δοκιμάζει από παντού το πόδι του όταν του δοθεί η ευκαιρία.

Εξάλλου, σήμερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο από παιχνίδια σε Ισπανία και Μεξικό. Συνεπώς, τα προγνωστικά είναι από Mexico, Spain (14-15/09/24).

Primera Division: Προγνωστικά Εσπανιόλ – Αλαβές (14/09/24)

Σουτάρει ο Βέλιζ

Ο νεοαποκτηθείς Βέλιζ χάρισε στην Εσπανιόλ την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σκοράροντας στο 90+6’ κόντρα στη Βαγεκάνο (2-1). Ηταν και το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα. Ξεκίνησε σε όλα τα ματς βασικός και έμεινε μέχρι το τέλος στα δύο εξ αυτών. Επίσης, είχε τουλάχιστον 1 τελική στην εστία στα 3/4 παιχνίδια. Δεν έκανε μέσα στην Ατλέτικο (0-0), κάτι που δε θεωρείται και παράλογο. Έχοντας δίπλα του τον χαρισματικό Πουάδο, πιστεύουμε ότι θα πράξει μία τελική στον στόχο κόντρα σε μία Αλαβές που την έχει… πελάτισσα η ομάδα του (12-3-2 στη Βαρκελώνη).

Το Over 0.5 σουτ στο τέρμα του Αλέχο Βέλιζ είναι στο 1.66 στην Bet365.

Βγάζει κόρνερ η Αλαβές

Η Αλαβές έχει 4,5 κόρνερ ανά αγώνα φέτος και η γραμμή βγήκε ακριβώς εκεί. Εμείς, θα την κατεβάσουμε στο 3,5 όπως κάναμε και με τη Λα Κορούνια χθες. Η ομάδα του Πλάθα το επιβεβαίωσε στα 2/2 ματς με τις Σοσιεδάδ (6) και Λας Πάλμας (6), ενώ έμεινε στα 3 με Μπέτις και Θέλτα. Επίσης, κέρδισε τουλάχιστον 4 στα 2/2 παιχνίδια με την Εσπανιόλ (8 και 12 αντιστοίχως). Τέλος, η αντίπαλός της παραχωρεί 4,4 κόρνερ εκτός και 4,5 εντός υπολογίζοντας τους 10 πιο πρόσφατους επίσημους αγώνες της.

Το Over 3.5 κόρνερ της Αλαβές προσφέρει στο 1.53 η Bet365 στα προγνωστικά για Mexico, Spain (14-15/09/24).

Primera Division: Προγνωστικά Σεβίλλη – Χετάφε (14/09/24)

Λείπει ο Μαγιοράλ

Η Χετάφε έχει τη χειρότερη επίθεση (μαζί με τη Βαγιαδολίδ) στην Primera με μόλις 1 γκολ σε 3 αγωνιστικές (οφείλει το ματς με την Μπέτις)! Πληρώνει την απουσία του περσινού σκόρερ της Μαγιοράλ (27/15), ο οποίος είναι στα… πιτς από τον περασμένο Μάρτιο. Ήταν να μπει σήμερα στην αποστολή, αλλά έμεινε τελικά εκτός, διότι δεν έβγαλε τη χθεσινή προπόνηση.

Ένας «κανονικός» φορ

Ο τεχνικός Μπορδαλάς «βάπτισε», στην αρχή της σεζόν, επιθετικό τον μέσο, Ούτσε, αφού δεν είχε άλλον μπροστά! Ευτύχησε, όμως, να πάρει δύο φορ πάνω στο νήμα της λήξης της μεταγραφικής περιόδου. Τον Ροντρίγκεθ από τη Ρεάλ Β και τον Γιλντιρίμ από τη Ρεν. Ο δεύτερος, με το που πήγε στη Μαδρίτη ξεκίνησε βασικός (στο 0-0 με τη Σοσιεδάδ) και αναμένεται να είναι και σήμερα στην κορυφή της επίθεση των Μαδριλένων.

«Αναιμική» πίσω η Σεβίλλη

Ο 22χρονος Τούρκος ήταν… ψαρωμένος με τη Σοσιεδάδ ένεκα και του ότι μπήκε κατευθείαν στα βαθιά. Με τη Σεβίλλη, όμως, που «σέρνεται» και το κλίμα θα είναι βαρύ στις εξέδρες εάν δεν της βγει το ματς (θα ακουστούν μέχρι και απειλές κατά της ζωής του προέδρου, Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο Καράσκο), μπορεί να παρουσιαστεί πιο δυναμικός και να πάρει επιθετικές προσπάθειες. Επομένως, είναι σε θέση να σουτάρει έστω και μία φορά στην εστία. Άλλωστε, η Σεβίλλη δέχεται 4,4 σουτ στον στόχο μέσο όρο φέτος, ενώ η Χετάφε μέτρησε 20 τελικές στην εστία στα τελευταία 4 παιχνίδια μαζί της. Επίδοση πρωτόγνωρη για ομάδα που κοουτσάρει ο αμυντικογενής Μπορδαλάς. Ανεξαρτήτως των παραπάνω, πάντως, αξίζει και η απόδοση, διότι δε θα ξεκινάει βασικός ο Γιλντιρίμ όταν επιστρέψει ο Μαγιοράλ.

Το Over 0.5 σουτ στο τέρμα του Μπερτούγκ Γιλντιρίμ δίνει 2.62 στην Bet365 στα προγνωστικά για Mexico, Spain (14-15/09/24).

Το ψάχνει ο Λουκεμπάκιο

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο της Σεβίλλης ψάχνει το γκολ διαρκώς αν και δεν είναι καθαρόαιμος επιθετικός. Σήμερα, για παράδειγμα, στην κορυφή θα είναι ο Ρομέρο και ο ίδιος θα παίξει ως εξτρέμ. Ο 26χρονος Βέλγος παίρνει συχνά – πυκνά τραβηγμένες προσπάθειες ή φέρεται εγωιστικά. Στην προκειμένη περίπτωση αμφότερα τα «μειονεκτήματά» του δε μας ενοχλούν, καθώς θέλουμε να κάνει μία τελική στην εστία. Κάτι που συνέβη στα 3/3 ματς του. Συγκεκριμένα είχε 1 με τη Βιγιαρεάλ, 3 με τη Μαγιόρκα και 2 με τη Χιρόνα! Μένει 70’ μέσο όρο στον αγωνιστικό χώρο και έχει 1,5 σουτ μ.ο. στο στόχο ανά 90λεπτο.

Το Over 0.5 σουτ στο τέρμα του Ντόντι Λουκεμπάκιο στο 1.61 στην Bet365.

Segunda Division: Προγνωστικά Σανταντέρ – Χιχόν (14/09/24)

Σούπερ ντέρμπι στη Β’ Ισπανίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Αυτό θα μας απασχολήσει (εάν προκύψει ευκαιρία) στον δεύτερο γύρο και συγκεκριμένα στην 30η αγωνιστική που θα συναντηθούν στο «Μολινόν». Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα γκολ και συγκεκριμένα με το Goal/Goal, το οποίο έφεραν στα 3/3 μεταξύ τους επίσημα και μη παιχνίδια.

Της αρέσει το «Run & Gun»

Εξάλλου, η Σανταντέρ το… συνέχισε από εκεί που το άφησε, καθώς τελείωσε τη σεζόν πέρυσι με 63 τέρματα ενεργητικό και 55 παθητικό και φέτος έχει ήδη 8-5 σε 4 αγωνιστικές. Πέτυχε από 2 στα «θηρία», Αλμερία (2-2) και Έιμπαρ (2-2), 3 στην πάντα υπολογίσιμη Οβιέδο (3-1) και 1 στη σκληροτράχηλη Τενερίφη (1-0). Το ματς με την τελευταία ήταν το μοναδικό που δε δέχτηκε γκολ χάρη σε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις του πορτιέρε της (86’, 90+6’). Είναι μία ομάδα που την ενδιαφέρει να βάλει περισσότερα απ’ όσα θα φάει.

Με… φτερά στα πόδια

Η Χιχόν από την πλευρά της, προέρχεται από το 3-1 επί της μισητής Οβιέδο. Αποτέλεσμα που της δίνει… φτερά στα πόδια. Κατεβαίνει, λοιπόν, με την ψυχολογία στα ύψη και 2.000 οπαδούς της στις εξέδρες του «Σαρδινέρο». Επίσης, σκόραρε στις 3/4 επισκέψεις σε αυτό. Επιπλέον, ήταν Goal/Goal τα 3/4 φετινά της παιχνίδια. Έληξε No Goal αυτό με την Ελδένσε (0-0), επειδή δεν έμπαινε η μπάλα μέσα και στις δύο εστίες! Η ίδια είχε 4 κλασικές ευκαιρίες, 1 δοκάρι και δε της έδωσε ένα πέναλτι ο ρέφερι! Η αντίπαλός της από την άλλη, έστειλε 3 φορές την μπάλα στο δοκάρι!

Το Goal/Goal πληρώνει 1.78 στη Fonbet στα προγνωστικά για Mexico, Spain (14-15/09/24).

Apertura Mexico: Προγνωστικά Τολούκα – Τιχουάνα (15/09/24)

Αναμέτρηση η οποία άνετα μπορεί να εξελιχθεί σε… ροντέο, καθώς οι δύο ομάδες ήταν από τις πλέον φορμαρισμένες στο Μεξικό πριν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών. Το Goal/Goal & Over είναι στο 1.83 και το Goal/Goal στο 1.65. Συνεπώς, αξίζει το δεύτερο, αφού η απόκλιση δεν είναι μεγάλη.

«Πολυβόλο» εντός έδρας

Η Τολούκα είναι από τις πλέον επιθετικογενείς ομάδες στη χώρα με 11 γκολ σε 6 αγωνιστικές και τα 8 τα πέτυχε στην έδρα της. Εκεί όπου σκόραρε στις 11/11 αναμετρήσεις με την Τιχουάνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι 3/5 ήταν και Goal/Goal. Επίσης, έβαλε και δέχτηκε γκολ στα 2/3 φετινά ματς στο «Νεμέσιο Ντίες». Διατήρησε απαραβίαστη την εστία της με την αδύναμη εκτός Μασατλάν (3-0), ενώ δέχτηκε 2 από την ουραγό Χουάρες, η οποία έχει σημειώσει 6 τέρματα συνολικά στην τρέχουσα σεζόν!

Σεληνιασμένη η Τολούκα

Η Τιχουάνα από την άλλη, διάγει το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών με τον τεχνικό Οσόριο στο τιμόνι της. Από εκεί που ήταν ο περίγελος στην Πριμέρα στις τουλάχιστον τρεις προηγούμενες σεζόν, δείχνει ικανή φέτος να τερματίσει στην εξάδα, η οποία οδηγεί απευθείας στη Λιγκίγια. Όπλο της σε αυτό είναι η αποτελεσματικότητά της στην τελική προσπάθεια, καθώς διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 14 τέρματα. Ανασταλτικά, πάλι, τα εμφανίζει τα θεματάκια της (11 γκολ παθητικό). Εξ ου και τα 6/7 Goal/Goal. Έληξε No Goal το ματς με την Κρουζ Αζούλ (0-3) όπου έκανε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση.

Το Goal/Goal έχει 1.65 στη Fonbet με σούπερ δώρα* για σήμερα.

Προγνωστικά Mexico, Spain (14-15/09/24): Το παιχνίδι μας

Bet Builder στην Bet365

ΙΣ1 – 14/09 – 17.15 – Εσπανιόλ – Αλαβές

  • Over 0.5 σουτ στο τέρμα ο Αλέχο Βέλιζ
  • Over 3.5 κόρνερ η Αλαβές

Στο Bet Builder απόδοσης 2.50 βάζουμε 10 μονάδες.

Μονό στην Bet365

ΙΣ1 – 14/09 – 19.30 – Σεβίλλη – Χετάφε – Over 0.5 σουτ στο τέρμα ο Μπερτούγκ Γιλντιρίμ (2,62) με 10 μονάδες.

Bet Builder στην Bet365

ΙΣ1 – 14/09 – 19.30 – Σεβίλλη – Χετάφε

  • Over 0.5 σουτ στο τέρμα ο Μπερτούγκ Γιλντιρίμ
  • Over 0.5 σουτ στο τέρμα ο Ντόντι Λουκεμπάκιο

Στο Bet Builder απόδοσης 4.20 βάζουμε 5 μονάδες.

Δυάδα στη Fonbet

ΙΣ2 – 14/09 – 19.30 – Σανταντέρ – Χιχόν – Goal/Goal (1,78)

ΜΕΞ1 – 15/09 – 01.45 – Τολούκα – Τιχουάνα – Goal/Goal (1,65)

Στη δυάδα απόδοσης 2,94 βάζουμε 10 μονάδες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000116.37162100.372.26119.395%

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Μεξικό είναι δοσμένη η καρδιά του. Υπάρχει, όμως, κι η Λατινική Αμερική που διεκδικεί μέρος από τα συναισθήματά του. Είκοσι χρόνια είναι αυτά, έχουν δει πολλά τα μάτια του κι ακούσει τα αυτιά του.

Share Διαβαστε επισης