novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Χαλαρό μεσοβδόμαδο

Χαλαρό μεσοβδόμαδο

Η διαλογή της Κυριακής έφερε εννέα επιλογές. Από αυτές επιβεβαιώθηκαν οι τέσσερις. Δύο over και δύο σημεία άνω του 3.00. Υπό… κανονικές συνθήκες αυτό σημαίνει ισοπαλία. Όταν όμως βάζεις μέσα τον προσωπικό παράγοντα και τη χημεία, τότε όλα βασίζονται σε αυτή. Δεν ήταν σωστή, δεν ήρθαν επιστροφές.

Για τα κουπόνι του τριημέρου δεν μπορώ να πω πως υπήρξε παιχνίδι που στάθηκα πολύ. Θα μπορούσε να είναι ένα τέτοιο ο άσος της Ζούλτε, αλλά αφενός με… κατηγορώ που δεν πήρα χαμπάρι τις καλές χειμερινές μεταγραφές και το 3αρι που πλήρωνε το Σάββατο, αφετέρου σήμερα θα έχει σημαντικότατες απουσίες.

Κοίταξα και το 4αρι της Ολνταμ στο Τρόφι. Η Σρούσμπερι έδειξε κούραση το Σάββατο, με το 2-0 να γίνεται 2-2 στην υποδοχή της Ντονκάστερ. Με προβληματίζει όμως το γεγονός πως και η Ολνταμ μπορεί να εμφανιστεί κουρασμένη, μιας και έπαιζε με δέκα παίκτες για μισή ώρα στο δικό της Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Σκέφτηκα και την κόντρα της Νιούπορτ, που έχοντας μπροστά της μεγάλο παιχνίδι με την Τότεναμ για το Κύπελλο δεν αποκλείεται να κάνει αρκετές αλλαγές, στο αποψινό κόντρα στη Μόρκαμ. Δεν μπορώ όμως έτσι εύκολα να κοντράρω μια ομάδα που «τρέχει» εντός έδρας αήττητο σερί από τα τέλη Νοέμβρη.

Ετσι αποφάσισα να κρατήσω μονάχα δύο over, με χαλαρό ποντάρισμα, σε ένα μεσοβδόμαδο που μοιάζει… αντιστοιχηματικό.

Πρώτη επιλογή το Τουρ-Μετς για το Κύπελλο Γαλλίας. Ουραγοί σε Λιγκ 2 και Λιγκ 1 αντίστοιχα, πολυτέλεια το Κύπελλο, χαλαρά θα το δούνε και το over είναι αουτσάιντερ.

Επίσης αουτσάιντερ και στο Σιντ Τρούιντεν-Μαλίν στο Βέλγιο. Η πρώτη δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία, αλλά στο συγκεκριμένο οφείλει να επιτεθεί για να σκοράρει. Η δεύτερη έχει κάνει πολλές μεταγραφές και περιμένω επιθετικά να δείξει κάτι από το ταλέντο των νέων παικτών αλλά αμυντικά να εμφανίσει κενά.

 

Δυάδα

23/1-21:30– Σιντ Τρούιντεν – Μαλίν over (2.075)

24/1-19:30– Τουρ-Μετς  over (2.025)

Στη δυάδα απόδοσης 4.20, ποντάρισμα 15 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 1620 μονάδες

Επιστροφές: 0  μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 15 μονάδες

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης