stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Μπάσκετ (15/9/24): Γιατί τέτοιο χάντικαπ;

Προγνωστικά Μπάσκετ (15/9/24): Γιατί τέτοιο χάντικαπ;

Από το Κύπελλο Γερμανίας είναι τα σημερινά (15/9/24) προγνωστικά μπάσκετ, εκεί όπου έχουμε βρει ένα σημείο αξίας.

Δράση έχουμε ήδη σε ορισμένα Κύπελλα της Ευρώπης, από τα οποία ψάχνουμε να βρούμε αξία και η αλήθεια είναι πως το Κύπελλο Γερμανίας μας προσφέρει μία τέτοια επιλογή σήμερα.

Θα αφήσουμε για σήμερα τα φιλικά, μιας και την ώρα που γράφουμε την στήλη, δεν έχουν βγει ακόμα αποδόσεις. Οπότε τα προγνωστικά μπάσκετ της ημέρας (15/9/24) είναι από το Κύπελλο Γερμανίας.

Ας δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά μπάσκετ για σήμερα (15/9/24).

Προγνωστικά Μπάσκετ (15/9/24)

Διαφορά κατηγορίας

Η αναμέτρηση που μας απασχολεί για σήμερα (15/9/24) στα προγνωστικά μπάσκετ είναι ανάμεσα στην Ιένα και την Μπραουνσβάιγκ. Αξίζει να αναφέρουμε πως έχουμε και ελληνικό χρώμα στον συγκεκριμένο αγώνα, μιας και βοηθός προπονητή στους φιλοξενούμενους είναι ο Κώστας Παπάζογλου, εξαιρετικός στο ρόλο του, όπως επίσης και εξαιρετικός άνθρωπος.

Στα του αγώνα, η Ιένα είναι ομάδα της 2ης κατηγορίας στην Γερμανία και έκανε αίσθηση με τις μεταγραφές της. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Ρέιμαρ Μόργκαν, Αμερικανό «ψηλό» που πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Παναθηναϊκό και στην θητεία του στην Ουλμ είχε πάρει και το βραβείο του MVP. Βέβαια, τα χρόνια έχουν περάσει και στα 36 του θα δώσει περισσότερες βοήθειες μέσα από την εμπειρία του. Είναι κάτι που τόνισε και ο προπονητής της ομάδας. Γενικότερα πάντως η Ιένα αποτελεί ένα ρόστερ με πολύ έμπειρους παίκτες, το οποίο έχει μεν το θετικό ότι μπορούν να πάρουν κάποια παιχνίδια οι προσωπικότητες, σε ομάδες όμως υψηλού ρυθμού θα έχουν θέματα.

Η Μπραουνσβάιγκ από την άλλη θέλει να ξορκίσει την κακοδαιμονία που την διέπει στο Κύπελλο. Τις δύο τελευταίες φορές έμεινε εκτός από αυτή τη φάση που τρέχει και τώρα στη διοργάνωση, οπότε δεν θέλει επ’ ουδενί να… τριτώσει το κακό. Στην πρόβα τζενεράλε πάντως έδειξε θετικό πρόσωπο, μιας και επικράτησε Ράστα Βέχτα σε φιλική αναμέτρηση που έδωσαν οι δυο τους. Η ομάδα που ανέδειξε τον Ντένις Σρέντερ στηρίζει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της στον Τι Τζέι Κρόκετ, ενώ περιμένουμε να δούμε το project του Τρε Μίτσελ. Στόχος δεν είναι άλλος από την γρήγορη παραμονή και την όσο το δυνατό υψηλότερη θέση στη βαθμολογία.

Το σημείο

Έχουμε έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις χωρίζουν πρωταθλήματα. Όση εμπειρία κι αν διαθέτει η Ιένα, θεωρούμε πως η Μπραουνσβάιγκ θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να περάσει αυτή τη φορά στην επόμενη φάση. Θα πάμε, λοιπόν, με το διπλό με το χάντικαπ στο -4.5 στο 1.83 στην Stoiximan.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (15/9/24) – ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Μονά

🔥BB Pokal – 15/09, 17:30 – Ιένα – Μπράουνσβάιγκ2 (-4.5) σε απόδοση 1,83 στη Stoiximan επί 5 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

LLWWLWLLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-0.35401959.652.1999.87%

Ο Μάριος Μπούλης ασχολείται εδώ και μια πενταετία ενεργά με το μπάσκετ, έχοντας ειδικευτεί στο ρεπορτάζ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, παρακολουθεί όμως την αγαπημένη του…σπυριάρα, σε όποιο παρκέ και αν βρίσκεται. Η Ελλάδα και η Euroleague αποτελούν το στοιχείο του, όμως μέσα από τη στήλη του θα δείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλη την Ευρώπη, αλλά και το μαγικό κόσμο του NBA.

Share Διαβαστε επισης