novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τετράδα επιλογών από το Πάρμα – Ουντινέζε και μία από το Βόλος – ΑΕΚ

Τετράδα επιλογών από το Πάρμα – Ουντινέζε και μία από το Βόλος – ΑΕΚ

Τα σημερινά προγνωστικά προκύπτουν από Serie A και Stoiximan Superleague, περιλαμβάνοντας επιλογές από την αγορά των στατιστικών.

Στην Ιταλία θα ασχοληθούμε με το Πάρμα – Ουντινέζε, ενώ στα εγχώρια με το ΑΕΚ – Βόλος.

Και οι δύο βαράνε, αλλά με άλλη έννοια

Ξεκίνημα από το Ιταλικό πρωτάθλημα και την ομάδα που εξελίσσεται μέχρι τώρα σε έκπληξη.

Πάρμα

Η Πάρμα επέστρεψε φέτος στη Serie A και δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την περσινή συνταγή, γεγονός που επικρίθηκε αρκετά στην αρχή της σεζόν. Όλα άλλαξαν βέβαια μετά τις πρώτες αγωνιστικές, καθώς η εικόνα της εντυπωσίασε τους πάντες. Ο τρόπος που χτίζει τις επιθέσεις της είναι εντυπωσιακός, καθώς καταφέρνει με μεγάλη ταχύτητα να μεταφέρει την μπάλα στο επιθετικό τρίτο.

Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της δεν φοβούνται να σουτάρουν κι έτσι συνεχώς δημιουργεί τελικές προσπάθειες. Πιο συγκεκριμένα, είχε πέντε τελικές στην εστία, τόσο κόντρα στη Μίλαν, όσο και κόντρα στη Φιορεντίνα. Σήμερα, η επιλογή να έχει Over 4.5 τελικές στην εστία, είναι σε απόδοση 2.37 στη Fonbet. Επιπλέον, η επιλογή να έχει τις περισσότερες τελικές στην εστία, είναι σε απόδοση 2.00 στη Fonbet.

Πρέπει να αναφερθεί επίσης, το ότι στην έδρα της αντλεί μια επιπλέον δυναμική, γεγονός που λειτουργεί προς όφελος της.

Ουντινέζε

Σήμερα αντιμετωπίζει την Ουντινέζε, η οποία είναι μεν αήττητη (2-1-0) και θεωρητικά έχει κάνει καλό ξεκίνημα, όμως η εικόνα της είναι μέτρια. Κόντρα στην Κόμο (1-0), σκόραρε ένα γκολ που μπήκε από κόντρα, ενώ στην ισοπαλία με τη Μπολόνια τα xGoals ήταν 3.11 – 0.89 εις βάρος της.

Επιθετικά, μπορεί να θεωρηθεί προβλέψιμη, καθώς απειλεί κυρίως με σέντρες κι έχοντας ως επιθετικό – στόχο τον Λοτέντζο Λούκα. Στα αμυντικά, η τριάδα πίσω αφήνει πολλά κενά όταν δέχεται αντεπιθέσεις, ενώ συχνά είναι ευάλωτη στα πλάγια, γεγονός που πολλές φορές οδηγεί σε φάουλ. Κόντρα στη Λάτσιο είχε 15, ενώ κόντρα στην Κόμο έκανε 16. Σήμερα, με αντίπαλο μια ομάδα που κινείται γρήγορα, το ζητούμενο είναι να κάνει Over 13.5, επιλογή που είναι σε απόδοση 1.83 στη Fonbet.

Σκόρερ

Ένας από τους πιο δραστήριους παίκτες των γηπεδούχων είναι αναμφίβολα ο Ντένις Μαν, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Ταχύτατος, με εξαιρετική κίνηση στο χώρο και καλή εκτελεστική ικανότητα, ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός κάνει τη διαφορά. Ειδικά κόντρα σε μια άμυνα με τριάδα, αναμένεται να βρει χώρους δράσης και το 4.33 που προσφέρει η Bet365 για να σκοράρει, είναι δελεαστικό.

Αν την αφήσει, χάθηκε

Στην αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΚ ξεχωρίζει μια επιλογή.

Ο Βόλος την πάτησε κόντρα στον ΟΦΗ, καθώς του έδωσε χώρο στην αρχή και του επέτρεψε να χτίσει τον ρυθμό του. Οι Κρητικοί έπαιξαν γρήγορο ποδόσφαιρο, με ταχύτητα ανάπτυξη παιχνιδιού και δεν άφηναν περιθώρια αντίδρασης στους Θεσσαλούς. Εάν επιτραπεί στην «Ένωση» να χτίσει τον ρυθμό της με την ίδια ευκολία, τότε ο Βόλος θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Όχι ότι βάσει ικανότητας μπορεί να περιορίσει την ΑΕΚ, όμως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του. Ας πούμε πως το πάθημα, θα γίνει μάθημα.

Ο πιο εύκολος τρόπος να περιοριστεί μια ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό είναι τα γρήγορα φάουλ. Έτσι κι αλλιώς, αυτό είναι στο παιχνίδι τους, καθώς έκαναν 26 (!) στον ΟΦΗ και 18 κόντρα στον Αστέρα. Σήμερα, θα ποντάρουμε στο να κάνει Over 13.5 φάουλ, σε απόδοση 1.75 στη Stoiximan.

Τριπλή super προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση*
Τριπλή super προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση*Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά (16/09/24): Οι επιλογές μου

Μονό

19:30, Πάρμα – Ουντινέζε: Περισσότερες τελικέ στην εστία: Πάρμα σε απόδοση 2.00 (Fonbet), με 10 μονάδες

19:30, Πάρμα – Ουντινέζε: Πάρμα Over 4.5 τελικές στην εστία σε απόδοση 2.37 (Fonbet), με 5 μονάδες

19:30, Πάρμα – Ουντινέζε: Ουντινέζε Οver 13.5 φάουλ σε απόδοση 1.83 (Fonbet), με 8 μονάδες

19:30, Πάρμα – Ουντινέζε: Nα σκοράρει ο Μαν σε απόδοση 4.33 (Bet365), με 2 μονάδες

20:00, ΑΕΚ – Βόλος: Βόλος Over 13.5 φάουλ, σε απόδοση 1.75 (Stoiximan), με 10 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-138.66281833.344.0464.17%

Λάτρης των στατιστικών και των μικρών λεπτομερειών, με αστείρευτη υπομονή και όρεξη να παρακολουθεί οτιδήποτε αφορά την Ελληνική επικαιρότητα. Από τα μεγάλα ντέρμπι μέχρι τα… πραγματικά ντέρμπι, εκείνα στην Ελληνική επαρχία!

Share Διαβαστε επισης