stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Το σημείο της Δευτέρας (16/9/24): Με Combo Bet διπλασιασμού

Από το πρωτάθλημα της Δανίας είναι το καλύτερο σημείο της Δευτέρας (16/9/24), εκεί όπου έχουμε εντοπίσει Combo Bet διπλασιασμού.

Πίσω μας θέλουμε να αφήσουμε την εβδομάδα που πέρασε, μιας και τόσο με τις εθνικές, όσο και με τις άσημες λίγκες, δεν μας πήγε σχεδόν τίποτα καλά. Βλέπουμε αισιόδοξα, όμως, και ελπίζουμε από σήμερα να ξεκινήσουμε ένα καλό σερί.

Οι ειδήσεις της ημέρας (16/9/24)

Το σημείο της Δευτέρας (16/9/24)

Δράση έχουμε στο πρωτάθλημα της Δανίας με την αναμέτρηση της Νόρτζελαντ με την Ράντερς που ρίχνει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάνει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην σεζόν. Μετά από 7 αγωνιστικές είναι στην 7η θέση με 11 βαθμούς και αρκετά μακριά από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως φέτος δεν είχε και αγώνες για προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καταλαβαίνουμε πως δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα. Την σώζει πάντως σε μεγάλο βαθμό η έδρα της, στην οποία είναι αήττητη ως τώρα. Το πρόβλημα πάντως εντοπίζεται στην άμυνα, εκεί όπου έχει την 4η χειρότερη του πρωταθλήματος με 13 γκολ παθητικό, σχεδόν δηλαδή δύο τέρματα ανά αγώνα.

Η Ράντερς αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος ως τώρα. Είναι ισόβαθμη με την Νόρτζελαντ και μπορεί οι εντός έδρας ήττες από Σίλκεμποργκ και Σοντερίσκε να έφεραν παγωμάρα, η αντίδραση όμως ήταν άμεση. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως εκτός έδρας δεν έχει χάσει ακόμα, έχοντας πετύχει μάλιστα 6 γκολ σε 3 αγώνες. Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα της σεζόν από τον Σιμέν Νόρντλι, ο οποίος μετρά 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Αν η Νόρτζελαντ δεν ήταν τόσο καλή εντός έδρας, θα κοιτούσαμε περισσότερο προς την πλευρά της Ράντερς. Όμως, ακριβώς επειδή οι γηπεδούχοι παίρνουν πράγματα στο γήπεδο τους, αλλά και οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι, θα μίσο…γείρουμε προς τον άσο. Η Ράντερς μάλιστα δεν έχει πάρει ποτέ αποτέλεσμα στην έδρα της Νόρτζελαντ, το οποίο μας αποτρέπει να την στηρίξουμε. Θα πάμε στο 1Χ και θα το συνδυάσουμε με το Over 2.5, το οποίο έχει επιβεβαιώσει η γηπεδούχος στις τελευταίες 4/5 εντός έδρας αναμετρήσεις της και η φιλοξενούμενη στις 2/3 εκτός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Το Combo Bet 1Χ και Over 2.5 έχει απόδοση 1.85 στην Interwetten.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
20:00Νόρτζελαντ - Ράντερς1Χ και Over 2.5 @1.851 μονάδες
Κάβα-6.08ROI80.02%
All in (0%)
Ούτε μισό ευρώ (0%)

Το ιστορικό του σημείου της Ημέρας

Ημ.ΑγώναςΣημείοW/L
13/09Σεντ Ετιέν – Λιλ2 @1.73
12/09Χάρουγκεϊτ – ΝτονκάστερΧ2 και Under 3.5 @1.78
11/09Σκερνεμπέου – Τεούτα1 @2.15
10/09Τσεχία – ΟυκρανίαUnder 2.5 @1.80
09/09Γαλλία – Βέλγιο1 @1.85
Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας!
Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας!ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης