novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
H νέα Παρί Σεν Ζερμέν και η έμπειρη Σαχτάρ

H νέα Παρί Σεν Ζερμέν και η έμπειρη Σαχτάρ

Τις στήλες μου τα τελευταία χρόνια δεν τις ξεκινώ με απολογισμό της προηγούμενης. Στο στοίχημα ισχύει το κάθε μέρα-νέα μέρα, οφείλουμε να μαθαίνουμε από αυτά που συνέβησαν χθες, να τα ενσωματώνουμε στον τρόπο σκέψης και μελέτης μας αλλά να μην μας επηρεάζουν.

Σήμερα ξεκινώ με αναφορά σε προηγούμενη στήλη με μοναδικό λόγο να μην «κρυφτώ» μετά το 9-1 στο Αλκμάαρ-Χέρενφεν. Στο κυνήγι του Value bet, όταν παίζει στο όριο και κυνηγάς την λάθος απόδοση, θα υποστείς και βαριές ήττες. Όπως έχω γράψει όμως και στο παρελθόν, στο στοίχημα η ήττα είναι η ίδια είτε χάσεις με 1-0 είτε με 9-1. Τα ίδια λεφτά χάθηκαν ουσιαστικά. Το πως το μετράς και το διαχειρίζεσαι έχει σημασία.

Για να τα λέμε όλα πάντως, απολογιστικά, η στήλη συνολικά θα μπορούσε να έχει και κέρδος αν η Κολωνία δεν έχανε τα άχαστα! Τελείωσε το ματς με 33 τελικές, σε ένα ματς που συνολικά είχε 44 τελικές στις δύο εστίες και σχεδόν 6 xGoals αλλά έμεινε στο 1-2 και δεν επιβεβαίωσε το Over 3,5!

To νέο Champions League

Επιστροφή στο σήμερα με την πράξη 2 του νέου Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είμαι σίγουρος πως έχουν καταλάβει όλοι τι γίνεται Όχι από πλευράς κανονισμών, αυτοί σιγά σιγά μπαίνουν σε τάξη στο μυαλό των φιλάθλων. Κυρίως από πλευράς ομάδων και προπονητών, που δεν ξέρουν ποιο είναι το καταλληλότερο σημείο αυτής της διαδικασίας για να ανεβάσουν την ένταση.

Είδαμε για παράδειγμα τη Ρεάλ να ξεκινά μαγκωμένη τη σεζόν. Ο Αντσελότι προσπαθεί να μπολιάσει το τόσο ταλέντο που έχει επιθετικά. Να βρει ρόλο στον Μ’Μπαπέ, να βάλει στην εξίσωση και τον τρομερό Εντρικ που έρχεται από πίσω και να καλύψει το κενό του Κρόος.

Αντίθετα η Μπάγερν Μονάχου μοιάζει πιο έτοιμη σήμερα. Ο Κομπανί δεν έχει ακόμη το προπονητικό Brand name που του δίνει άπλετο χρόνο να χτίσει. Ηδη χθες ακούστηκε γκρίνια όταν η Ντιναμό μείωσε σε 3-2 και ο ίδιος… γκάζωσε την ομάδα για να πάει στο 9-2.

Πάμε λίγο πίσω στο πέρσι. Τότε που είδαμε ορισμένες τρομερές εκπλήξεις στα μεγάλα πρωταθλήματα. Όπως τη Γαλλική Μπρεστ που από ομάδα ουράς με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού βρέθηκε να κερδίζει απευθείας είσοδο στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Και φυσικά την τρομερή Χιρόνα, που έκανε πορεία πρωταθλητισμού στην Ισπανία. Για αυτές τις ομάδες προμηνύεται δύσκολη σεζόν φέτος, με Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα μαζί.

Σε ρόλο εκτελεστή ο Ντεμπελέ

Ειδικά η Χιρόνα που έχασε βασικότατα στελέχη το καλοκαίρι, ούσα ήδη σε υπερβατική πορεία για τα κυβικά της. Το 1-4 από την Μπαρσελόνα πριν λίγες ημέρες το έδειξε και σήμερα το ταξίδι στο Παρίσι μοιάζει τρομερά δύσκολο. Ο Λουίς Ενρίκε φτιάχνει τη νέα έκδοση της Παρί, δίχως τον μεγάλο σταρ επιπέδου Μέσι, Μ’Μπαπέ ή Νειμάρ. Μια ομάδα που ο προπονητής θα μοιράσει τους ρόλους και δεν αποκλείεται αυτό το μοντέλο να λειτουργήσει καλύτερα για τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Σημαντικός, για την ώρα, ο Ντεμπελέ. Στον ταχύτατο εξτρέμ ο Ενρίκε επιτρέπει να τελειώσει πολλές φάσεις. Του έχει δώσει το οκ να πατάει περιοχή και να γίνεται εκτελεστής. Στο πρόσφατο με την Μπρεστ βρήκε επτά προσπάθειες, με τις πέντε εκ των οποίων στο στόχο. Στο εκτός με τη Λιλ επίσης επιχείρησε τέσσερις τελικές, με δύο στον στόχο. Να έχει 2+ τελικές στον στόχο ο Ντεμπελέ στο 3.25, ενώ οι 5+ τελικές στο ματς στο 4.00.

Aπό πλευράς Ισπανών, ο Μπράιν Χιλ είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει πάρει τον πιο ενεργό ρόλο επιθετικά. Και τον βρίσκουμε στο 1.93 να έχει τουλάχιστον 2 τελικές απόψε.

Πλην των ειδικών στοιχημάτων για παίκτες, σημειωμένη η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν σε combo bet με Over 2,5 σε απόδοση 1.72 ή σε επιλογή υψηλότερου ρίσκου, να κερδίσει η Παρί Σεν Ζερμέν και τα δύο ημίχρονο στην ενισχυμένη απόδοση 3.25 της Bet365.

Ακόμη χωρίς νίκη η Μπολόνια

Άλλη μια ομάδα που έκανε πέρσι την υπέρβαση ήταν η Μπολόνια. Μπορεί να μην ήταν τόσο πυροτέχνημα, καθώς η επιτυχία δομήθηκε σωστά πάνω στο Project τεχνικού διευθυντή και Τιάγκο Μότα, αλλά ο τελευταίος έκανε το βήμα προς τη Γιουβέντους το καλοκαίρι. Παράλληλα αποχώρησαν ο κορυφαίος επιθετικός Ζιρκί και ο σταθερότατος αμυντικά Καλαφιόρι.

Ο Ιταλιάνο ακόμη δεν έχει κουμπώσει τα θέλω του με την ομάδα και η Μπολόνια ακόμη δεν έχει κερδίσει φέτος. Υποδέχεται σήμερα την έμπειρη στο Τσάμπιονς Λιγκ Σαχτάρ, με το διπλό να φτάνει μέχρι και το 4.10. Στα μάτια μου είναι υπερβολικός ο φαβοριτισμός της άπειρης και ντεφορμέ Μπολόνια. Eναλλακτικά στο 3.45 το Over 1,5 γκολ για τη Σαχτάρ, που στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν δείχνει αμυντικές αδυναμίες αλλά επιθετικά έχει το γκολ.

To παιχνίδι μου

Mονό

19:45 Μπολόνια-Σαχτάρ –Σαχτάρ Over 1,5 γκολ (3.45)  επί 5.8 μονάδες στη Fonbet

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν-Χιρόνα –Ντεμπελέ 2+ σουτ στον στόχο  (3.25) επί 6  μονάδες στη Bet365

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης