novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά μπάσκετ (20/9/24): Η φόρα της Ανδόρα και το ξεκίνημα της Μονακό

Προγνωστικά μπάσκετ (20/9/24): Η φόρα της Ανδόρα και το ξεκίνημα της Μονακό

Ένα παιχνίδι από τα προκριματικά του BCL αλλά και από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γαλλίας μας απασχολούν στα σημερινά (20/9/24) προγνωστικά μπάσκετ.

Μπαίνουμε για τα καλά πλέον στα επίσημα παιχνίδια από σήμερα. Δεν είναι μόνο η δράση που έχουμε στα προκριματικά του BCL. Από σήμερα ξεκινούν και τα πρωταθλήματα σε Γερμανία και Γαλλία, ενώ το Σαββατοκύριακο έχουμε το Super Coppa στην Ισπανία.

Έχουμε εντοπίσει δύο ενδιαφέροντα σημεία στα σημερινά (20/9/24) προγνωστικά μπάσκετ. Αρχικά έχουμε ένα σημείο από τα προκριματικά του BCL και μάλιστα με ελληνική παρουσία, ενώ έχουμε και σημείο από την έναρξη της Pro A στην Γαλλία.

Ας δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά μπάσκετ για σήμερα (20/9/24).

Προγνωστικά Μπάσκετ (20/9/24)

Ανώτερη η Ανδόρα

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Βόννης με την Ανδόρα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν σε μία δύσκολη πραγματικότητα την φετινή σεζόν. Από πρωταθλητές του BCL προ διετίας, κατέληξαν να παίζουν φέτος προκριματικά για την είσοδο τους στους ομίλους. Η πιθανότητα δε να περάσουν στην επόμενη φάση δεν είναι με το μέρος τους, με βάση και τις αποδόσεις από τις στοιχηματικές. Ο λόγος; Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Μονάχα οι γηγενείς Πάπε, Τίζελ και Τίμαν, αλλά και ο Καναδός Κένεντι παρέμειναν από το περσινό σύνολο. Όσο για τις μεταγραφές, η ομάδα του Μορς γέμισε με παίκτες στοιχήματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Ανδόρα από την άλλη έδειξε τις προθέσεις της με το… καλημέρα στα προκριματικά. Πέρασε με σχετική άνεση κόντρα στην Άντβερπ Τζάιαντς και στόχος είναι να φτάσει μέχρι τους ομίλους. Στα θετικά είναι η εμφάνιση του Χουγκάζ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα της Τετάρτης με double double, ενώ αναμενόμενα καλοί ήταν ο Έβανς με 8 πόντους και 7 ασίστ και ο Ντουμπούγια με 19 πόντους.

Δεν περιμένουμε από την Βόννη καλή εικόνα, ειδικά στην αρχή του αγώνα. Είναι νέα ομάδα και δίνει τον πρώτο της αγώνα. Η Ανδόρα από την άλλη έχει ήδη ένα επίσημο ματς στις πλάτες της, έχει πάρει την… κρυάδα των προκριματικών και έχει την ψυχολογία με το μέρος της. Γι’ αυτό και η πρώτη μας επιλογή είναι το διπλό στην α’ περίοδο σε 3πλη επιλογή σε απόδοση 1.80 στην Stoiximan.

Τριπλή super προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση*
Τριπλή super προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση*Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί και χωρίς τον Τζέιμς

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μπάσκετ για σήμερα (20/9/24) με την αναμέτρηση της Σεντ Κουεντίν με την Μονακό. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον ίδιο προπονητή για μία ακόμα σεζόν, παραμένοντας στον πάγκο από το 2019. Δεν ίσχυσε το ίδιο για το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, μιας και μόλις τέσσερις παίκτες διατηρήθηκαν στο σύνολο. Γενικότερα, η Σεντ Κουεντίν αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη πέρυσι στην Γαλλία και άπαντες περιμένουν να δουν την φετινή της εικόνα.

Η Μονακό μπαίνει στη νέα σεζόν χωρίς τον ηγέτη της. Ο Μάικ Τζέιμς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός έδρας μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι πως οι Μονεγάσκοι έχουν πλέον λύσεις. Τα φώτα πέφτουν στον Νικ Καλάθη, ο οποίος έχει περίσσια εμπειρία και μπορεί να φέρει ηρεμία στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Άλλαξε σε ένα βαθμό και η Μονακό, όχι όμως τόσο για να χτίσει από την αρχή την αγωνιστική της φιλοσοφία. Έχει «μηχανισμούς», έχει προσωπικότητες και μπορεί να τελειώσει το παιχνίδι με αρκετούς πόντους. Θα πάμε, λοιπόν, στο διπλό με το over 82.5 της Μονακό σε απόδοση 2.00 στην Bet365.

Προγνωστικά Μπάσκετ (20/9/24) – Το παιχνίδι μου

Μονά

BCL – 20/9, 18:00 – Βόννη – Ανδόρα: 2 α’ περίοδο σε απόδοση 1.80 στην Stoiximan επί 10 μονάδες

Pro A – 20/9, 21:00 – Σεντ Κουεντίν – Μονακό: 2 και Over 82.5 Μονακό σε απόδοση 2.00 στην Bet365 επί 20 μονάδες

Δυάδα Stoiximan

BCL – 20/9, 18:00 – Βόννη – Ανδόρα: 2 α’ περίοδο

Pro A – 20/9, 21:00 – Σεντ Κουεντίν – Μονακό: 2 και Over 82.5 Μονακό

Δυάδα απόδοσης 3.56 επί 10 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

LWWLWLLWWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
200047.85402007.852.24115.19%

Ο Μάριος Μπούλης ασχολείται εδώ και μια πενταετία ενεργά με το μπάσκετ, έχοντας ειδικευτεί στο ρεπορτάζ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, παρακολουθεί όμως την αγαπημένη του…σπυριάρα, σε όποιο παρκέ και αν βρίσκεται. Η Ελλάδα και η Euroleague αποτελούν το στοιχείο του, όμως μέσα από τη στήλη του θα δείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλη την Ευρώπη, αλλά και το μαγικό κόσμο του NBA.

Share Διαβαστε επισης