novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (22/09/24)

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (22/09/24)

Στα γκολ εστιάζει στα αποψινά (22/09/24) προγνωστικά Λατινικής Αμερικής του ο Κωνσταντίνος Διακαναστάσης, κάνοντας παιχνίδι με δύο επιλογές στο 4,50 και το 5,50.

Χαιρετώ! Μπόλικες αναμετρήσεις και απόψε στη Λατινική Αμερική, όμως προκύπτουν μόλις δύο επιλογές στα προγνωστικά μου, οι οποίες έρχονται από το Εκουαδόρ και το Περού και αφορούν τα γκολ.

Πάμε σιγά σιγά να δούμε την ανάλυση τους και τα προγνωστικά.

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής στο Εκουαδόρ (22/09/24)

Θα ξεκινήσω τις αναλύσεις μου από το ματς που προηγείται χρονικά, δηλαδή αυτό ανάμεσα στη Μακαρά και την Ιμπαμπούρα.

Μακαρά – Ιμπαμπούρα

Αμφότερες είναι ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά αμυντικά δέχονται φάσεις και τέρματα με χαρακτηριστική συνέπεια. Ενδεικτικά, η Μακαρά έχει κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν σε 4/6 παιχνίδια της στη 2η φάση του πρωταθλήματος, ενώ η Ιμπαμπούρα μόνο σε μία από τις 6 εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα, όμως είναι σπάνιες οι φορές που μένουν άσφαιρες λόγω της μεσοεπιθετικής τους ποιότητας, με τα δύο σύνολα να έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε 5/6 αγώνες τους.

Δεν περιμένω να αλλάξουν απόψε πολλά, έτσι και αλλιώς δεν είναι και στο DNA τους, οπότε αναμένω μία αναμέτρηση πλούσια σε φάσεις και γκολ. Φυσικά οι τιμές στα τέρματα είναι αρκετά υποψιασμένες, οπότε θα κάνω στροφή στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (22/09/24) στο Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 5,50 από την Bet365. Επιλογή όπου αμφότερες επαλήθευσαν σε 2/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής στο Περού (22/09/24)

Πάμε και στο Περού, εκεί όπου το μάτι μου έπεσε κατευθείαν πάνω στην αναμέτρηση της Κούσκο με την Σπόρτινγκ Κριστάλ.

Κούσκο – Σπόρτινγκ Κριστάλ

Σύγκρουση δύο ποιοτικών συνόλων, τα οποία διαθέτουν 2 από τις 5 κορυφαίες επιθέσεις της κατηγορίας, με την Κούσκο να έχει πετύχει 20 τέρματα σε 11 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ την Κριστάλ 25 στα ίδια ματς. Ανασταλτικά πάντως έχουν τα θεματάκια τους, με τη γηπεδούχο να δέχεται γκολ εδώ και 7 σερί αγώνες και τη φιλοξενούμενη και στις 5 τελευταίες εξόδους της.

Ανοιχτό παιχνίδι περιμένω και εδώ, με την Κούσκο μάλιστα να έχει την τάση να δίνει καλό ρυθμό στους αγώνες της από τα πρώτα λεπτά και την Κριστάλ με την ποιότητα που διαθέτει μπορεί ξεκάθαρα να ακολουθήσει το γρήγορο τέμπο. Αναμενόμενα χαμηλές οι τιμές στα γκολ, θα πάω λοιπόν στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (22/09/24) με το καλοπληρωμένο Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 4,50 από την Bet365.

Το παιχνίδι μου

Μονά στην Bet365

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-76.658.091915.268.2789.56%

Ο Κωνσταντίνος Διακαναστάσης ξεκίνησε να ασχολείται με το στοίχημα το 2010 και τότε έχει συνηθίσει να κοιμάται το πρωί! Τα βράδια του άλλωστε είναι γεμάτα ποδόσφαιρο, από την αγαπημένη του Βραζιλία και όλα τα Λάτιν Πρωταθλήματα μέχρι τη Βόρεια πλευρά της Ηπείρου (Μεξικό και MLS)

Share Διαβαστε επισης