stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά (20/9/24): Ποντάρισμα στην έδρα

Προγνωστικά (20/9/24): Ποντάρισμα στην έδρα

Το τριήμερο του Champions League ανήκει πλέον στο παρελθόν και επιστρέφουμε στη δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα της Ligue 1 στα προγνωστικά στοιχήματος (20/9/24).

Προγνωστικά (20/9/24): Νις – Σεντ Ετιέν

Η Νις έχει συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Μετράει μία νίκη απέναντι στην Ανζέ (4-1) εκτός έδρας και μια ισοπαλία με την Τουλούζ (1-1) εντός έδρας, ενώ έχει υποστεί ήττες από την Οσέρ και, πιο πρόσφατα, από τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία. Μπορεί οι παίκτες του Χάις να ηττήθηκαν από τη Μαρσέιγ την προηγούμενη αγωνιστική, η εμφάνιση της ομάδας ήταν καλή, καθώς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ σημάδεψαν δύο φορές το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι σίγουρα είναι το φαβορί στο παιχνίδι με τους νεοφώτιστους, οι οποίοι όμως, έχουν αποκτήσει ψυχολογία μετά τη νίκη-έκπληξη επί της Λιλ την περασμένη εβδομάδα.

Δεν είναι διαθέσιμοι οι Λαμπόρντ, Μπουνταουί και Σανσόν λόγω τραυματισμών. Επίσης, Τέρεμ Μόφι θα παραμείνει εκτός τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο του 2025, λόγω ρίξης χιαστού.

Μόνο στρωμένη με ροδοπέταλα δεν ήταν η επιστροφή της Σεντ Ετιέν στη Ligue 1, αφού γνώρισε τρεις ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια της και μάλιστα δίχως να σκοράρει. Ωστόσο, την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε τους πρώτους της βαθμούς στη σεζόν, νικώντας τη Λιλ με 1-0 ενός έδρας με το γκολ του Ματιέ Καφαρό.

Ο Νταλ Όλιο ελπίζει ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Νίκαια. Βέβαια έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Οι Μπριάνσον, Μποάκιε, Γουατζί, Μπεντάιγκ, Μονκοντουί και Μέικον δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών.

Αν και είμαστε αρκετά νωρίς στη σεζόν ακόμα, οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη από βαθμούς. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πετύχει ακόμα εντός έδρας νίκη, ενώ παρά το γεγονός ότι προέρχονται από ήττα η εικόνα τους ήταν καλή. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μεν την πρώτη τους νίκη αλλά δεν μας έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους. Ο παράγοντας έδρα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο ματς, στο οποίο περιμένουμε να μην ανοίξει ο ρυθμός και οι ομάδες να παίξουν με σκοπιμότητα. Επομένως, πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 2,27 από τη Stoiximan.

Προγνωστικά (20/9/24): Το παιχνίδι μου

20/9, 21:45 Νις – Σεντ Ετιέν: 1 & under 3.5 σε απόδοση 2.27 (Stoiximan), με 10 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στέλιος Βαρδάκης

Στέλιος Βαρδάκης

WLLLWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-18.6101971.402.0886.2%

Ο Στέλιος Βαρδάκης βασίζει τις αναλύσεις του στην καθημερινή και συνεχή παρακολούθηση αγώνων, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και την μελέτη των στατιστικών στοιχείων. Με στόχευση στο κέρδος, απολαμβάνει τις φορές που θα καταλήξει στα δίχτυα η στρογγυλή θεά, σε πρωταθλήματα από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Share Διαβαστε επισης