stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Stoiximan Super League: Με 8.50 στον Βόλο και 11.50 στο Άρης – Ολυμπιακός

Stoiximan Super League: Με 8.50 στον Βόλο και 11.50 στο Άρης – Ολυμπιακός

Ώρα αποδείξεων για Άρη και Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης», έχει τον τρόπο του ο ΠΑΟΚ στον Βόλο. Ανάλυση και προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Super League. Το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεκινάει στις 17:00 με την αναμέτρηση Βόλος – ΠΑΟΚ. Κακό από βαθμολογικής άποψης το ξεκίνημα για την ομάδα της Μαγνησίας, καθώς μετράει τρεις ήττες και μια νίκη στα τέσσερα πρώτα ματς πρωταθλήματος.

Οι δύο απώλειες ωστόσο ήταν μάλλον εντός προγράμματος, αφού ήρθαν στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Σημαντικό το «διπλό» στην Τρίπολη, «πόνεσε» ωστόσο το 1-3 εντός από τον ΟΦΗ. Στόχος για φέτος δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Στο 5.00 να κατακτήσει τη Stoiximan Super League o ΠΑΟΚ

Πρώτη απώλεια για φέτος ο ΠΑΟΚ στο 0-0 της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό. Κατά διαστήματα καλύτερος, έπεισε περισσότερο ο «Δικέφαλος», εντούτοις το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο σε γενικές γραμμές και με βάση τις σημαντικές στιγμές του αγώνα. Είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Πανσερραϊκό, Παναιτωλικό και Ατρόμητο, έτσι η ομάδα του Λουτσέσκου συγκατοικεί στην κορυφή μαζί με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Τυπικά, ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος λόγω της διαφοράς τερμάτων. Ακολουθεί μεσοβδόμαδα η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γαλατάσαράι για την 1η αγωνιστική του Europa League.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 80.000€ εντελώς δωρεάν* αυτή την εβδομάδα!

Ο Βόλος θα ψάξει και φέτος μια υπέρβαση για να μείνει στην κατηγορία. Παίζει πίσω από τη μπάλα και ψάχνει τις αντεπιθέσεις, αφού δεν έχει την ποιότητα να ματσάρει ανώτερους αντιπάλους σε σετ παιχνίδι. Ο Λουτσέσκου λογικά θα επιχειρήσει ένα ελεγχόμενο ροτέισον, οι λύσεις όμως είναι πολλές και δεν επηρεάζουν τη δυναμική στο χορτάρι.

Το συνδυαστικό στοίχημα 2/2 & Ντεσπόντοφ 2+ προσπάθειες στην εστία & Βόλος Over 3,5 κάρτες σε απόδοση 8.50 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό, στις 20:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι φτάνουν στο ματς μετά την πρώτη τους φετινή ήττα, αυτή από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με σκορ 3-2. Με κατοχή μπάλας στο 65% και 15(6) τελικές, η ομάδα του Μάντζιου άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό, εντούτοις έπεσε θύμα της ανασταλτικής της ανεπάρκειας. Ανώτερος ποιοτικά σε σχέση με πέρσι ο Άρης, έχεις πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά, ακόμη όμως υστερεί σε συνοχή και βγάζει πρόβλημα στο αμυντικό τρανζίσιον. Μίνιμουμ στόχος το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο 2.65 να βγει πρώτος σκόρερ στην Κανονική Περίοδο ο Ελ Κααμπί

Απώλεια εκτός προγράμματος για τον Ολυμπιακό, η πρώτη φετινή, στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν τους αντιπάλους τους σε παθητικό ρόλο για 90 λεπτά, ολοκληρώσαν το ματς με 72% κατοχή μπάλας, 20(5) τελικές και οκτώ κόρνερ, υποχρέωσαν τον αντίπαλο τους σε μηδέν on target προσπάθειες, ωστόσο απέτυχαν να σκοράρουν και μοιραία άφησαν δύο βαθμούς στη μάχη του τίτλου. Προβλημάτισε κυρίως η απουσία κάθετου παιχνιδιού και η αδυναμία του Ολυμπιακού να βάλει με συνέπεια τη μπάλα στην περιοχή σε απειλητικές καταστάσεις.

Μεσοβδόμαδα έρχεται και το παιχνίδι με τη Λυών στη Γαλλία, για την 1η αγωνιστική του Europa League.

Ο Άρης θέλει να βγάλει αντίδραση και η αγωνιστική πρόκληση που έχει μπροστά του είναι μεγάλη. Το ίδιο θέλει και ο Ολυμπιακός, για μια σειρά από πρακτικούς και ψυχολογικούς λόγους. Ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, αλλά το ματς κρύβει παγίδες.

Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Ντιαντί 1+ προσπάθειες στην εστία & Ζέλσον Μαρτίνς 3+ προσπάθειες για γκολ σε απόδοση 11.50 στο Bet Builder της Stoiximan.

Τριπλή super προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση*
Τριπλή super προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση*Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης