stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δύο επιλογές από Primera Division και Apertura Mexico

Δύο επιλογές από Primera Division και Apertura Mexico

Δύο μονά στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από Mexico, Spain (21-22/09/24).

Καλύπτουμε την Primera Division τα τελευταία 20 χρόνια. Προλάβαμε ακόμα και τη διαστημική Σεβίλλη του Χουάνδες Ράμος, η οποία κατάκτησε μαζί του 2 UEFA CUP (το σημερινό Europa League), 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 1 Κύπελλο Ισπανίας και ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας μέσα σε σκάρτες 2,5 σεζόν (13/6/2005 – 26/10/2007). Οι παίκτες της τότε έτρεχαν σαν… μηχανάκια και απορούσε όλος ο πλανήτης πού έβρισκαν τόσες δυνάμεις. Παρεμπιπτόντως, μόνο ο Χεσούς Νάβας παραμένει ακόμα στην ομάδα από εκείνη τη φουρνιά, ο οποίος ανεβοκατέβαινε ασταμάτητα τη δεξιά πλευρά. Υπήρξε, βέβαια, και ένα δυσάρεστο γεγονός τη συγκεκριμένη περίοδο που δεν είναι της παρούσης, στα προγνωστικά για Mexico, Spain (21-22/09/24).

«Αρρωστη» ομάδα

Χθες, λοιπόν, βλέποντάς τη μέσα στην Αλαβές (1-2) κάναμε ένα φλας-μπακ μήπως και θυμηθούμε εάν την είχαμε ξαναδεί ποτέ τόσο «άρρωστη» (άκαρπη η προσπάθεια). Ήταν ένα συνονθύλευμα παικτών που όποιος έπαιρνε την μπάλα δεν ήξερε τι να την κάνει. Έχει χάσει βασικά στελέχη, αλλά με τέτοια εικόνα θα παλέψει για την παραμονή! Ιδίως εάν δεν προβεί σε μεταγραφές τον Ιανουάριο, διότι έχει αρκετά «σαπάκια» στο ρόστερ. Ο Λουκεμπάκιο έκανε ό,τι μπορούσε για να μας πληρώσει, καθώς κέρδισε τα περισσότερα από τα 5 κόρνερ της και δημιούργησε τις περισσότερες καταστάσεις για τις 8 (μόνο) τελικές της, αλλά ένας κούκος δε φέρνει την Άνοιξη. Κάπως έτσι, λοιπόν, πήγαμε… αδιάβαστοι.

Αυτά συνέβησαν χθες. Σήμερα η στήλη θα παίξει μπάλα ξανά με την Primera Division, αλλά και με το Apertura στο Μεξικό. Συνεπώς, τα προγνωστικά είναι από Mexico, Spain (21-22/09/24).

Primera Division: Προγνωστικά Οσασούνα – Λας Πάλμας (21/09/24)

Το παλεύει η Λας Πάλμας

Η Λας Πάλμας είναι από την αρχή της σεζόν, για τις στοιχηματικές εταιρίες, πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Είχαμε γράψει στο αφιέρωμα της Primera ότι οι μπουκ την αδικούν και εξακολουθούμε να το πιστεύουμε, καθώς «βράζει» στο ίδιο καζάνι με πέντε ομάδες ακόμη. Τις Βαγιαδολίδ, Λεγκανές, Χετάφε, αλλά και τα δύο «θηρία» (όταν μιλάμε για υποβιβασμό), Βαλένθια, Σεβίλλη. Καμία εκ των τεσσάρων δεν παίζει καλύτερη μπάλα από αυτή την τρέχουσα στιγμή. Σαφώς και είναι δύσκολη η αποστολή της στην Οσασούνα, ιδίως αφού δεν έχει νίκη στις 10/10 εξορμήσεις στο πρωτάθλημα, αλλά η απόδοση του «1» δε μας συγκινεί.

«Ανοίγουν» τα ματς τους

Αντιθέτως, βρίσκουμε ενδιαφέρον το Goal/Goal ή Over το οποίο έφεραν οι δύο ομάδες στις 8/10 συναντήσεις τους στην Παμπλόνα. Επίσης, η Λας Πάλμας μετράει 4/5 φέτος. Ήταν No/Goal και Under το ματς με την Αλαβές (0-2) στη Βιτόρια. Εκεί, όμως, εκτός του ότι είχε ευκαιρίες στο 0-1, η αντίπαλός της έχασε πέναλτι για το 3-0 στο 90+4’. Η Οσασούνα από την άλλη, έχει εξίσου 4/5 μέχρι τώρα. Μόνο με τη Μαγιόρκα (1-0) δεν επιβεβαιώθηκε το εν λόγω συνδυαστικό, αλλά οι Νησιώτες δεν «ανοίγουν» προς το παρόν τα παιχνίδια τους (5/6 Under και 2/6 Goal/Goal ή Over).

Το Goal/Goal ή Over δίνει 1.70 στη Winmasters στα προγνωστικά για Mexico, Spain (21-22/09/24).

Προσφορά* εντελώς δωρεάν* με promo code YUMMY100
Προσφορά* εντελώς δωρεάν* με promo code YUMMY100Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Apertura Mexico: Προγνωστικά Μοντερέι – Μασατλάν (22/09/24)

Οταν λείπει ο «Μπέρτε»…

Χορεύει ο Βάσκες; Θα το μάθουμε τα ξημερώματα, καθώς ο Μπερτεράμε είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια με τη Χουάρες στο 90+3′. Έλαβε ποινή δύο αγωνιστικών, επειδή προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στον Αβιλές Ουρτάδο. Επομένως, ανοίγει η πόρτα για τον Βάσκες, ο οποίος ξεκινάει πάντα βασικός, όπως είχαμε γράψει και στη στήλη της Τετάρτης, αλλά δεν τελειώνει τα παιχνίδια. Κάτι που συνέβη και με τη Χουάρες, αφού έγινε αλλαγή στο ημίχρονο για να μπει στη θέση του ο Λούκας Οκάμπος. Απόψε, όμως, η λογική επιτάσσει ότι θα μείνει παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο, επειδή πλην αυτού στην επίθεση υπάρχουν μόνο ο 18χρονος Μοχίκα (0/0), ο 22χρονος Ρεντερία (1/0) και ο 24χρονος Ντε λα Ρόσα (5/0, οι 3 ως αλλαγή).

Είναι αποτελεσματικός

Ο Μπράντον Βάσκες μετράει 3 τέρματα στα τελευταία 4 παιχνίδια (έχοντας και 5 μεγάλες ευκαιρίες χαμένες). Επίσης, θα είχε σκοράρει και με τη Χουάρες εάν δεν του έφευγε το κοντρόλ λίγο πριν βρεθεί απέναντι στον κίπερ της με αποτέλεσμα να κάνει το 1-0 ο Μπερτεράμε. Εξάλλου, η Μασατλάν… εξαφανίζεται εκτός έδρας (12/15 ήττες) και δέχεται εύκολα γκολ (τουλάχιστον 2 στις 10/15 εξόδους).

Να σκοράρει ο Μπράντον Βάσκες πληρώνει 2.30 στην Bet365.

Προγνωστικά Mexico, Spain (21-22/09/24): Το παιχνίδι μας

Μονό στη Winmasters

ΙΣ1 – 21/09 – 17.15 – Οσασούνα – Λας Πάλμας – Goal/Goal ή Over (1.70) με 17 μονάδες

Μονό στην Bet365

ΜΕΞ1 – 22/09 – 04.00 – Μοντερέι – Μασατλάν – Να σκοράρει ο Βάσκες (2.30) με 13 μονάδες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000130.57302100.572.26120.851%

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Μεξικό είναι δοσμένη η καρδιά του. Υπάρχει, όμως, κι η Λατινική Αμερική που διεκδικεί μέρος από τα συναισθήματά του. Είκοσι χρόνια είναι αυτά, έχουν δει πολλά τα μάτια του κι ακούσει τα αυτιά του.

Share Διαβαστε επισης