stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ρεβάνς τετραπλασιασμού με Κολωνία και το νέο «μαγαζί» της Τσέλσι

Ρεβάνς τετραπλασιασμού με Κολωνία και το νέο «μαγαζί» της Τσέλσι

Αξέχαστο μου έμεινε το Κολωνία-Μαγδεβούργο την περασμένη Κυριακή. Η Μίλαν είχε κάνει από νωρίς τα γκολ της και περίμενα το Over 3,5 για μια δυάδα που έδειχνε πως θα πληρώσει εύκολα. Κάτι που εν τέλει δεν έγινε, αφού οι 44 τελικές προσπάθειες και τα 6 xGoals συνολικά για τις δύο ομάδες δεν έφτασαν!

Η Κολωνία και πάλι μπροστά μου, με το ποδόσφαιρό της να είναι αλέγκρο, επιθετικό, και δίχως καμία διάθεση να μην παίξει για τη νίκη σε κάθε έδρα. Σήμερα πηγαίνει στο γήπεδο της πρωτοπόρου Φορτούνα Ντίσελντορφ, που έως τώρα έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Αυτός είναι ο λόγος που το Over είναι κάπως ψηλότερα για ματς της Κολωνίας. Και φυσικά με την εικόνα της περασμένης Κυριακής που έχω στο μυαλό μου θα ποντάρω το ασιατικό Over 3 στο Φορτούνα-Κολωνία σε απόδοση 2.01. Κι αν κάτι μου… χρωστάει η Κολωνία, ας το φέρει σήμερα στο ασιατικό Over 4 σε τιμή 4.00 στη Novibet.

Tίποτα από την Α’ Γερμανίας. Σκέψη που δεν θα γίνει ποντάρισμα ο άσος της Ουνιόν Βερολίνου στο 1.90. Κράτησε στο 0-0 τη Λειψία, κέρδισε στο προηγούμενο εντός τη Σανκτ Πάουλι, δείχνει γενικά μια σοβαρότητα. Η Χόφενχαϊμ μοιάζει χαμένη στο ξεκίνημα της σεζόν, με έντονα αμυντικά θέματα.

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας

Στη Γαλλία θα ρισκάρω στο5.30 που πληρώνει το διπλό του Στρασβούργου. Κάτω από την ομπρέλα της Τσέλσι, ριζική αλλαγή το καλοκαίρι μαζεύοντας ταλέντα. Ένα πολύ νεανικό σχήμα, που τρέχει ακατάπαυστα αλλά ξέρει και μπάλα! Ο Ροσενιόρ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, την ώρα που η Λιλ κάνει κοιλιά. Τέσσερις ήττες στη σειρά, ερχόμενη από ταξίδι στη Λισαβόνα εκεί όπου για μια ώρα έπαιζε με 10 παίκτες. Παίζεται, με χαμηλότερο ρίσκο, και το 3.70 για Over 1,5 γκολ Στρασβούργο. Μια ήττα έχει φέτος, στο… τρελό 4-3 από τη Λυών.  Προσωπικά θα μοιράσω το ποντάρισμα στις δύο επιλογές.

Σε ειδικά παικτών, το anytime σκόρερ Μπάκβα στο 6.25 της Bwin. Ο εξτρέμ του Στρασβούργου είχε ασιστ με τη Λυών, μια ασίστ και ένα δοκάρι με την Ανζέ. Αμυντικά το βάρος της Λιλ θα πέσει στην απέναντι πλευρά, αφού ο Νανάσι έχει ξεκινήσει ζεστός με δύο γκολ. Ο Μπάκβα έχει την ικανότητα να εκμεταλλευτεί καταστάσεις και να βρει τελικές. Χωράει σε κάποια δυάδα και το 2.15 για 1+ τελική στο τέρμα.

Σημειωμένο και το Over 12,5 φάουλ Λανς σε απόδοση 2.05στο εκτός με τη Ρεν. Η ομάδα του Στιλ πιέζει πολύ πάνω στην μπάλα και κάνει αρκετά φάουλ στην προσπάθειά της αυτή. Στο προηγούμενο εκτός με τη Λυών είχε κάνει 21. Στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό 14, όπως και στην πρεμιέρα της στην Ανζέ.Ιταλικό Over, Ολλανδικό διπλό

Βενέτσια-Τζένοα με το Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.05. Ομάδα του Ντι Φραντσέσκο η γηπεδούχος, μοιάζει παράλογο να μείνει για τέταρτο χωρίς σκορ. Η Τζένοα με ψυχολογία από την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό κόντρα στη Ρόμα και με τον ταχύ Εκουμπάν για να εκμεταλλευτεί τυχόν ανεβάσματα της γηπεδούχου.

Κλείνω με Ολλανδία. Εκτιμώ τον Ιταλό Φαριόλι, είχε πέρσι τη Νις πρώτη στο πρωτάθλημα Γαλλίας μέχρι τον Ιανουάριο περίπου. Αρχίζει να βάζει τη σφραγίδα του στον Αγιαξ και παίρνει καλά αποτελέσματα εσχάτως. Επτά γκολ στις δυο αναμετρήσεις με τη Γιαγκελόνια και άνετο 5-0 επί της Σιτάρντ μεσοβδόμαδα. Μια μέτρια ομάδα η φετινή Γκόου Αχέντ, μπορεί να περάσει ο Αγιαξ με διπλό και Over 1,5 που παίζει στο 2.08 στη Winmasters.

To παιχνίδι μου

Mονό

14:30 Φορτούνα Ντίσελντορφ – Κολωνία–Over 4  (4.00) επί 5.5  μονάδες  Novibet

18:00 Λιλ-Στρασβούργο –2  (5.30) επί 2  μονάδες στη Fonbet

18:00 Λιλ-Στρασβούργο –Στρασβούργο Over 1,5 γκολ (3.70) επί 2.8  μονάδες στη Fonbet

18:00 Λιλ-Στρασβούργο –Μπάκβα Anytime σκόρερ (6.25) επί 3.2  μονάδες στη Fonbet

 

Δυάδα στη Winmasters που γιορτάζει 10 χρόνια και κερνάει όλους τους παίκτες, προσφέροντας καθημερινά δώρα* χωρίς κατάθεση σε στοίχημα και live casino.

14:30 Φορτούνα Ντίσελντορφ – Κολωνία–Over 3 (2.01)

21:00 Γκόου Αχέντ Ιγκλς- Αγιαξ–2 & Οver 1,5 (2.08)

Στη δυάδα απόδοσης 4.18 ποντάρισμα 4.75 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLWWLWLWWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-35.0517.751947.203.4686.03%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης