novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Stoiximan Superleague: Προγνωστικά (22/09/24)

Stoiximan Superleague: Προγνωστικά (22/09/24)

Τέσσερις αναμετρήσεις έχει το σημερινό μενού στη Stoiximan Superleague και το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά (22/09/24).

Stoiximan Superleague: Προγνωστικά (22/09/24)

Αγώνας1X2OU
Λεβαδειακός
ΟΦΗfonbet logo
2.40novibet logo
3.15novibet logo
3.60netbet logo
2.34winmasters logo
1.68novibet logo
(9)

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να επιστρέψει από το εις βάρος του 2-0 στο ματς με τον Πανσερραϊκό, ισοφαρίζοντας και μάλιστα διεκδικώντας την ανατροπή. Βέβαια, στο να συμβεί αυτό συνέβαλε και η γενικότερη σύγχυση που βρισκόταν ο αντίπαλος. Το θετικό είναι πως απελευθερώθηκε κάπως επιθετικά και δημιούργησε ευκαιρίες, όμως απέκτησε ένα μειονέκτημα διότι εμφάνισε τα αμυντικά κενά του.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να κερδίσει δίκαια τον Άρη (3-2), πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά επιθετικά. Ήταν το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που σκοράρει τρία τέρματα, δείγμα του ότι η ταχύτητα στο παιχνίδι του δύσκολα αντιμετωπίζεται. Στη σημερινή αναμέτρηση είναι μεν αουτσάιντερ στις αποδόσεις, όμως σίγουρα πάει για τη νίκη.

Η αλήθεια είναι πως εδώ δεν συμφωνούμε με το σετ αποδόσεων, καθώς δεν θεωρούμε λογικό τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων. Ο ΟΦΗ έχει δείξει καλύτερη εικόνα μέχρι τώρα και σίγουρα διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ. Επομένως, θα πάμε με το διπλό, σε απόδοση 3.40 στη Stoiximan.

Αγώνας1X2OU
Παναθηναϊκός
Πανσερραϊκόςpamestoixima logo
1.21winmasters logo
7.00pamestoixima logo
21.00pamestoixima logo
1.60netbet logo
2.47pamestoixima logo
(9)

Ο Παναθηναϊκός έφυγε αλώβητος από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (0-0) και κέρδισε μια πίστωση χρόνου. Ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα, εκεί όπου γενικότερα η παρουσία του δεν είναι καλή κι έχει μόλις πέντε βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια, γεγονός που κάνει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι επιτακτικής σημασίας.

Ο Πανσερραϊκός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στον Πανσερραϊκό και στη συνέχεια όχι απλά ισοφαρίστηκε, αλλά θα μπορούσε και να έχει ηττηθεί. Ο Γρηγορίου αποχώρησε, ο Φεράντο ήρθε και η ομάδα των Σερρών ξεκινά μια νέα αρχή. Δύσκολο το ντεμπούτο του, όμως περιμένουμε να παίξει με το μυαλό στην άμυνα και να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις.

Ξεκάθαρο φαβορί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος όμως δεν έχει καλή απόδοση μέχρι στιγμής. Ο Πανσερραϊκός έχει νέο προπονητή κι αυτό συνήθως αλλάζει τα πράγματα θετικά, οπότε περιμένουμε να είναι ανταγωνιστικός. Όσον αφορά τα προγνωστικά, αξία υπάρχει στην επιλογή 2-3 γκολ, σε απόδοση 2.10 στη Novibet, καθώς περιμένουμε γκολ στο ματς, αλλά όχι μεγάλη έκταση στο σκορ.

Αγώνας1X2OU
Ατρόμητος Αθηνών
Λαμίαnovibet logo
1.78winmasters logo
3.60interwetten logo
5.70netbet logo
2.05winmasters logo
1.85pamestoixima logo
(9)

Ο Ατρόμητος πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα του Αστέρα (1-2) και μαζί το πρώτο του τρίποντο για φέτος. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό να το καταφέρει, ώστε να αποτρέψει την όποια γκρίνια. Έπαιξε με αρκετά επιθετικό πλάνο, γέμιζε σε κάθε ευκαιρία την αντίπαλη περιοχή και είχε ουσία. Αμυντικά δεν παρουσίασε και τόσο καλή εικόνα, αν και μιλάμε για έναν τομέα που σίγουρα πρέπει να βελτιώσει.

Η Λαμία έρχεται από μία εντός έδρας ισοπαλία (0-0), κόντρα στην Καλλιθέα, σε ένα ματς που αν έκανε καλύτερες επιλογές στο επιθετικό τρίτο, μάλλον θα είχε βρει γκολ. Η γενικότερη παρουσία της στο πρωτάθλημα δεν είναι κακή, καθώς η μόνη της ήττα είναι αυτή από τον Ολυμπιακό (0-3). Σήμερα, είναι μεν το αουτσάιντερ, όμως θα χτίσει το παιχνίδι της πάνω στον αντίπαλο και σίγουρα δεν θα του επιτρέψει να έχει εύκολο έργο.

Στα προγνωστικά, δεν μας πείθει ακόμη ο Ατρόμητος για ένα ποντάρισμα σε απόδοση κάτω του διπλασιασμού, οπότε θα πάμε πάσο ως προς αυτό. Αξία προκύπτει στα ειδικά παικτών, με τον Καρλίτος να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και να είναι ένας παίκτης που σουτάρει αρκετά και δοκιμάζεις τις εμπνεύσεις του. Συνεπώς, θα ποντάρουμε στην επιλογή Καρλίτος 2+ τελικές στην εστία, σε απόδοση 2.47 στη Stoiximan.

Αγώνας1X2OU
Athens Kallithea
ΑΕΚpamestoixima logo
7.20novibet logo
4.75pamestoixima logo
1.48winmasters logo
1.76winmasters logo
2.10pamestoixima logo
(9)

Η Καλλιθέα έφυγε με την ισοπαλία (0-0) από τη Λαμία και μπορεί να έχει κάνει καλές εμφανίσεις, όμως τρίποντο ακόμη δεν έχει δει. Ο Ντονάτι κάνει πολύ καλή δουλειά στο αγωνιστικό κομμάτι και είναι εξαιρετικός στο να βρίσκει τα κενά του αντιπάλου, οπότε περιμένουμε σιγά σιγά να βελτιώνεται επιθετικά. Σήμερα, μπορεί να είναι το αουτσάιντερ, όμως αυτό δεν αναμένεται να εμποδίσει τους γηπεδούχους από το να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η ΑΕΚ κέρδισε το Βόλο κι έφτασε τους ανταγωνιστές της στην κορυφή, όμως για να συνεχίσει να βρίσκεται εκεί θα πρέπει να νικήσει και σήμερα. Το κλίμα γενικά είναι καλό, καθώς η ομάδα ενισχύεται σημαντικά και στοχεύει ξεκάθαρα στο πρωτάθλημα. Στο σημερινό παιχνίδι, περιμένουμε να παίξει με επιθετική διάθεση και σε υψηλό ρυθμό, όπως δηλαδή συνηθίζει.

Πρόκειται για ομάδα που έχουν επιθετική διάθεση, με τη διαφορά πως η Καλλιθέα στήνει το πλάνο της πάνω στον αντίπαλο και η ΑΕΚ έχει το δικό της. Αμφότερες έχουν κενά ανασταλτικά, οπότε θεωρούμε πως θα δούμε γκολ στην αναμέτρηση κι έτσι θα ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.75 στη Fonbet.

Stoiximan Superleague: Betmarket επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
22/09, 16:30Λεβαδειακός – ΟΦΗ2 @3.40
22/09, 18:00Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός2-3 γκολ @2.10
22/09, 21:00Καλλιθέα – ΑΕΚOver 2.5 @1.75

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης