stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά (22/9/24): Καμία υποτίμηση στην Μπαρτσελόνα

Προγνωστικά (22/9/24): Καμία υποτίμηση στην Μπαρτσελόνα

Συνεχίζεται η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με αμείωτο ρυθμό και εμείς έχουμε επιλέξει δύο επιλογές από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος (22/9/24).

Προγνωστικά (22/9/24): Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα (19:30)

Θετικό ξεκίνημα για τη Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα, καθώς είναι αήττητη τις 5 πρώτες αγωνιστικές (3-2-0). Με όπλο της την επιθετική της λειτουργία έχει σκοράρει σε κάθε της αγώνα έως τώρα, ενώ 4/5 παιχνίδια της είναι με Goal/Goal & Over 2,5. Ωστόσο, έχει απουσίες για το σημερινό ματς καθώς θα στερηθεί της υπηρεσίες των Μορένο, Φόιθ, Πεντράζα και Καμπουαλά.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει με «σπασμένα φρένα» την πορεία της στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει 5 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές κι έχει βάλει 17 γκολ. Ωστόσο, προέρχεται από την πρώτη ήττα στη σεζόν, αφού έχασε με 2-1 στο Μονακό για την πρώτη αγωνιστική του Champions League. Βέβαια, αγωνίστηκε για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω της κόκκινης κάρτας του Ερίκ Γκαρθία στο 10ο λεπτό. Περιμένουμε να βγάλει αντίδραση. Ο Χάνσι Φλικ έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες παικτών οι Φερμίν Λόπεζ, Ντάνι Όλμο, Μαρκ Μπερνάλ, Αντρέας Κρίστενσεν, Ρόναλντ Αραούχο, Φρένκι ντε Γιονγκ και Γκάβι θα χάσουν την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού, ενώ ο Φεράν Τόρες είναι τιμωρημένος.

Μπορεί να προέρχεται από ήττα αλλά η φετινή Μπαρτσελόνα μας έχει εντυπωσιάσει με το τρόπο παιχνιδιού της. Τώρα οφείλει να βγάλει αντίδραση και να δείξει ότι δεν την επηρέασε μία ήττα. Η απόδοση του 1,77 στο διπλό από τη Novibet θεωρούμε ότι είναι πολύ μεγάλη και θα την τιμήσουμε.

Λυών – Μαρσέιγ (21:45)

Η Λυών έκανε ένα κακό ξεκίνημα με δύο ήττες και προσπαθεί τις τελευταίες αγωνιστικές να ανέβει στη βαθμολογία. Μία νίκη-θρίλερ απέναντι στην Στρασμπούρ (4-3), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έφερε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Λανς. Η Μαρσέιγ από την άλλη, έχει κάνει πολύ καλή εκκίνηση με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, αλλά κατά κύριο λόγω αισιοδοξία προκαλεί η εικόνα της ομάδας εντός των τεσσάρων γραμμών. Δημιουργεί με μεγάλη ευκολία και σκοράρει επίσης συχνά.

Το λιγότερο δυνατό που περιμένουμε από το ματς είναι γκολ. Οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά θα διεκδικήσουν τη νίκη και το ματς έχει όλα τα φόντα για να δούμε ένα μεγάλο σκορ. Η επιλογή μας το Over 2,5 σε απόδοση 1,62 από τη Novibet.

Προγνωστικά (22/9/24): Το παιχνίδι μου

Δυάδα Novibet

19:30, Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα: 2

21:45, Λυών – Μαρσέιγ: Over 2.5

Συνολική απόδοση 2.86, με 10 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στέλιος Βαρδάκης

Στέλιος Βαρδάκης

LLLWWLLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-28.6101961.402.1580.27%

Ο Στέλιος Βαρδάκης βασίζει τις αναλύσεις του στην καθημερινή και συνεχή παρακολούθηση αγώνων, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και την μελέτη των στατιστικών στοιχείων. Με στόχευση στο κέρδος, απολαμβάνει τις φορές που θα καταλήξει στα δίχτυα η στρογγυλή θεά, σε πρωταθλήματα από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Share Διαβαστε επισης