stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Μπάσκετ (23/9/24): Η εμπειρία της κατηγορίας

Προγνωστικά Μπάσκετ (23/9/24): Η εμπειρία της κατηγορίας

Ένα σημείο έχουμε στα σημερινά (23/9/24) προγνωστικά μπάσκετ από μικρότερης εμβέλειας πρωτάθλημα, αλλά με αξία σε απόδοση.

Νέα εβδομάδα και έχουμε μπει πλέον για τα καλά στο κλίμα των επίσημων αγώνων. Τι κρατάμε από τις ημέρες που πέρασαν; Το γεγονός πως οι περισσότερες από τις ομάδες της Euroleague δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο. Μονακό, Παρί, Άλμπα, Μπάγερν Μονάχου, Ερυθρός Αστέρας έχασαν στα πρωταθλήματα τους, η Μπαρτσελόνα έχασε στον ημιτελικό του ισπανικού Supercoppa, η Ρεάλ έχασε στον τελικό από την Μάλαγα, ενώ η Μιλάνο δεν ήταν τόσο καλή επιθετικά με την Βενέτσια (μας πλήγωσε στοιχηματικά) και η Βίρτους έχασε στον τελικό. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να δούμε τις ομάδες στο επιθυμητό επίπεδο. Κάποιες, ειδικά η Μπαρτσελόνα, στον υπογράφοντα την σημερινή στήλη, άρεσε πολύ. Θα δούμε ωραία πράγματα και φέτος.

Αφήνουμε τα παρελθοντικά και πιάνουμε το σήμερα (23/9/24) και η αλήθεια είναι πως το κουπόνι είναι ιδιαιτέρως φτωχό για τα προγνωστικά μπάσκετ. Μας «σώζει» η Β’ Τουρκίας, εκεί όπου έχουμε εντοπίσει ένα σημείο μας αξία.

Ας δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά μπάσκετ για σήμερα (23/9/24).

Προγνωστικά μπάσκετ (23/9/24)

Το παιχνίδι που μας απασχολεί στα σημερινά (23/9/24) προγνωστικά μπάσκετ είναι ανάμεσα στην Μπόρντο και την Μπαλίκεσιρ. Οι γηπεδούχοι είναι μία εντελώς νεόκοπη ομάδα, η οποία δημιουργήθηκε το 2023 και πέρυσι πήρε την άνοδο για την άνοδο στην 2η κατηγορία. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι μία ομάδα που ενισχύθηκε με παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και έχουν παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο. Το ξεκίνημα βέβαια δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για την Μπόρντο, μιας και στην πρεμιέρα έχασε από την CO Basket.

Η Μπαλίκεσιρ από την άλλη ήταν από τις περσινές άτυχες του πρωταθλήματος. Έμεινε εκτός playoffs για την διεκδίκηση της 2ης θέσης που δίνει την άνοδο και ενώ ήταν σε τετραπλή ισοβαθμία. Από πέρυσι μέχρι σήμερα βέβαια άλλαξαν πολλά στην ομάδα, μιας και διατήρησε μονάχα ένα παίκτη από το περσινό ρόστερ. Βέβαια, οφείλουμε να τονίσουμε πως έχει αρκετά χαμηλό μέσο όρο, ενώ παράλληλα πήρε τους δύο ξένους της από την Σλοβακία και τον Καναδά. Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ήταν καλό, μιας και πήρε τη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Φινάλ Σπορ και μάλιστα με διαφορά.

Η Μπόρντο θα μας απασχολήσει στη διάρκεια της σεζόν. Δεν πήρε τυχαία την άνοδο σε μόλις ένα χρόνο ζωής. Η Μπαλίκεσιρ, όμως, είναι πιο έμπειρη ομάδα, γνωρίζει την κατηγορία και η πρώτη πεντάδα της είναι αρκετά δυνατή. Γι’ αυτό και θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.27 στην Stoiximan.

Τριπλή super προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση*
Τριπλή super προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση*Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά μπάσκετ (23/9/24) – Το παιχνίδι μου

ΤΟΥ2 – Μπόρντο – Μπαλίκεσιρ: 2 σε απόδοση 2.27 επί 5 μονάδες στην Stoiximan

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

WLWLLWWWLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-9.1551985.852.2997.74%

Ο Μάριος Μπούλης ασχολείται εδώ και μια πενταετία ενεργά με το μπάσκετ, έχοντας ειδικευτεί στο ρεπορτάζ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, παρακολουθεί όμως την αγαπημένη του…σπυριάρα, σε όποιο παρκέ και αν βρίσκεται. Η Ελλάδα και η Euroleague αποτελούν το στοιχείο του, όμως μέσα από τη στήλη του θα δείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλη την Ευρώπη, αλλά και το μαγικό κόσμο του NBA.

Share Διαβαστε επισης