stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δυάδα με Goal/Goal από την Primera Division

Δυάδα με Goal/Goal από την Primera Division

Μία δυάδα στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από την Primera Division (24/09/24).

Πέρασαν, αλλά δεν πλήρωσαν

Η Κυριακή άφησε πικρή γεύση στη στήλη, διότι δεν καρπώθηκε τα σημεία που πέρασαν. Κι αυτό διότι στο Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα (1-5), ο Μπαρί βγήκε οφσάιντ, αλλά δεν ξεκίνησε! Οπότε, υπήρξε επιστροφή χρημάτων. Ο Λεβαντόφσκι πάλι, σκόραρε, έμεινε, όμως, «άσφαιρος» ο Παουλίνιο στην ήττα – έκπληξη με 2-0 της Τολούκα από τη Σάντος Λαγκούνα. Ο Πορτογάλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντιπάλου του στο 17’, αλλά ο VAR ακύρωσε το γκολ λόγω οφσάιντ στην αρχή της φάσης, το οποίο δε φάνηκε ξεκάθαρα από τις γραμμές! Κανονικά το τέρμα έπρεπε να μετρήσει. Γενικότερα τα έκανε μαντάρα η διαιτησία στο Μεξικό, αφού και η αποβολή του Βέγκας στο Μοντερέι – Χουάρες (0-0) ήταν λανθασμένη και ζήτησε συγγνώμη η επιτροπή διαιτησίας. Όσον αφορά στον Ζινιάκ, δεν ήταν τελικά στο αρχικό σχήμα της Τίγκρες (1-0 τη Χουάρες). Τέλος, ο Γιαμάλ τα έπραξε όλα σωστά εκτός από τα τάκλιν που θέλαμε!

Διαλύουν τις τιμές

Εξάλλου, ο 17χρονος εξτρέμ… ανάγκασε τον ρέφερι, Φερέρ, να δείξει κίτρινη και στους τρεις παίκτες της Βιγιαρεάλ που ήταν στην πλευρά του (Καρδόνα, Μπαένα, Πέρεθ)! Τους δύο πρώτους τους είχαμε σταμπάρει, αλλά οι αποδόσεις ήταν για… κλάματα (από 1.70 έως 2.30)! Οι στοιχηματικές ρίχνουν, πλέον, στα τάρταρα τις τιμές των παικτών στις κάρτες είτε pregame είτε στο live. Την Κυριακή, για παράδειγμα, υπήρξε τερματοφύλακας που έδινε 1.50 να κιτρινιστεί με το ματς στο 75ο λεπτό! Αυτή η κατάσταση δυσχεραίνει σε μεγάλο βαθμό το έργο μας. Δε γίνεται ούτε να παίζουμε εμείς, αλλά ούτε και να προτείνουμε σε εσάς τέτοιες αποδόσεις. Το θέμα, πάντως, είναι ότι με την τακτική που ακολουθούν οι μπουκ στα ειδικά στοιχήματα (όπως στις κάρτες ή στα late κόρνερ που τα έχουν «διαλύσει»), θα οδηγήσουν σταδιακά τους παίκτες να ποντάρουν πάλι με ευλάβεια σε σημεία και Under/Over, στα σημερινά προγνωστικά από την Primera Division (24/09/24).

Η ευθύνη της UEFA

Αυτά συνέβησαν χθες. Μπροστά μας έχουμε ένα τριήμερο με ματς για την Α’ Ισπανίας. Οι ομάδες παίζουν ασταμάτητα, η κούραση είναι μεγάλη, μέχρι τελευταία στιγμή είναι άγνωστο τι ενδεκάδες θα κατεβάσουν και πάει λέγοντας. Κοινώς, μύλος! Το νέο format της UEFA στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφερε τα πάνω – κάτω στο καλεντάρι των πρωταθλημάτων. Θυσιάζονται όλα στον βωμό του χρήματος και κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Χώρια που σχεδόν κάθε μέρα έχουμε και από τουλάχιστον έναν σοβαρό τραυματισμό. Τα προγνωστικά μας, λοιπόν, για σήμερα είναι από την Primera Division (24/09/24).

Primera Division: Προγνωστικά Σεβίλλη – Βαγιαδολίδ (24/09/24)

Υπάρχουν οι προϋποθέσεις

Η Σεβίλλη ήταν τραγική στην Αλαβές και την κολακεύει το τελικό 1-2. Κάκιστο το ξεκίνημά της, αλλά λογικό με την αποδυνάμωση που υπέστη το καλοκαίρι και τους συνεχείς τραυματισμούς σε βασικούς παίκτες. Περιμένει απόψε άλλο ένα «ερείπιο» της Primera, τη Βαγιαδολίδ. Κοινώς, παίζουν ο «μονόφθαλμος» με τον «τυφλό»! Παρόλα αυτά, ο «1» δέχεται διαρκή πίεση και αυτή τη στιγμή είναι στο 1.65 – 1.70 μέσο όρο. Για μία Σεβίλλη που είναι αήττητη στα τελευταία 11 ματς ανεξαρτήτως έδρας με τη Βαγιαδολίδ (5-6-0), αλλά με τα 4/5 μεταξύ τους (εντός – εκτός) να έχουν λήξει ισόπαλα (όλα με 1-1)! Και με τη φιλοξενούμενη να είναι δεδομένο ότι θα κατέβει με τους παίκτες της… κρεμασμένους από τα δοκάρια τους. Επομένως, pregame δεν υπάρχει η παραμικρή αξία στον «1».

Σκοράρει στο «Πιθχουάν»

Η Βαγιαδολίδ έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, αλλά σκόραρε στις 9/11 επισκέψεις στο «Πιχθουάν». Εκεί όπου μάζεψε την μπάλα έστω και μία φορά από τα βάθη της εστίας της στις 12/12! Η Σεβίλλη από την πλευρά της, βρήκε δίχτυα στα 12/15 ματς στην έδρα της ανεξαρτήτως διοργάνωσης υπολογίζοντας και περσινά. Από την άλλη, όμως, δέχτηκε γκολ στα 19/22! Συνεπώς, υπάρχει αξία στο Goal/Goal, διότι πλην των προαναφερθέντων, η Βαγιαδολίδ έχει τη χειρότερη άμυνα στην Primera με 13 τέρματα παθητικό σε 6 αγωνιστικές. Τα 7, βέβαια, τα έφαγε στην Μπάρτσα (0-7), αλλά το μηδέν το κράτησε μόνο με τις Λεγκανές (0-0, άθλιο ματς), Σοσιεδάδ (0-0, έπρεπε να έχει χάσει).

Το Goal/Goal πληρώνει 1.98 στη Fonbet στα σημερινά προγνωστικά από την Primera Division (24/09/24).

Σούπερ προσφορά* με δώρα* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet με promo code BASS130
Σούπερ προσφορά* με δώρα* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet με promo code BASS130Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Primera Division: Προγνωστικά Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές (24/09/24)

Αμφότερες θα κάνουν ροτέισον, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το ντέρμπι με την Ατλέτικο την Κυριακή και μετά το ματς με τη Λιλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αλαβές από την πλευρά της, θα πάει στη σκληροτράχηλη Χετάφε το ερχόμενο Σάββατο. Επομένως, μπορεί να συμβούν πολλά, μπορεί και τίποτα απόψε.

Βελτιωμένη η Αλαβές

Ασφαλώς και είναι η «βασίλισσα» το απόλυτο φαβορί, αλλά σε απόδοση ανάξια ενασχόλησης. Διαλυμένες είναι οι τιμές και στα ειδικά των παικτών. Οπότε, θα στραφούμε στο καλοπληρωμένο Goal/Goal. Δεν προκύπτει από την παράδοση (7/8 No Goal), αλλά η Αλαβές φέτος είναι αρκετά βελτιωμένη και σκόραρε στα 5/6 παιχνίδια. Έμεινε στο 0-0 με την Μπέτις από την οποία έπρεπε να χάσει. Επίσης, η Ρεάλ έδωσε δικαιώματα το Σάββατο με την Εσπανιόλ (4-1). Επιπλέον, το αποψινό κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα το συνθέτουν οι Μιλιτάο – Ρούντιγκερ που δεν είναι και οι πιο γρήγοροι στόπερ του πλανήτη. Η Αλαβές έχει από τα άκρα τον Βιθέντε, ο οποίος πατάει συχνά περιοχή και μπορεί να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους για τους Μαδριλένους και μπροστά τον Κίκε που είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Το Goal/Goal δίνει 2.20 στην Interwetten.

Προγνωστικά Primera Division (24/09/24): Το παιχνίδι μας

Δυάδα στην Interwetten

ΙΣ1 – 24/09 – 20.00 – Σεβίλλη – Βαγιαδολίδ – Goal/Goal (1,95)

ΙΣ1 – 24/09 – 22.00 – Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές – Goal/Goal (2.20)

Στη δυάδα απόδοσης 4,29 βάζουμε 8 μονάδες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000108.47102098.472.26115.385%

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Μεξικό είναι δοσμένη η καρδιά του. Υπάρχει, όμως, κι η Λατινική Αμερική που διεκδικεί μέρος από τα συναισθήματά του. Είκοσι χρόνια είναι αυτά, έχουν δει πολλά τα μάτια του κι ακούσει τα αυτιά του.

Share Διαβαστε επισης