stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά (24/9/24): Δυάδα στα γκολ σε απόδοση 4.19

Προγνωστικά (24/9/24): Δυάδα στα γκολ σε απόδοση 4.19

Πλούσιο μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό πρόγραμμα στα προγνωστικά στοιχήματος (24/9/24), καθώς υπάρχει δράση σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Εμείς θα ασχοληθούμε με ένα παιχνίδι για από την Ισπανία και τη la Liga και με ένα ματς από την Ιταλία αλλά για το Κύπελλο.

Προγνωστικά (24/9/24): Βαλένθια – Οσασούνα

Η Βαλένθια μετρούσε μόλις ένα βαθμό τις πρώτες 5 αγωνιστικές της La Liga, ωστόσο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη το Σάββατο κόντρα στη Χιρόνα με σκορ 2-0 στο «Μεστάγια». Με αυτόν τον τρόπο έφτασε τους 4 βαθμούς και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο κόουτς Μπαράχα δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ράφα Μιρ, ενώ τραυματίες είναι οι Ντούρο Γκαγιά, Ντομενέχ και Ντιακαμπί.

Από την άλλη η Οσασούνα έχει μαζέψει 10 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές στη La Liga. Είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας, καθώς όλοι τις οι κερδισμένοι πόντοι είναι στο Σαδάρ, στο οποίο παραμένει αήττητη με ρεκόρ 3-1-0, ενώ εκτός έδρας σε 2 ματς μετράει ισάριθμες ήττες.  Οι Ίκερ Μουνιόθ και Κίκε Μπάρχα θα χάσουν το ματς λόγω τραυματισμού.

Στα πργνωστικά, θα κινηθούμε στην αγορά των γκολ και θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2,15 από τη Stoiximan. Οι φιλοξενούμενοι το έχουν επιβεβαιώσει σε 3 σερί ματς το συγκεκριμένο σημείο και σε 4 συνολικά στη σεζόν, ενώ το αμφισκόρ έχει επιβεβαιωθεί σε 3 ματς των γηπεδούχων.

Προγνωστικά (24/9/24): Τορίνο – Έμπολι

Με σπασμένα φρένα έχει ξεκινήσει την πορεία της τη φετινή σεζόν η Τορίνο. Η ομάδα του Βανόλι είναι αήττητη (3-2-0) τις πρώτες 5 αγωνιστικές της Serie A και φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που έχει και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο Κύπελλο. Βέβαια από την άλλη, το πρωτάθλημα αποτελεί μεγάλη πρόκληση και στη συνέχεια έχει και δύσκολο πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Λάτσιο και Ίντερ. Ο Πάολο Βανόλι δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βοϊβόντα και Σουρς.

Εντυπωσιακή εκκίνηση έχει κάνει και η Έμπολι στο πρωτάθλημα που είναι επίσης αήττητη με ρεκόρ 2-3-0, έχοντας βγάλει κι ένα δύσκολο πρόγραμμα. Με 9 πόντους ισοβαθμεί με τη Γιουβέντους στην 4η θέση της βαθμολογίας. Στο τελευταίο της χρονικά ματς νίκησε την Κάλιαρι με 2-0, εντός έδρας. Την Κυριακή υποδέχεται τη Φιορεντίνα για το «ντέρμπι της Τοσκάνης». Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους λόγω τραυματισμού τους Περιζάν, Ζουρκόφσκι, Εμπουεχί και Φατσίνι.

Όσον αφορά τα προγνωστικά οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά και είναι σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, ενδέχεται λόγω και των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, οι προπονητές να προβούν σε ένα μικρό ροτέισον. Επομένως, θα κινηθούμε στην αγορά των γκολ, όπου βάσει λογικής θα δούμε τη μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα, χωρίς όμως να ξεφεύγει το σκορ. Η επιλογή μας είναι το 2-3 γκολ σε απόδοση 1,95 στη Stoiximan.

Τριπλή super προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση*
Τριπλή super προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση*Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά (24/9/24): Οι επιλογές μου

Δυάδα Stoiximan

20:00 Βαλένθια – Οσασούνα: Goal/Goal σε απόδοση 2.15

22:00 Τορίνο – Έμπολι: 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95

Συνολική απόδοση: 4.19, επί 10 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στέλιος Βαρδάκης

Στέλιος Βαρδάκης

LWWLLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-11.5101978.502.1893.42%

Ο Στέλιος Βαρδάκης βασίζει τις αναλύσεις του στην καθημερινή και συνεχή παρακολούθηση αγώνων, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και την μελέτη των στατιστικών στοιχείων. Με στόχευση στο κέρδος, απολαμβάνει τις φορές που θα καταλήξει στα δίχτυα η στρογγυλή θεά, σε πρωταθλήματα από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Share Διαβαστε επισης