stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δυάδα αντίδρασης και γκολ

Δυάδα αντίδρασης και γκολ

Συνολικά εννέα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Europa League με το οποίο θα ασχοληθούμε. Δύο σημεία από τη δυάδα αγώνων που ξεκινάνε στις 19:45 στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Φενερμπαχτσέ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά πριν λίγους μήνες για τη φάση των «16» του Conference League με την Φενέρ να παίρνει την πρόκριση με συνολικό σκορ 3-1. Η ομάδα της Τουρκίας όμως, προέρχεται από ήττα στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Γαλατασαράι με 3-1 εντός έδρας. Ναι μεν υπάρχει γκρίνια για την ήττα, ωστόσο έχει την ευκαιρία σήμερα να πάρει μία μεγάλη νίκη λίγες ημέρες αργότερα. Η Ουνιόν τρέχει σερί 4 αγώνων δίχως νίκη και δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Η Φενέρ με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο έχει ξεκάθαρο στόχο μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Δεν κατάφερε να περάσει στη League Phase του Champions League, αλλά τις δίνεται η ευκαιρία να διακριθεί στο Europa. Θεωρούμε ότι μπορεί να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τη Γαλατά και θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1,65 από τη Stoiximan.

Μάλμε – Ρέιντζερς

Αμφότερες οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν από τα προκριματικά του Champions League. Οι Σουηδοί τρέχουν αήττητο σερί 4 αγώνων, είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος και δεν μοιάζει να έχει ανταγωνισμό για τον τίτλο. Είναι μία ομάδα που όπως είδαμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει πλούσιες δυνατότητες επιθετικά αλλά και κενά στην άμυνα. Επιθετική φιλοσοφία έχει και η Ρέιντζερς, η οποία βέβαια βρίσκεται ήδη στο -5 από την Σέλτικ στο πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που θα μας απασχολήσει και στο μέλλον καθώς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό την 4η αγωνιστική.

Τα παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν συνήθως γκολ, οπότε περιμένουμε κάτι ανάλογο και σήμερα. Αναμένουμε να μπουν με επιθετική διάθεση με στόχο τη νίκη. Το Over 2,5 προσφέρεται στην αρκετά υψηλή απόδοση του 1,93 όπότε θα το τιμήσουμε.

Οι επιλογές μου

19:45  Φενερμπαχτσέ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: 1 σε απόδοση 1.65

19:45 Μάλμε – Ρέιντζερς: Over 2.5 σε απόδοση 1.93

Συνολικά απόδοση: 3.18, επί 5 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στέλιος Βαρδάκης

Στέλιος Βαρδάκης

WLLLLLWWLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-26.5101963.502.3286.05%

Ο Στέλιος Βαρδάκης βασίζει τις αναλύσεις του στην καθημερινή και συνεχή παρακολούθηση αγώνων, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και την μελέτη των στατιστικών στοιχείων. Με στόχευση στο κέρδος, απολαμβάνει τις φορές που θα καταλήξει στα δίχτυα η στρογγυλή θεά, σε πρωταθλήματα από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Share Διαβαστε επισης