• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Primera Division (27/09/24)

Προγνωστικά Primera Division (27/09/24)

Ένα μονό στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από την Primera Division (27/09/24).

Κέρδη 218,58 μονάδων

Η μεσογειακή συμμαχία, Μπαένα – Γκριζμάν, πήρε σάρκα και οστά χθες βράδυ και έστειλε τη στήλη σε ένα επικό ταμείο! Το οποίο προστέθηκε σε αυτά των δύο προηγούμενων ημερών. Έτσι, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η μεσοβδόμαδη αγωνιστική στην Α’ Ισπανίας! Η χθεσινή βραδιά έγραψε κέρδος 179,31 μονάδων και το συνολικό του τριημέρου ανήλθε στις 218,58!

Όχι μία, αλλά δύο

Στο Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ (1-2) έβγαλε 2 (!) ασίστ ο Μπαένα, τις οποίες μετουσίωσε σε γκολ ο Αγιόθε Πέρεθ! Άφησε να εννοηθεί η χθεσινή στήλη ότι η αποχώρηση του Ντανζουμά στη Χιρόνα και η παρουσία, πλέον, του Αγιόθε (φετινή μεταγραφή από την Μπέτις) στην επίθεση θα αλλάξουν τα δεδομένα για τον Μπαένα. Γενικότερα, το χθεσινό «διάβασμα» ήταν ένα από τα κορυφαία τόσο στην περσινή, όσο και στη φετινή σεζόν. Διότι, ό,τι γράψαμε συνέβη στο 100% στον αγωνιστικό χώρο και στα δύο ματς, στα προγνωστικά για την Primera Division (27/09/24).

«Χτύπησε» στο 90’

Στο Θέλτα – Ατλέτικο (0-1) πάλι, μας αποζημίωσε ο Γκριζμάν για το κάκιστο παιχνίδι που παρακολουθήσαμε. Με την ομάδα του Σιμεόνε να μην υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 70’! Να κάνει την πρώτη της τελική στην εστία στο 80’ (!) και να σκοράρει στη δεύτερη (90’) με τον Άλβαρες από επική ασίστ του Γάλλου σούπερ σταρ. Εξάλλου, ο Γκριζμάν ήταν ο μόνος που πάλευε να «ξυπνήσει» τους Μαδριλένους και να φτιάξει επικίνδυνες φάσεις. Γι’ αυτό και τον κράτησε μέσα σε ολόκληρο το 90λεπτο ο τεχνικός Σιμεόνε.

Αυτά, λοιπόν, συνέβησαν χθες. Η Α’ Ισπανίας συνεχίζει ακάθεκτη, ενώ σήμερα μπαίνουν στο πρόγραμμα η Β’ και το Μεξικό. Η στήλη θα δώσει βάση στο ματς της La Liga. Επομένως, τα προγνωστικά μας είναι από την Primera Division (27/09/24).

Primera Division: Προγνωστικά Βαγιαδολίδ – Μαγιόρκα (27/09/24)

Ασύλληπτη παράδοση

Με μία πρώτη, αλλά και δεύτερη ματιά, η αναμέτρηση είναι κομμένη και ραμμένη για 0-0! Εξ ου και το 1.60 μέσο όρο στο Over 1.5. Το 2.80 στο Over 2.5 και το 2.21 στο Goal/Goal! Υπάρχει, όμως, μία λεπτομέρεια που είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα. Ακούει στο όνομα: παράδοση. Τα 14/15 μεταξύ τους παιχνίδια στο «Θορίγια» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ήταν Over. Επίσης, έληξαν Goal/Goal τα 13/15! Είναι ασύλληπτες οι επιδόσεις και δεν περνάνε απαρατήρητες στα προγνωστικά για την Primera Division (27/09/24).

Τα φαινόμενα… δεν απατούν

Σαφώς, βέβαια, οι στοιχηματικές δε βγάζουν τυχαία τις αποδόσεις. Εξάλλου, η Βαγιαδολίδ έχει 3/3 Under και No Goal εντός έδρας, καθώς και τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 3 τέρματα (μαζί με Σοσιεδάδ, Χετάφε) σε 7 αγωνιστικές. Η Μαγιόρκα από την πλευρά της, μετράει 2/3 Under και No Goal μακριά από το «Ιμπέροσταρ» και σημειώνει λιγότερα από 1 γκολ ανά 90λεπτο (7/6) στη σεζόν. Επίσης, θα λείψει απόψε ο βασικός φορ Μουρίτσι.

Διπλή επιλογή

Η στήλη θα πάει κόντρα στη λογική και θα ποντάρει το Goal/Goal ή Over βασιζόμενη στην παράδοση, αλλά και σε δύο ακόμη παράγοντες. Πρώτον, η Βαγιαδολίδ είναι… υποχρεωμένη να ψάξει το «τρίποντο». Καλές οι ισοπαλίες, αλλά δεν εξασφαλίζουν τη σωτηρία. Έχει 2 συνεχόμενα ματς εντός έδρας πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες (ακολούθως περιμένει τη Βαγεκάνο) και θα ψάξει να αποκομίσει τους περισσότερους εφικτούς βαθμούς. Επίσης, σκόραρε στη βάση της στα 21/22 παιχνίδια με τη Μαγιόρκα στα προγνωστικά για την Primera Division (27/09/24).

Φόρμα και ποιότητα

Δεύτερον, ξεκινάμε για τη Μαγιόρκα λέγοντας ότι είναι ποιοτικότερη ομάδα από τη «Βάγια» και διαθέτει καλύτερο προπονητή στον πάγκο. Συνεχίζουμε, αναφέροντας ότι σημείωσε γκολ στους 4/4 αγώνες της ανεξαρτήτως έδρας και πως προέρχεται από τεράστια νίκη στην Μπέτις (2-1). Ήταν η 3η στα τελευταία 4 ματς. Ολοκληρώνουμε, σημειώνοντας ότι κατεβαίνει χωρίς τον ένα από τους δύο στυλοβάτες στο κέντρο της άμυνας, τον Ραΐγιο (6/0). Επομένως, είναι πιθανό να υπάρξει ανισορροπία.

Το Goal/Goal ή Over πληρώνει 1.96 στη Winmasters.

Προγνωστικά Primera Division (27/09/24): Το παιχνίδι μας

Μονό στη Winmasters

ΙΣ1 – 27/09 – 22.00 – Βαγιαδολίδ – Μαγιόρκα – Goal/Goal ή Over (1.96) με 7 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000333.77332300.772.40143.251%

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Μεξικό είναι δοσμένη η καρδιά του. Υπάρχει, όμως, κι η Λατινική Αμερική που διεκδικεί μέρος από τα συναισθήματά του. Είκοσι χρόνια είναι αυτά, έχουν δει πολλά τα μάτια του κι ακούσει τα αυτιά του.

Share Διαβαστε επισης