novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με το 2.00, με το 3.00, με το 4.33 και με το 11.20

Με το 2.00, με το 3.00, με το 4.33 και με το 11.20

Η σημερινή στείλει ξεκινά από τα Ιωάννινα και καταλήγει στο Εδιμβούργο, με ενδιάμεσες στάσεις σε Γένοβα και Πόλη.

Το μενού έχει τέσσερις μονές επιλογές και μία δυάδα διημέρου.

Ισορροπημένα στον τριπλασιασμό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα, όμως δεν πέρασε εύκολα από την έδρα του νεοφώτιστου Εθνικού νέου Κεραμιδίου, μιας και το 0-1 διαμορφώθηκε με μια εκτέλεση πέναλτι. Μεσοβδόμαδα (25/09), έδωσε μια δυνατή μάχη με την Παναχαϊκή, όμως αποκλείστηκε (0-2). Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, περιμένουμε να παίξει συγκεντρωμένος και με το μυαλό στην άμυνα.

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ Β’, σε ένα ματς που έμεινε στο μηδέν. Ο «Γηραιός» προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό, όμως δέχθηκε αρκετές αντεπιθέσεις στην κόντρα και σήμερα αναμένεται να είναι πιο προσεκτικός. Αυτό που προβλημάτισε είναι πως επιθετικά δεν βρήκε λύσεις.

Αναμένεται να είναι μια ισορροπημένη αναμέτρηση, με την έδρα να δίνει ώθηση στου γηπεδούχους. Μπορεί ο Ηρακλής να υπερτερεί σε ποιότητα, όμως δεν είναι ακόμη έτοιμος κι αυτό είναι εμφανές. Περιμένουμε μια μάχη χωρίς νικητή κι έτσι θα ποντάρουμε στην ισοπαλία σε απόδοση 3.00, στη Bet365

Σπάει τα ρεκόρ ο Μότα

Η Γιουβέντους έχει μπει στην εποχή Μότα κι αλλάζει ολοκληρωτικά. Αυτό που έχει ήδη καταφέρει, είναι να δημιουργήσει ένα σύνολο που δεν δίνει εύκολα χώρους στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να μη δέχεται συχνά επιθέσεις. Από την άλλη, δεν βρίσκει εύκολα κι επιθετικές λύσεις. Όσον αφορά τους αριθμούς, το γεγονός πως σε πέντε αγωνιστικές δεν έχει δεχθεί γκολ πιστώνεται σίγουρα στο πλάνο του προπονητή.

Σήμερα, πηγαίνει στην έδρα της Τζένοα, για ένα παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Οι γηπεδούχοι έδωσαν μια σκληρή μάχη μεσοβδόμαδα (25/09) με τη συμπολίτισσα Σαμπντόρια και εκτός του ότι αποκλείστηκαν στα πέναλτι, σίγουρα κουράστηκαν σημαντικά, μιας και το παιχνίδι είχε υψηλό ρυθμό και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.

Το παιχνίδι της Γιουβέντους δεν δίνει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο και με τη Τζένοα κουρασμένη πιστεύουμε πως για ακόμη ένα παιχνίδι θα διατηρηθεί η ανέπαφη εστία, οπότε θα πάμε με την επιλογή Τζένοα Under 0.5, σε απόδοση 2.00 στη Novibet.

Δυάδα

Την παραπάνω επιλογή, θα τη συνδυάσουμε και με το να μη δεχθεί γκολ η Ρόμα στο ματς με τη Βενέτσια. Η ομάδα της πρωτεύουσας έχει πλέον τον Γιούριτς στον πάγκο, ο οποίος είναι εξαιρετικός στο αμυντικό παιχνίδι και δεν αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο. Κόντρα στην Ουντινέζε επικράτησε εύκολα με 3-0, ενώ με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε το προβάδισμα έως το 86′ όπου και ισοφαρίστηκε (1-1). Η Βενέτσια δεν έχει δείξει και πολλά πράγματα, ενώ είναι ξεκάθαρα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Βρίσκει τη φόρμα του ο Ικάρντι

Ο Ικάρντι επέστρεψε από τον τραυματισμό του κι αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για 13 λεπτά, καταφέρνοντας μάλιστα και να βρει δίχτυα. Σήμερα, αναμένεται να αποτελέσει μέρος του ροτέισον των γηπεδούχων, για να βρει και ο ίδιος την φόρμα του. Η Κασίμπασα είναι η ομάδα που υποδέχεται η Γαλατάσαράι, ομάδα που ο Αργεντινός έχει καλή προϊστορία, καθώς στην τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες σκόραρε δις.

Οι γηπεδούχοι έχουν καλή ψυχολογία και είναι πολλοί φορμαρισμένοι, οπότε θεωρούμε πως θα καταφέρουν σχετικά εύκολα τη νίκη. Στα προγνωστικά, θα πάμε στην αγορά των σκόρερ, ποντάροντας στο να σκοράρει ο Ικάρντι 2+ γκολ, σε απόδοση 4.33 στη Betsson.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON
COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSONΚλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η ευκαιρία του Πάλμα

Ο Λουίς Πάλμα κατάφερε στην πρώτη του σεζόν με τη Σέλτικ να ξεχωρίσει, σκοράροντας 12 τέρματα και μοιράζοντας 11 ασίστ. Η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε το ίδιο καλά, καθώς έμεινε αρκετά στον πάγκο. Με του Σκωτσέζους να έχουν μπει στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, ξεκίνησε και το ροτέισον κι έτσι ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα έχει και πάλι την ευκαιρία του να ξεχωρίσει.

Το πρώτο φετινό παιχνίδι του ως βασικός ήταν την περασμένη αγωνιστική, στο Λιγκ Καπ, οπότε σιγά σιγά θα προσπαθήσει να βρει τη φόρμα του. Σίγουρα είναι ένας παίκτης που θέλει να ξεχωρίσει και να αρπάξει την ευκαιρία του και πάλι, οπότε περιμένουμε να επιχειρεί συχνά τελικές προσπάθειες, μιας και δοκιμάζει τα πόδια του σε κάθε ευκαιρία. 

Αντίπαλος της Σέλτικ θα είναι η Σεντ Τζόνστον, η οποία και στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα.

Στα προγνωστικά, θα ποντάρουμε στο να σκοράρει ο Πάλμα με προσπάθεια εκτός περιοχής, σε απόδοση 11.20 στη Stoiximan.

Οι επιλογές μου

Μονά

15:00, ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής: Χ σε απόδοση 3.00 (Bet365), με 2 μονάδες

19:00, Τζενόα – Γιουβέντους: Τζένοα Under 0.5 σε απόδοση 2.00 (Novibet), με 6 μονάδες

19:00, Γαλατάσαράι – Κασίμπασα: Να σκοράρει ο Ικάρντι 2+ γκολ σε απόδοση 4.33 (Betsson), με 3 μονάδες

19:45, Σεντ Τζόνστον – Σέλτικ: Να σκοράρει ο Πάλμα με προσπάθεια εκτός περιοχής σε απόδοση 11.20 (Stoiximan), με 1 μονάδα

Δυάδα

(28.09) 19:00, Τζένοα – Γιουβέντους: Τζένοα Under 0.5

(29.09) 16:00, Ρόμα – Βενέτσια: Βενέτσια Under 0.5

Δυάδα απόδοσης 4.30, με 5 μονάδες

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-73.44421884.564.0486.19%

Λάτρης των στατιστικών και των μικρών λεπτομερειών, με αστείρευτη υπομονή και όρεξη να παρακολουθεί οτιδήποτε αφορά την Ελληνική επικαιρότητα. Από τα μεγάλα ντέρμπι μέχρι τα… πραγματικά ντέρμπι, εκείνα στην Ελληνική επαρχία!

Share Διαβαστε επισης