stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μακροχρόνια Euroleague 2024/25 – Ολυμπιακός

Μακροχρόνια Euroleague 2024/25 – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να επιστρέφει στην κορυφή της Euroleague 2024/25 και το BetMarket έχει εντοπίσει τα πιο ενδιαφέροντα μακροχρόνια στοιχήματα.

Μία από τις πλέον εντυπωσιακές offseason πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν πίσω τους την φιλοσοφία με το μετριοπαθές μπάτζετ και τις έξυπνες κινήσεις και έδωσαν μεγάλα συμβόλαια με στόχο να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 12 χρόνια. Για το σκοπό αυτό επέστρεψε ο Σάσα Βεζένκοφ, ενώ κίνηση που προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση ήταν αυτή του Εβάν Φουρνιέ.

Ο Ολυμπιακός φιγουράρει σε όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα της Euroleague 2024/25 και έχουμε εντοπίσει τις επιλογές μας για φέτος.

Ας δούμε, λοιπόν, τις επιλογές μας.

Μακροχρόνια Euroleague 2024/25 – Ολυμπιακός

Οι αποδόσεις νικητή

Ανάμεσα στα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague 2024/25 είναι ο Ολυμπιακός. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Winmasters είναι 2ο φαβορί σε απόδοση 4.10 και ενόσω ο Παναθηναϊκός είναι 1ο φαβορί αλλά σε απόδοση 4.05. Ελάχιστη διαφορά. Μία τιμή, πάντως, απόλυτα φυσιολογική με βάση το γεγονός ότι και πέρυσι ο Ολυμπιακός, έχοντας ελλείψεις σε παίκτες, έφτασε μέχρι το Final-4 και αποτελεί την πλέον σταθερή ομάδα των τελευταίων ετών σε συμμετοχές στην διεκδίκηση του τροπαίου.

Όσο για την κορυφή της regular season, οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεύτερο φαβορί στις αποδόσεις της Novibet, με την τιμή τους να αγγίζει το 4.00. Δεύτερο φαβορί είναι και για να τερματίσει στις πρώτες δύο θέσεις της regular season σε απόδοση 2.16 στην Winmasters.

Αποδόσεις Ολυμπιακού:

  • Κατάκτηση Euroleague (Winmasters) – 4.10
  • 1ος στην Regular Season (Novibet) – 4.00
  • Top-2 Regular Season (Winmasters) – 2.16

Αποδόσεις ειδικά παικτών

Και εδώ έχει ρόλο πρωταγωνιστή ο Ολυμπιακός, μιας και διεκδικεί επί ίσοις όροις τα βραβεία για τον MVP της διοργάνωσσης, αλλά και τον πρώτο σκόρερ και τον ριμπάουντερ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι φυσικά ο πρώτος και κύριος εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων». Ο διεθνής Βούλγαρος φόργουορντ επέστρεψε στην ομάδα που έδειξε το σπουδαίο ταλέντο του μετά από έναν χρόνο περιπλάνησης στο NBA και θέλει να φτάσει με τον Ολυμπιακό εκεί που έφτασε το 2023, αλλά δεν ήπιε νερό, στον τελικό ενός Final-4. Βέβαια, αυτή τη φορά ελπίζει το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό.

Η απόδοση για να βγει MVP της Euroleague ο Σάσα Βεζένκοφ φτάνει το 7.00 στην Novibet. Έχει ακριβώς την ίδια απόδοση με τον Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ο εξαίρετος forward είναι 5ο φαβορί για να βγει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης σε απόδοση 9.50 στην Stoiximan και 5ο φαβορί για να βγει πρώτος σε ριμπάουντ σε απόδοση 17.00. Θυμίζουμε πως την σεζόν που είχε βγει MVP, ήταν παράλληλα και πρώτος σκόρερ της regular season, ξεπερνώντας τον Γουίλ Κλάιμπερν.

Όσο για τον Τόμας Γουόκαπ, είναι 2ο φαβορί σε απόδοση 4.00 στην Novibet για να βγει καλύτερος αμυντικός της χρονιάς. Τίτλος που κατέκτησε και την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

  • MVP της Euroleague: Σάσα Βεζένκοφ (Novibet) – 7.00
  • Πρώτος σκόρερ: Σάσα Βεζένκοφ (Stoiximan) – 9.50
  • Πρώτος ριμπάουντερ: Σάσα Βεζένκοφ (Stoiximan) – 17.00
  • Καλύτερος αμυντικός της χρονιάς: Τόμας Γουόκαπ (Novibet) – 4.00
Διαβαστε επισης

Μακροχρόνια Euroleague 2024/25 – Ολυμπιακός: Οι προτάσεις του BetMarket

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια κάνει πρωταθλητισμό στην Euroleague. Μιλάμε για το κομμάτι της regular season. Δεν μετράει νίκες για να δει αν θα πάρει το πλεονέκτημα έδρας ή όχι. Είναι ομάδα που θέλει να διεκδικήσει μία όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση. Η περσινή σεζόν δεν είναι τόσο ενδεικτική, ακριβώς λόγω των θεμάτων που είχε στο ρόστερ του. Όμως θυμηθείτε τις αμέσως προηγούμενες χρονιές.

Σε μία Euroleague που ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν με τα ρόστερ του και οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να βρίσκουν από νωρίς χημεία, η λογική λέει πως θα τερματίσουν αρκετά ψηλά. Γι’ αυτό και η πρώτη μας επιλογή είναι να τερματίσουν στο Top-2 σε απόδοση 2.16 στην Winmasters.

ΜακροχρόνιοΣημείοΕταιρία
Top-2Ολυμπιακός @2.16

Αποφασισμένος να πετύχει

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν επέστρεψε στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό για να έχει μία χαλαρή καριέρα. Επέστρεψε γιατί ήθελε να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση της Euroleague. Σε μεγάλο βαθμό είχε πετύχει το στόχο του πριν αποχωρήσει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οδηγώντας τον Ολυμπιακό μέχρι τον τελικό του Final-4 του 2023 και πραγματοποιώντας μία μυθική εμφάνιση στον τελικό.

Ο διεθνής φόργουορντ θέλει να πάρει από το χέρι τον Ολυμπιακό σε αυτή τη σεζόν και από τα πρώτα δείγματα ο Γιώργος Μπαρτζώκας δείχνει να του έχει αφήσει ελευθερίες. Προσέξτε: όχι να παρεκκλίνει της τακτικής φιλοσοφίας της ομάδας. Αλλά να παίρνει όσα σουτ θέλει, να ρίχνεται στη φωτιά για κάθε μπάλα. Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει όλο το πακέτο για να ξεχωρίσει στην Ευρώπη, ακριβώς γιατί παίζει σε μία θέση που κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από όσα κάνουν οι περισσότεροι power forwards. Γι’ αυτό και θα τον επιλέξουμε για MVP της σεζόν σε απόδοση 7.00 στην Novibet. Αξίζει να αναφέρουμε πως και προ διετίας τον είχαμε επιλέξει σε απόδοση 11.00 και μας είχε επαληθεύσει.

ΜακροχρόνιοΣημείοΕταιρία
MVP EuroleagueΣάσα Βεζένκοφ @7.00
Μοναδική προσφορά* για την κατάκτηση της Euroleague απο τον Ολυμπιακό
Μοναδική προσφορά* για την κατάκτηση της Euroleague απο τον Ολυμπιακό
Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης