novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Αντίδραση επιζητάει η Μαρσέιγ – Με τη λογική στο Βέλγιο

Αντίδραση επιζητάει η Μαρσέιγ – Με τη λογική στο Βέλγιο

Ένα συναρπαστικό τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και πλέον μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Αρκετά παιχνίδια περιλαμβάνονται στο σημερινό μενού και εμείς θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από τη Γαλλία και το Βέλγιο.

Μαρσέιγ – Ανζέ (21:45)

Την πρώτη της ήττα στη σεζόν γνώρισε η Μαρσέιγ από τη Στρασμπούρ (1-0). Έμεινε για πρώτη φορά άσφαιρή με τον Ντε Τσέρμπι στον πάγκο, ενώ τις προηγούμενες 5 αγωνιστικές είχε πετύχει 15 γκολ. Έχασε με αυτό τον τρόπο την επαφή της με την κορυφή και είναι στην 3η θέση και στο -3 από Παρί και Μονακό. Επιστρέφει στο «καυτό» Βελοντρόμ έπειτα από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την επαναφέρει έστω και προσωρινά στην κορυφή.

Η Ανζέ από τη μεριά της, ανανέωσε μεσοβδόμαδα τη συνεργασία της με τον προπονητή της Αλεξάντερ Ντουζέ έως το 2026, εξαργυρώνοντας ουσιαστικά την πολύ καλή πορεία της ομάδας την περσινή σεζόν που ανέβηκε κατηγορία. Βέβαια είναι από τα πρώτα φαβορί για να υποβιβαστεί, καθώς σε 6 αγωνιστικές έχει καταφέρει να αποσπάσει μόλις 2 ισοπαλίες και μοιραία είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς.

Φανερά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Μαρσέιγ είναι το φαβορί παίζει στην έδρα της όπου μπορεί να γίνει επιβλητική και να πάρει μία εύκολη νίκη. Θα ποντάρουμε στη νίκη της από το ημίχρονο σε απόδοση 1,73 από τη Novibet.

Βέστερλο – Μπέρσχοτ (21:45)

Επιτέλους πανηγύρισε νίκη η Βέστερλο, καθώς πήρε το τρίποντο έπειτα από 5 διαδοχικά ματς όπου δεν τα είχε καταφέρει. Βρίσκεται στα πάνω στρώματα της βαθμολογίας, αφού με 14 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές ισοβαθμεί με τέσσερις ομάδες στις θέσεις 4-7. Ομάδα με επιθετική φιλοσοφία, δίνει υψηλό ρυθμό το παιχνίδι της και συνήθως παρασέρνει και τον αντίπαλο. Εφτά από τα παιχνίδια της έχουν λήξει με Over 2.5, ενώ τα 6 από αυτά συνδυάστηκαν με γκολ εκατέρωθεν. Ενδεικτικό του στυλ «όσα βάλουμε κι όσα φάμε» είναι ότι διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (18 γκολ) και παράλληλα την 3η χειρότερη άμυνα (16γκολ).

Αντίπαλός της είναι η νεοφώτιστη Μπέρσχοτ. Μέχρι στιγμής αποδεικνύεται ως ο αδύναμος κρίκος του πρωταθλήματος, καθώς σε 9 αγωνιστικές έχει καταφέρει να αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία στην πρεμιέρα. Φυσιολογικά είναι στην τελευταία θέση με μόλις 1 πόντο.

Φυσικά και έχουμε φαβορί και δεν είναι άλλο από τη Βέστερλο. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα διαθέτουν υψηλή ποιότητα επιθετικά και μπορούν να πάρουν μία εύκολη νίκη με μεγάλο σκορ. Η επιλογή μας άσος και Over 2.5 σε απόδοση 2,00.

Οι επιλογές μου

Δυάδα Novibet

21:45, Μαρσέιγ – Ανζέ: 1/1 σε απόδοση 1.73

21:45, Βέστερλο – Μπέρσχοτ: 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.00

Συνολική απόδοση: 3.46 επί 10 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στέλιος Βαρδάκης

Στέλιος Βαρδάκης

LLLWWLLLWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-33.9101956.102.6485.2%

Ο Στέλιος Βαρδάκης βασίζει τις αναλύσεις του στην καθημερινή και συνεχή παρακολούθηση αγώνων, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και την μελέτη των στατιστικών στοιχείων. Με στόχευση στο κέρδος, απολαμβάνει τις φορές που θα καταλήξει στα δίχτυα η στρογγυλή θεά, σε πρωταθλήματα από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Share Διαβαστε επισης