novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η εμφάνιση προσδοκιών και η εκκίνηση

Η εμφάνιση προσδοκιών και η εκκίνηση

Δύο σημεία από την Γαλλία και την Stoiximan GBL έχουμε στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Ξεκίνησε η σεζόν στην Stoiximan GBL και είδαμε στην πρώτη της ημέρα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Έχουμε και σήμερα άλλες δύο αναμετρήσεις, θα αποφύγουμε, όμως, το ματς του Παναθηναϊκού με την Καρδίτσα, με δεδομένο πως δεν ξέρουμε τι rotation θα κάνουν οι «πράσινοι». Αντιθέτως, έχουμε βρει ένα ενδιαφέρον σημείο από το Πανιώνιος – Κολοσσός.

Φυσικά, δράση δεν έχουμε μόνο στα ελληνικά παρκέ, αλλά σε όλο τον κόσμο. Έχουμε, λοιπόν, και ένα σημείο από την LNB.

Ας δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά μπάσκετ για σήμερα.

Επιστρέφει εκεί που ανήκει

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Κολοσσό Ρόδου. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα σαλόνια (όσο είναι σαλόνια δηλαδή…) της Stoiximan GBL και θέλουν, όχι απλά να παραμείνουν στην κατηγορία, αλλά να διεκδικήσουν πολύ υψηλότερες θέσεις. Γι’ αυτό και ανέβασαν αρκετά το μπάτζετ τους και πήραν παίκτες με παραστάσεις, όπως ο Λάντρι ΕνΝόκο, ο Ρίον Μπράουν και ο Κένταλ Σμιθ. Παράλληλα, όμως, διατήρησαν και τους Έλληνες που έκαναν πέρυσι την διαφορά, όπως ο Γκίκας, ο Μιλεντίγεβιτς και ο Κακλαμανάκης. Προπονητής της ομάδας είναι από πέρυσι ο Άρης Λυκογιάννης που ξέρει το πρωτάθλημα εξ απαλών ονύχων.

Ο Κολοσσός ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στην παρθενική του συμμετοχή στο BCL. Βέβαια, είχε δύσκολο έργο κόντρα στην Σεντ Κουεντίν, η αλήθεια είναι όμως ότι οι Ροδίτες είχαν θέματα στην επίθεση. Η δημιουργία τους ήταν κάπως αργή και περίμεναν πολλά σε ατομικό επίπεδο. Είδαμε μία στόχευση στην αμυντική λειτουργία από πλευράς Σιγάλα και περιμένουμε να την δούμε και στο πρωτάθλημα. Σίγουρα, για μια ομάδα που εκ φύσεως έχει μάθει να παίζει έναν αγώνα την εβδομάδα, οι παράλληλοι αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπης είναι ένα θέμα.

Ο Πανιώνιος έχει επιστρέψει με σκοπό να κοιτάξει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μετά τους «αιώνιους». Στα φιλικά έδειξε ένα αμιγώς επιθετικό πρόσωπο, πηγαίνοντας σε μεγάλα σκορ. Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι θέλει να ζεστάνει το κοινό του. Ο Κολοσσός δεν μας άρεσε τόσο στον αγώνα του BCL. Γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο και το Over 80.5 του Πανιωνίου σε απόδοση 2.35 στην Novibet.

Ξεσπάει και ανεβαίνει

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Παρί με την Σταντ Ροσελέ. Οι γηπεδούχοι, μετά από μία περίοδο προσαρμογής μετά και την αλλαγή και την έλευση του Σπλίτερ, δείχνουν να πατούν καλύτερα. Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα το πάλεψαν και θα μπορούσαν ακόμα και να είχαν κερδίσει. Για καινούρια ομάδα που δεν έχει παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο, η εικόνα της ήταν καλή. Μην ξεχνάμε πως πέραν των Χέιζ και Λο, δεν έχει άλλους παίκτες με εμπειρία στην Euroleague. Συνολικά πάντως οι πρωτευουσιάνοι δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματα τους.

Η Σταντ Ροσελέ αποτελεί μία από τις πλέον αδύναμες ομάδες της κατηγορίες. Πήρε πέρυσι την άνοδο για την LNB, επικρατώντας της Μπουζαλάκ και ελπίζει σε παραμονή σε αυτήν. Φυσικά, παιχνίδια όπως το σημερινό ξέρει πως δύσκολα έως ακατόρθωτα θα καταφέρει να τα κερδίσει, οπότε προσδοκά περισσότερο στην απόκτηση εμπειριών.

Περιμένουμε αντίδραση από τους γηπεδούχους μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Η Σταντ Ροσελέ δεν είναι καλή ομάδα αμυντικά, οπότε το σύνολο του Σπλίτερ μπορεί να ανοίξει το σκορ. Θα πάμε, λοιπόν, στο Over 88.5 της Παρί σε απόδοση 2.05 στην Stoiximan.

Το παιχνίδι μου

GBL – 5/10, 18:00 – Πανιώνιος – Κολοσσός Ρόδου: 1 και Over 80.5 Πανιώνιος σε απόδοση 2.35 επί 30 μονάδες στην Novibet

LNB – 5/10, 17:30 – Παρί – Σταντ Ροσελέ: Παρί Over 88.5 σε απόδοση 2.05 επι 30 μονάδες στην Stoiximan

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

LLWLWWLWLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
20000.6101990.602.64100.08%

Ο Μάριος Μπούλης ασχολείται εδώ και μια πενταετία ενεργά με το μπάσκετ, έχοντας ειδικευτεί στο ρεπορτάζ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, παρακολουθεί όμως την αγαπημένη του…σπυριάρα, σε όποιο παρκέ και αν βρίσκεται. Η Ελλάδα και η Euroleague αποτελούν το στοιχείο του, όμως μέσα από τη στήλη του θα δείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλη την Ευρώπη, αλλά και το μαγικό κόσμο του NBA.

Share Διαβαστε επισης