novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Να «εκτεθεί» ο Στόιτσκοφ και να πάρει κάρτα ο Νάβας

Να «εκτεθεί» ο Στόιτσκοφ και να πάρει κάρτα ο Νάβας

Δύο μονά στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από την Primera Division (06/10/24).

Ούτε… βαλσαμωμένο πουλί

Το καλό με το στοίχημα είναι ότι δε βαριέσαι ποτέ! Κάθε φορά κάτι θα γίνει που θα σε εξιτάρει είτε αρνητικά, είτε θετικά. Χθες συνέβη στο Λας Πάλμας – Θέλτα (0-1) όπου η γηπεδούχος έμεινε «άσφαιρη» αγωνιζόμενη με δύο παίκτες παραπάνω από το 56’! Εάν εξαιρέσουμε δύο ευκαιρίες (76’, 89’) και ένα δοκάρι στις καθυστερήσεις (90+5’) δεν απείλησε σοβαρά μία ομάδα που δεν έβγαινε από την περιοχή της! Ο «1», μάλιστα, έδινε 2.75 λίγο πριν το 80! Κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και οι μπουκ πίστευαν ότι κουτσά – στραβά η Λας Πάλμας θα το γυρίσει. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το ματσάκι δε γύριζε ούτε με… σούβλα! Αλλά και πώς να γινόταν αυτό, αφού οι Νησιώτες αδυνατούσαν να πετύχουν… βαλσαμωμένο πουλί στο μισό μέτρο!

«Άσφαιρη» και η Βιγιαρεάλ

Με τέτοιες εμφανίσεις η νεοφώτιστη δεν αξίζει να είναι στην Primera. Η διοίκηση, πάντως, στήριξε τον τεχνικό Καριόν, παρότι η Λας Πάλμας δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο project που ανέλαβε το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι δε γίνεται να κριθεί ένας προπονητής μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και στα σοβαρά σωματεία δίνεται πίστωση χρόνου ανεξαρτήτως του τι ζητάει ο κόσμος του. Εξάλλου, το καλό, ήταν ότι δε βγήκε το Goal/Goal και στο Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ (2-0). Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι (στοιχηματικά) εάν σπάσει ένα ματς σε μία δυάδα, καλό είναι να μην περάσει ούτε το δεύτερο. Χρήζει αναφοράς εδώ ότι ήταν το πρώτο φετινό ματς που δε βρήκε δίχτυα η φιλοξενούμενη!

Σκόραρε ο Παουλίνιο

Όσον αφορά στο Μεξικό, η Κρουζ Αζούλ έριξε τρία γκολ στη Νεκάξα (3-0), αλλά κανένα δεν ήταν του Γιακουμάκη παρότι ο Έλληνας φορ ήταν μέσα στις φάσεις και στα τρία. Από καθαρή συγκυρία δε σκόραρε. Αυτός που σκόραρε ήταν ο Παουλίνιο (με υπέροχο σουτ) στο 1-1 της Τολούκα με την Πούμας (1-1) και μείωσε τη ζημία της ημέρας.

Αυτά συνέβησαν χθες. Σήμερα τα προγνωστικά μας είναι από την Primera Division (06/10/24).

Primera Division: Προγνωστικά Αλαβές – Μπαρτσελόνα (06/10/24)

Η γραμμή στα οφσάιντ της Αλαβές βγήκε στο 4,5 (2.07) παρότι έχει 1,5 μέσο όρο, καθώς οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν πάρει από… φόβο την Μπαρτσελόνα. Η οποία «εξέθεσε» μεσοβδόμαδα 7 φορές τη Γιανγκ Μπόις (5-0) στο Τσάμπιονς Λιγκ! Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελβετική ομάδα έχει 0,6 οφσάιντ μέσο όρο στη σεζόν! Την προηγούμενη αγωνιστική η Οσασούνα μέτρησε 10 (!), νωρίτερα η Χετάφε 7 και πάει λέγοντας. Καμία ομάδα μέχρι τώρα σε Ισπανία και Ευρώπη δεν μπόρεσε να προσαρμόσει το παιχνίδι της σε αυτό των Καταλανών με αποτέλεσμα το line να ανεβαίνει διαρκώς.

Να την πατήσει ο Στόιτσκοφ

Η στήλη θα δώσει βάση στα οφσάιντ του Στόιτσκοφ της Αλαβές. Ο 30χρονος πήγε φέτος στην Αλαβές από την Έιμπαρ και λόγω της παρουσίας των Κίκε και Μαρτίνεθ στην κορυφή της επίθεσης παίζει στα πλάγια. Μετράει 7 συμμετοχές, οι 5 ήταν ως βασικός με μέσο όρο παραμονής στον αγωνιστικό χώρο τα 65 λεπτά. Είναι γενικά προσεκτικός, αλλά την πάτησε 2 φορές με τη Χετάφε, η οποία δεν παίζει με την άμυνα ψηλά. Κάτι που δεν ισχύει για την ομάδα του Φλικ. Θα υπάρξουν στιγμές που οι πιθανότητες να την πατήσει θα είναι αρκετές. Ποντάρουμε να συμβεί αυτό έστω μία φορά.

Το 1+ οφσάιντ του Στόιτσκοφ δίνει 2.00 στη Sportingbet στα προγνωστικά για την Primera Division (06/10/24).

Primera Division: Προγνωστικά Σεβίλλη – Μπέτις (06/10/24)

Τεράστιο ντέρμπι μίσους, πέφτει ξύλο σε κάθε παιχνίδι και εξαρτάται από το πώς θα χειριστεί το ματς ο ρέφερι Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα. Ο 42χρονος διαιτητής μετράει 17 κάρτες σε 4 αγώνες φέτος στην Primera. Εν τω μεταξύ, έχει παραδοσιακά προβλήματα με τη Σεβίλλη, τα οποία ξεκίνησαν τη σεζόν 2013-14 όταν στον πάγκο των Ανδαλουσιάνων ήταν ο Έμερι και φτάνουν μέχρι την περσινή σεζόν και τον αγώνα με τη Λας Πάλμας (8 κάρτες). Φέτος είναι η πρώτη φορά που θα τη σφυρίξει και το κλίμα δε θα είναι και το καλύτερο δυνατό για εκείνον.

Αξίζει το ρίσκο ο Νάβας

Η γραμμή στις κάρτες είναι φυσιολογικά χαμηλά (1.72 το Over 6.5) και δε θα μπλέξουμε. Θα ασχοληθούμε, όμως, με το να δεχτεί κάρτα ο Χεσούς Νάβας. Ρισκάρουμε, μάλιστα, ποντάροντάς τον στη Novibet όπου η τιμή του είναι αισθητά υψηλότερη από Bet365 (3.50) και Stoiximan (4.00). Γράφουμε ρισκάρουμε, διότι ναι μεν δίνεται στο αρχικό σχήμα, καθώς έβγαλε κανονικά τη χθεσινή προπόνηση, αλλά μπορεί να μείνει εκτός τελευταία στιγμή. Οπότε, εάν μπει αλλαγή θα μετρήσει κανονικά το bet. Ο 39χρονος δεξιός μπακ-χαφ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το ισχίο και σφίγγει τα δόντια κάθε φορά που παίζει. Στον αγωνιστικό χώρο είναι ορατή διά γυμνού οφθαλμού η ηλικία του και υπάρχουν αρκετές φορές που πηγαίνει αργοπορημένα στα μαρκαρίσματα (όπως ο Μόντριτς στη Ρεάλ). Επίσης, είναι το τελευταίο του ντέρμπι με την Μπέτις και θα δώσει τα πάντα ώστε να αποκομίσει ό,τι καλύτερο μπορεί η ομάδα του.

Να δεχτεί κάρτα ο Νάβας έχει 5.00 στη Novibet.

Προγνωστικά Primera Division (06/10/24): Το παιχνίδι μας

Μονό στη Sportingbet

ΙΣ1 – 06/10 – 17.15 – Αλαβές – Μπαρτσελόνα – 1+ οφσάιντ ο Στόιτσκοφ (2.00) με 5 μονάδες.

Μονό στη Novibet

ΙΣ1 – 06/10 – 19.30 – Σεβίλλη – Μπέτις – Να δεχτεί κάρτα ο Νάβας (5.00) με 5 μονάδες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000267.67102257.672.49128.424%

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Μεξικό είναι δοσμένη η καρδιά του. Υπάρχει, όμως, κι η Λατινική Αμερική που διεκδικεί μέρος από τα συναισθήματά του. Είκοσι χρόνια είναι αυτά, έχουν δει πολλά τα μάτια του κι ακούσει τα αυτιά του.

Share Διαβαστε επισης