stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η ώρα του Μπογέ και το οξύμωρο με την Ουέσκα

Η ώρα του Μπογέ και το οξύμωρο με την Ουέσκα

Ένα μονό και μία δυάδα στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από τη Segunda Division (13/10/24).

Μία κάρτα για 31 φάουλ

Όταν επιλέγεις να ακολουθήσεις ένα δύσκολο σενάριο γνωρίζεις εξαρχής ότι οι πιθανότητες να… στραβώσει είναι παραπάνω από πολλές. Από το να… στραβώσει, όμως, μέχρι να συμβεί αυτό που είδαμε χθες στο Κάντιθ – Μάλαγα (2-2), υπάρχει απόσταση! Συγκεκριμένα, ο ρέφερι Μορένο, έβγαλε 1 κάρτα, ενώ έγιναν 31 φάουλ (11 η Μάλαγα)! Καμία παράβαση δεν ήταν για κόκκινη, προκάλεσε, όμως, εντύπωση που η φιλοξενούμενη τελείωσε την αναμέτρηση με 0 κάρτες! Χρήζει αναφοράς εδώ ότι το όριό της pregame ήταν στο 3,5. Όσον αφορά στην κακοκαιρία «Βερενίκη» όσο την είδαν αυτοί που βρέθηκαν στο γήπεδο, άλλο τόσο την είδαμε κι εμείς από την τηλεόραση! Είναι γεγονός ότι έχει γίνει της μόδας παγκοσμίως οι μετεωρολόγοι να μην πετυχαίνουν ούτε… ελέφαντα στο μισό μέτρο. Εκτός, όμως, του ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος, ο επαναλαμβανόμενος «βιασμός» της φύσης από τον άνθρωπο, την έχει μετατρέψει στον πλέον απρόβλεπτο «αντίπαλο».

Ήταν θέμα τύχης

Σχετικά με το Goal/Goal στο Καρταχένα – Φερόλ (0-1) πάλι, δεν ήρθε οριακά παρότι μέχρι το 84ο λεπτό δεν υπήρχε τελική στην εστία για καμία από τις δύο αντιπάλους! Γράφουμε οριακά, διότι σκόραρε η Φερόλ στο 90+1’. Ο ρέφερι έδωσε οφσάιντ, το αποδέχτηκαν οι παίκτες της χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία, ο VAR, όμως, προς έκπληξη όλων το μέτρησε! Στο 90+5’ έφτασε η Καρταχένα μία… ανάσα από το 1-1 στη μοναδική τελική της στον στόχο. Γενικότερα, πάντως, το ματς ήταν επιεικώς άθλιο!

Αυτά συνέβησαν χθες. Το πρόγραμμα έχει και σήμερα αναμετρήσεις από τη Β’ Ισπανίας. Συνεπώς τα προγνωστικά μας είναι από τη Segunda Division (13/10/24).

Segunda Division: Προγνωστικά Ουέσκα – Αλμπαθέτε (13/10/24)

Η Ουέσκα έκανε… ροντέο τα 3/4 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της (2-1 τη Λα Κορούνια, 0-1 με την Μπούργος, 4-1 την Κόρδοβα, 3-1 την Κάντιθ). Αντιθέτως, μακριά από τη βάση της μετράει 3/4 Under 2.5 (και τα 3 ήταν «0-1 γκολ). Γράψαμε και το περασμένο Σάββατο ότι μας προξενεί εντύπωση η αγωνιστική της εικόνα στο «Ελ Αλκοράθ» την τρέχουσα σεζόν. Πέρυσι για παράδειγμα είχε σε αυτό 6 Over 2.5 και 5 Goal/Goal σε 19 αγωνιστικές. Είναι ομάδα που συνήθως δεν έλκει με το ποδόσφαιρο που παίζει και «εγκλωβίζει» σε αυτό και την εκάστοτε αντίπαλό της. Ή άλλαξε συμπεριφορά φέτος (δε φαίνεται όταν φεύγει από την έδρα της) ή κάτι άλλο… γίνεται όταν αγωνίζεται στο «σπίτι» της.

Εφικτό το Goal/Goal

Ανεξαρτήτως του τι μπορεί να υπάρχει πίσω από την κουρτίνα, θα ποντάρουμε το Goal/Goal από τη στιγμή που βγήκε για ακόμη μία φορά ψηλά. Παραβιάστηκε η εστία της, άλλωστε, στα 4/4 εντός έδρας ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου και στα 5/8 παιχνίδια που υποδέχτηκε την Αλμπαθέτε. Επίσης, έχει δύο βαρβάτες απουσίες από τη μέση και πίσω. Είναι τιμωρημένος ο αρχηγός Χ. Πουλίδο (α. 8/0) και τραυματίας ο Χ. Πέρεθ (μ. 6/0). Η φιλοξενούμενη από την πλευρά της, προέρχεται από 3/3 Goal/Goal εντός – εκτός και 3/4 μακριά από το «Κάρλος Μπελμόντε». Έμεινε «άσφαιρη» στη Μιρανδές (0-2), η οποία διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη Σεγούντα (8/3)! Επιπλέον, σκόραρε στα 22/24 ανεξαρτήτως έδρας στην κατηγορία υπολογίζοντας και περσινά 90λεπτά! Επιπροσθέτως, κατεβαίνει κι αυτή με προβλήματα στα μετόπισθεν, αφού έμειναν εκτός οι πολύτιμοι Χάουμε Κόστα (5/0) και Γ. Γκαρθία (8/0). Τέλος, έφαγε γκολ στις 17/20 εξόδους.

Το Goal/Goal έχει 2.00 στο Pamestoixima στα προγνωστικά για τη Segunda Division (13/10/24).

Segunda Division: Προγνωστικά Γρανάδα – Κόρδοβα (13/10/24)

Πριν από την έναρξη της προηγούμενης αγωνιστικής στη Segunda είχε δημιουργηθεί ένα νέο αρνητικό ρεκόρ στην κατηγορία. Πιο αναλυτικά, παρέμεναν χωρίς νίκη εντός έδρας και οι 3 ομάδες που έπεσαν πέρυσι από την Primera (Αλμερία, Γρανάδα, Κάντιθ)! Η Αλμερία… έσπασε το ρόδι με το 2-0 επί της Μπούργος το περασμένο Σ/Κ. Χθες έφτασε και η Κάντιθ κοντά στον στόχο, καθώς προηγήθηκε 2-0 της Μάλαγα, αλλά ισοφαρίστηκε στο τελικό 2-2. Έτσι, μετράει, πλέον, 5/5 ματς δίχως «τρίποντο» στο «Καράνθα». Σήμερα είναι η σειρά της Γρανάδα για να δούμε εάν θα πετύχει την πρώτη της νίκη στο «Λος Κάρμενες». Η παράδοση είναι με το μέρος της, αφού έχει 10-2-0 απέναντι στην Κόρδοβα σε επαγγελματικό επίπεδο. Την οποία κέρδισε και στα 5/5 ανεξαρτήτως έδρας.

Αλλαγή πλάνων

Πρώτη σκέψη ήταν ο «1», διότι πλην της παράδοσης, παρουσιάζει βελτίωση με τον Εσκριμπά στο τιμόνι. Το γράψαμε στο παρελθόν ότι ήταν ρίσκο η επιλογή του άπειρου Αμπάσκαλ. Ευτυχώς, το κατάλαβε νωρίς και τον απέλυσε. Η απουσία, όμως, τελευταία στιγμή, από την αποστολή του στόπερ Μίκελ (5/0) μας… φρέναρε, καθώς λείπουν και οι Ονγκλά (α-μ. 6/0), Νέβα (α. 6/0). Επίσης, η Κόρδοβα είναι η ομάδα με τα περισσότερα «κλεψίματα» στο αντίπαλο μισό απόρροια της πίεσης ψηλά και η Γρανάδα δεν είναι καλή στην πρώτη πάσα έπειτα από την ανάκτηση της μπάλας. Συν το ότι ανασταλτικά θέλει δουλειά (8/-12). Λόγω των προαναφερθέντων, θα πάμε στο Over 1.5 γκολ της. Το οποίο επιβεβαίωσε στα 5/5 μέσα – έξω με την Κόρδοβα, αλλά και στα 9/12 μαζί της στο «Λος Κάρμενες». Επίσης, η φιλοξενούμενη μάζεψε τουλάχιστον δύο φορές την μπάλα από τα βάθη της εστίας στις 2/3 εξορμήσεις.

Το Over 1.5 της Γρανάδα πληρώνει 2,00 στη Novibet στα προγνωστικά για τη Segunda Division (13/10/24).

Να… σπάσει το ρόδι

Στην επίθεση θα απουσιάσει λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Αλβανίας ο σταρ Ουζούνι (7/2). Το ίδιο είχε συμβεί και στις 7 Σεπτεμβρίου. Τότε, είχαμε επιλέξει το anytime του φορ Μπογέ (5/0) στο 1-1 με τη Λα Κορούνια. Ο 28χρονος επιθετικός δεν ξεκίνησε τελικά βασικός. Μπήκε αλλαγή στο 74’, σκόραρε στο 77’, αλλά δε μέτρησε το τέρμα του για οριακότατο οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Σήμερα, όλα δείχνουν ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα. Με την ελπίδα να μην αλλάξει πάλι κάτι τελευταία στιγμή θα ποντάρουμε να σημειώσει το πρώτο του γκολ για φέτος. Η Κόρδοβα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ανασταλτικά, ο ίδιος είναι μέσα στις φάσεις, χρησιμοποιεί και το κεφάλι, ενώ εκτελεί τα πέναλτι όταν λείπει ο Ουζούνι.

Να σκοράρει ο Μπογέ δίνει 2.87 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Segunda Division (13/10/24): Το παιχνίδι μας

Δυάδα στο Pamestoixima

ΙΣ2 – 13/10 – 15.00 – Ουέσκα – Αλμπαθέτε – Goal/Goal (2.00)

ΙΣ2 – 13/10 – 19.30 – Γρανάδα – Κόρδοβα – Over 1.5 Γρανάδα (1.98)

Στη δυάδα απόδοσης 3.96 βάζουμε 10 μονάδες.

Μονό στη Stoiximan

ΙΣ2 – 13/10 – 19.30 – Γρανάδα – Κόρδοβα – Να σκοράρει ο Μπογέ (2.87) με 8 μονάδες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000250.17102240.172.54125.354%

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Μεξικό είναι δοσμένη η καρδιά του. Υπάρχει, όμως, κι η Λατινική Αμερική που διεκδικεί μέρος από τα συναισθήματά του. Είκοσι χρόνια είναι αυτά, έχουν δει πολλά τα μάτια του κι ακούσει τα αυτιά του.

Share Διαβαστε επισης