novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μιλάει η ποιότητα σε Γαλλία και Βέλγιο

Μιλάει η ποιότητα σε Γαλλία και Βέλγιο

Επιστροφή στη δράση από σήμερα Παρασκευή (18/10) στα εθνικά πρωταθλήματα, έπειτα από τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Περισσότερες επιλογές σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες κι εμείς έχουμε ξεχωρίσει δύο επιλογές από Γαλλία και Βέλγιο στα προγνωστικά στοιχήματος.

Μονακό – Λιλ (21:45)

Η 7η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Μονακό, η οποία είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι Μονεγάσκοι πέρασαν με το νικηφόρο 2-1 από την έδρα της Ρεν και σε συνδυασμό με τη γκέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Νις (1-1), το τέλος της αγωνιστικής τους βρήκε στην πρώτη θέση με 19 βαθμούς σε 7 ματς και στο +2 από την Παρί. Είναι ξεκάθαρα ομάδα που παίζει επιθετικά, διαθέτει ποιοτικό σύνολο, ενώ είναι σε εξαιρετική κατάσταση ο βασικός της επιθετικός, Μπαλόγκουν, ο οποίος έχει σκοράρει σε 3 διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα. Την Τρίτη η Μονακό φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Από την άλλη, η Λιλ μετράει ένα σερί 3 διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις η μία εκ των οποίων ήταν κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης (1-0) για το Champions League. Έχει κάνει ήδη μέσα στη σεζόν μία μικρή κοιλιά αλλά τώρα έχει επανέλθει στις θετικές εμφανίσεις. Η ομάδα του Μπρούνο Ζενέσιο είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Βασίζεται στην επιθετική ποιότητα που διαθέτει σαν ομάδα ενώ έχει κι εκείνη σε εξαιρετική κατάσταση τον βασικό της επιθετικό Τζόναθαν Ντέιβιντ που έχει σκοράρει 5 φορές έωςτώρα στο πρωτάθλημα. Την ερχόμενη Τετάρτη δοκιμάζεται στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League.

Η Μονακό κάνει πρωταθληματική πορεία έως τώρα, μας πείθει με την απόδοσή της και βγάζει μία σοβαρότητα παρά το νεανικό ρόστερ. Η Λιλ είναι πιο ασταθής σαν ομάδα ενώ μακριά από έδρα της χάνει αρκετή από τη δυναμική της. Θα εμπιστευτούμε τη νίκη των γηπεδούχων με τον άσο να είναι σε απόδοση 1,97 από τη Novibet.

Μπίρσχοτ – Άντερλεχτ (21:45)

Η Μπίρσχοτ πανηγύρισε επιτέλους ένα θετικό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από τη Βέστερλο (2-2) εκτός έδρας. Βέβαια από την άλλη, παραμένει χωρίς νίκη στη σεζόν ενώ είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς συγκομιδή. Αν δεν βελτιώσει την άμυνά της, που με 27 γκολ παθητικό είναι με διαφορά η χειρότερη στο πρωτάθλημα του Βελγίου, δεν πρόκειται να έρθουν οι νίκες και κατά συνέπεια δεν έχει καμία τύχη για να παραμείνει στην κατηγορία.

Από σπουδαία νίκη προέρχεται η Άντερλεχτ που επικράτησε με 3-0 της Σταντάρ Λιέγης. Η ομάδα των Βρυξελλών προέβη σε αλλαγή προπονητή μέσα στο Σεπτέμβρη, με τον  Ντέιβιντ Χούμπερτ να αναλαμβάνει και να έχει αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα στην ομάδα.  Σε 5 παιχνίδια μετράει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες και κατά συνέπεια παραμένει αήττητος. Ο Βέλγος κόουτς έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες σημαντικών παικτών ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Η Άντερλεχτ έπειτα από αυτό το ματς υποδέχεται τη Λουντογκόρετς για το Europa League.

Οι δύο ομάδες ποιοτικά δεν έχουν καμία σχέση η μία με τη άλλη. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλύτερη ομάδα, διαθέτουν μεν απουσίες, αλλά έχουν τις λύσεις για να κάνουν τη διαφορά και να φύγουν νικητές ειδικά κόντρα σε μία ομάδα με τέτοια προβληματική άμυνα. Η επιλογή μας είναι το διπλό σε συνδυασμό με το Over 1.5 σε απόδοση 1.83.

Οι επιλογές μου

Δυάδα Novibet

21:45, Μονακό – Λιλ: 1 σε απόδοση 1.97

21:45, Μπίρσχοτ – Άντερλεχτ: 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.83

Συνολική απόδοση: 3.60, επί 10 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στέλιος Βαρδάκης

Στέλιος Βαρδάκης

WLLLWLLLWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-67.1101922.902.8278.35%

Ο Στέλιος Βαρδάκης βασίζει τις αναλύσεις του στην καθημερινή και συνεχή παρακολούθηση αγώνων, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και την μελέτη των στατιστικών στοιχείων. Με στόχευση στο κέρδος, απολαμβάνει τις φορές που θα καταλήξει στα δίχτυα η στρογγυλή θεά, σε πρωταθλήματα από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Share Διαβαστε επισης