stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η επιμονή του Ρόκε και η «άσπρη βούλα» στο Βίγκο

Η επιμονή του Ρόκε και η «άσπρη βούλα» στο Βίγκο

Τρία μονά στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από την Primera Division (19/10/24).

Η Άτλας δε μας έκανε τη χάρη χθες, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Μασατλάν έχοντας τρεις κλασικές ευκαιρίες (54’, 79’, 82’) και ένα δοκάρι (33’). Η αναμέτρηση διακόπηκε στα τέλη του πρώτου μέρους για σχεδόν 3 λεπτά λόγω βεγγαλικών που πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί της Άτλας ως διαμαρτυρία εναντίον της διοίκησης. Εν τω μεταξύ ο «1» υποχώρησε από το 2.30 στο 2.00 λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα, η προσοχή μας σήμερα στρέφεται σε δύο αναμετρήσεις στην Α’ Ισπανίας. Συνεπώς τα προγνωστικά μας είναι από την Primera Division (19/10/24).

Primera Division: Προγνωστικά Οσασούνα – Μπέτις (19/10/24)

Βρήκε το χαμόγελό του

Ο βασικός επιθετικός της Μπέτις, Βίτορ Ρόκε, παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό μέσο μεσοβδόμαδα όπου δήλωσε ότι ήταν δυστυχισμένος τους 7 μήνες που πέρασε στην Μπαρτσελόνα. Τόνισε από την άλλη, ότι βρήκε το χαμόγελό του ξανά τώρα με την ανδαλουσιάνικη φανέλα. Λογικό αυτό, καθώς ο τεχνικός Πελεγκρίνι τον εμπιστεύεται διαρκώς παρά το 1 γκολ σε 6 παιχνίδια και οι φίλαθλοι τον στηρίζουν αν και δεν έχει βάλει ακόμα «φωτιά» στα αντίπαλα δίχτυα. Το παλεύει, πάντως, σε κάθε ματς της ομάδας του (2,3 σουτ μέσο όρο, το 1,5 στην εστία).

«Βλέπει» εστία

Σήμερα θα ξεκινήσει (όπως όλα έδειχναν) στην κορυφή της επίθεσης και λογικά θα πάρει περισσότερες προσπάθειες, διότι απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ, Λο Σέλσο (μ-ε. 6/5). Στο τελευταίο ματς με τη Σεβίλλη είχε 3 τελικές στην εστία σε 64’. Το ίδιο συνέβη και με τη Μαγιόρκα σε 69’. Δε λαμβάνουμε υπόψη το ενδιάμεσο παιχνίδι με την Εσπανιόλ, επειδή μπήκε αλλαγή στο 71’. Δύσκολα θα παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο περισσότερο από 65-70 λεπτά, αλλά πιστεύουμε ότι σε αυτό το διάστημα μπορεί να κάνει 2 προσπάθειες στον στόχο. Εξάλλου, όσοι θέλουν να το… τερματίσουν οι 3+ στην εστία είναι στο 10.00 στην Bet365.

Το Over 1.5 σουτ στο τέρμα του Βίτορ Ρόκε έχει 3.40 στην Bet365. Δες πώς μπορείς να κάνεις εγγραφή στην Bet365 εδώ!

Primera Division: Προγνωστικά Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης (19/10/24)

Φορτώνεται το «2»

Το «διπλό» της Ρεάλ Μαδρίτης θα το έπαιζε και η κόρη μας εάν είχε κλείσει τα 21! Λογικό, βέβαια, να παίρνει παιχνίδι από παντού, καθώς η «βασίλισσα» μετράει 9/10 νίκες στο Βίγκο, ενώ έχει το «classico» την ερχόμενη αγωνιστική με την Μπαρτσελόνα, οπότε, δε θέλει να χάσει την επαφή. Επίσης, η γηπεδούχος κατεβαίνει χωρίς τον επιδραστικότερο ποδοσφαιριστή της, Ιάγο Άσπας (ε. 4/2), ο οποίος εκτίει ποινή. Ακόμη και στα 37 του παραμένει  το «Α και το Ω» των Γαλιθιάνων και δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν ποτέ ισάξιο αντικαταστάτη του.

Τα «meme» για τη Ρεάλ

Για να κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης, πάντως, θα πρέπει να σκοράρει. Κάτι που δε φαντάζει δύσκολο, καθώς στο Βίγκο σημείωσε από 2 γκολ και πάνω στις 10/11 επισκέψεις και η Θέλτα διατήρησε το μηδέν πίσω φέτος μόνο στη Λας Πάλμας (1-0) παρότι ήταν με 9 παίκτες από το 56’! Εν τω μεταξύ, η ομάδα του Αντσελότι πρωταγωνιστεί από την αρχή της σεζόν σε διάφορα «meme», διότι παίρνει πέναλτι ακόμη και με ένα… φύσημα. Κορυφαία δε, είναι τα βίντεο που δείχνουν αστείες πτώσεις διάφορων ανθρώπων και… καπάκι τον ρέφερι, Χαβιέ Αλμπερόλα Ρόχας να δείχνει με τον γνωστό χαρακτηριστικό του τρόπο την «άσπρη βούλα» για τη Ρεάλ Μαδρίτης (συνέβη φέτος στο μοναδικό ματς που τη διαιτήτευσε)!

Συνυφασμένη με τα πέναλτι

Πέρα από την πλάκα, υπήρξε τουλάχιστον 1 πέναλτι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης στα 3/3 ματς με τη Θέλτα και στα 5/7 (είτε στη μία, είτε στην άλλη στα μεταξύ τους), αμφότερα στο «Μπαλαΐδος»! Επίσης, η «εσχάτη των ποινών» υπήρξε και στις 3/4 φετινές εξορμήσεις των Μαδριλένων ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Εξάλλου, ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο Ερνάνδεθ Ερνάδεθ, ο οποίος υπέδειξε την «άσπρη βούλα» στα 3/6 παιχνίδια που σφύριξε τη Ρεάλ Μαδρίτης (και τα 3 υπέρ της). Το δίδυμο Βίνι – Εμπαπέ θα πατήσει αρκετές φορές στην περιοχή των Γαλιθιάνων. Μία εξ αυτών πιστεύουμε ότι μπορεί να οδηγήσει στην παράβαση που θέλουμε.

Πέναλτι στον αγώνα πληρώνει 3.30 στην Betsson.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON
COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSONΚλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η σειρά του Βίνι

Τα πέναλτι στη Ρεάλ Μαδρίτης τα εκτελούν εναλλάξ οι Βινίσιους και Εμπαπέ, οι οποίοι θα είναι αμφότεροι στο βασικό σχήμα. Η «βασίλισσα» πήγε στην «άσπρη βούλα» σε 4 ματς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Με τη Λας Πάλμας (1-1, ο Βίνι), με την Μπέτις (2-0, ο Εμπαπέ), με τη Σοσιεδάδ (0-2, το πρώτο ο Βίνι) και με την Εσπανιόλ (4-1, ο Εμπαπέ). Επομένως, εάν πάρει πέναλτι η Ρεάλ απόψε, είναι η σειρά του Βίνι να το χτυπήσει. Επίσης, ο Βραζιλιάνος σκόραρε στα 2/3 κόντρα στη Θέλτα. Δεν υπολογίζουμε την περσινή αναμέτρηση στο Βίγκο (25/8/23), διότι έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού στο 18’.

Να σκοράρει ο Βινίσιους δίνει 2.65 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Primera Division (19/10/24): Το παιχνίδι μας

Μονό στην Bet365

ΙΣ1 – 19/10 – 17.15 – Οσασούνα – Μπέτις – Over 1.5 σουτ στο τέρμα Βίτορ Ρόκε (3.40) με 9 μονάδες.

Μονό στην Betsson

ΙΣ1 – 19/10 – 22.00 – Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης – Πέναλτι στον αγώνα (3.30) με 9,5 μονάδες.

Μονό στη Stoiximan

ΙΣ1 – 19/10 – 22.00 – Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης – Να σκοράρει ο Βινίσιους (2.65) με 11,5 μονάδες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000240.17302210.172.54124.096%

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Μεξικό είναι δοσμένη η καρδιά του. Υπάρχει, όμως, κι η Λατινική Αμερική που διεκδικεί μέρος από τα συναισθήματά του. Είκοσι χρόνια είναι αυτά, έχουν δει πολλά τα μάτια του κι ακούσει τα αυτιά του.

Share Διαβαστε επισης