stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τένις: Άσοι σε μεγάλες αποδόσεις!

Τένις: Άσοι σε μεγάλες αποδόσεις!

Προγνωστικά τένις με ημιτελικά σήμερα (19/10/24) σε Στοκχόλμη και Αμβέρσα και το Betmarket να επιλέγει τα καλύτερα σημεία.

Στέφανο Τσιτσιπά δεν έχει η σημερινή ημέρα. Μπορεί από την τελευταία φορά που τα είπαμε, να έχουμε πληρωθεί ορισμένα σημεία που τον αφορούσαν, αλλά ο Γίρι Λεχέτσκα του έβαλε σοβαρό στοπ στην πορεία του στην Αμβέρσα.

Κάτι που σημαίνει πως θα δούμε ημιτελικά χωρίς την παρουσία του. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως το ενδιαφέρον, ειδικότερα το στοιχηματικό που μας νοιάζει επί του παρόντος, είναι μειωμένο στα δύο τουρνουά των ανδρών.

Ας πάρουμε όμως με τη σειρά ορισμένα πράγματα, για να ξεχωρίσουμε τα σημερινά (19/10/24) προγνωστικά τένις. Με τον ημιτελικό του Γίρι Λεχέτσκα απέναντι στον Μάρκος Γκιρόν να μας ενδιαφέρει σε πρώτη φάση.

Ο Τσέχος απέκλεισε εμφατικά τον Στέφανο Τσιτσιπά, ποντάροντας σε δύο αδύναμα service game του Έλληνα και κρατώντας τα δικά του ανέπαφα. Ούτε αυτός, ούτε ο Γκιρόν έχουν χάσει σετ προς το παρόν στη διοργάνωση, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε έναν σπουδαίο ημιτελικό εδώ.

Με τον Λεχέτσκα να βασίζεται στο βαρύ του σερβίς και τα φλατ χτυπήματά του, ενώ τον Γκιρόν στο πώς θα επιστρέψει τις μπάλες, βγάζοντας μερικές άμυνες που φέρνουν στα όρια κάθε αντίπαλο. Ωστόσο το peak που μπορεί να πιάσει ο Λεχέτσκα σαφώς και είναι μεγαλύτερο. Για αυτό και άλλωστε παίζεται σε αποδόσεις φαβορί, αλλά εμείς θα μείνουμε στους άσους.

Ο Λεχέτσκα έκανε 6 με τον Μουνάρ και τον Αλτμάιερ και 8 με τον Τσιτσιπά, σε παιχνίδια δύο σετ. Τώρα, απέναντι στον Γκιρόν είναι η στιγμή να γράψει περισσότερους άσους, μιας και η προοπτική ενός τρίσετου υπάρχει και είναι ολοφάνερη. Ο Λεχέτσκα έχει την ικανότητα να το κάνει, αφού πάντοτε σε indoor τουρνουά, όπως έχουμε ξαναπεί, οι μπάλες ταξιδεύουν πιο φλατ και με μεγαλύτερη ταχύτητα. Σε ενισχυμένη* απόδοση 2.92 βρίσκονται οι 10+ άσοι του Τσέχου από τη Stoiximan και εννοείται πως θα αποτελέσουν μία από τις επιλογές μας στα σημερινά (19/10/24) προγνωστικά τένις.

Άσοι και στη Στοκχόλμη

Ίδια κατάσταση πάνω κάτω έχουμε και στη Στοκχόλμη. Εκεί όπου ο Σταν Βαβρίνκα αντιμετωπίζει τον Τόμι Πολ, με φόντο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Ελβετός ξαφνικά μοιάζει να γύρισε τον χρόνο πίσω, μιας και από το ρεκόρ 7-16 που είχε στη σεζόν, ήρθε και έπαιξε τένις της περασμένης δεκαετίας, όταν και βρισκόταν στο prime του, για να φτάσει ως τα ημιτελικά.

Βεβαίως και ένα από τα ερωτηματικά είναι το πόσο κουρασμένος θα φανεί, μιας και το σώμα του φυσιολογικά έχει επηρεαστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ωστόσο αυτό που παρουσίασε όλες αυτές τις μέρες διατηρεί ψηλά τον δείκτη του ενδιαφέροντος. Ο Βαβρίνκα με τις τοποθετήσεις και τα πολύ γρήγορα σερβίς του, έχει κάνει μεγάλη ζημιά σε κάθε αντίπαλό του.

Κάπως έτσι λοιπόν θα κληθεί να μείνει και στον ημιτελικό. Σαφώς και έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον Πολ, ο οποίος αποτελεί και το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο Βαβρίνκα δε θα παλέψει, ενώ αν βρει αρκετά πρώτα σερβίς μπορεί να βάλει και δύσκολα στον αντίπαλό του. Εμείς θα πάμε στα σημερινά (19/10/24) προγνωστικά τένις με τους άσους του Ελβετού, μιας και στη Stoiximan οι 8+ προσφέρονται στο 2.35 και θα κλείσουμε τη μέρα.

Νέα σούπερ ενισχυμένη προσφορά* γνωριμίας
Νέα σούπερ ενισχυμένη προσφορά* γνωριμίαςΚλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Προγνωστικά Τένις 19/10/24 – Το Παιχνίδι Μου

Στοκχόλμη – 15:30 – Βαβρίνκα – Πολ: Βαβρίνκα 8+ άσοι (2.35) με 10 μονάδες

Αμβέρσα – 18:30 – Γκιρόν – Λεχέτσκα: Λεχέτσκα 10+ άσοι (2.92) με 10 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+180.15202160.152.50108%

Ο Δημήτρης Οικονόμου από τη στιγμή που είδε τον Ράφα Ναδάλ δεν σταμάτησε να παρακολουθεί και να μιλάει για το τένις, μέχρι που αποφάσισε να γράφει για αυτό. Στη στήλη του στο betmarket.gr θα διαβάσετε αρκετές αναλύσεις και προτάσεις για το ομορφότερο παιχνίδι στον κόσμο, με αρκετές δόσεις από μπάσκετ, που αποτελεί τη... δεύτερη φύση του!

Share Διαβαστε επισης