• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Το πικάρισμα για Άβιλα και οι 9 προτάσεις σε Primera, Segunda

Το πικάρισμα για Άβιλα και οι 9 προτάσεις σε Primera, Segunda

Εννέα μονά και ένα Trixie στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από τις Primera, Segunda (20/10/24).

«Καθάρισε» στα πρώτα 20’

Ο Βίτορ Ρόκε επιβεβαίωσε στην πράξη όσα δήλωσε μεσοβδόμαδα σε ισπανικό μέσο, καθώς σκόραρε και αναδείχθηκε MVP του αγώνα της Μπέτις με τη Οσασούνα (2-1) αγωνιζόμενος μόνο στο πρώτο ημίχρονο και όντας τραυματίας από το 32’! Tις 2 τελικές στην εστία που ζητούσαμε τις έβγαλε στο πρώτο 20λεπτο! Η μία ήταν το γκολ που σημείωσε και η δεύτερη ένα «τακουνάκι» με αμυντικό των Ναβάρων να διώχνει την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή.

Η επαφή με Οσασούνα

Εν τω μεταξύ τη θέση του Ρόκε στην επανάληψη πήρε ο Άβιλα, ο οποίος έφυγε κακήν κακώς από την Οσασούνα πέρυσι τον Ιανουάριο. Με αποτέλεσμα να τον γιουχάρει όλο το γήπεδο από το ζέσταμα. Ο Αργεντίνος σημείωσε το δεύτερο γκολ της Μπέτις και το πανηγύρισε έντονα μέχρι που συνειδητοποίησε ότι ήταν κόντρα στην πρώην ομάδα του και έκοψε τον πανηγυρισμό στη μέση! Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι σταμάτησαν οι αποδοκιμασίες. Μετά το τέλος του ματς στείλαμε μήνυμα σε έναν ποδοσφαιριστή της Οσασούνα, για να τον πικάρουμε. «Η αλήθεια είναι ότι εδώ όλη μέρα υπήρχαν πολλές συζητήσεις για τον Άβιλα. Βέβαια, εάν κερδίζαμε, ίσως να μην το θυμόταν κανείς τώρα», ήταν η απάντησή του επί του θέματος!

Με τη βοήθεια του Μόντριτς

Στο Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης (1-2) πάλι, έπρεπε να μπει στο ματς ο αειθαλής Μόντριτς (63’) για να βγάλει μία απίστευτη κάθετη στον Βίνι (66’) και να σκοράρει ο Βραζιλιάνος! Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ζητήσει πέναλτι η Ρεάλ Μαδρίτης σε πτώση του Εμπαπέ μέσα στην περιοχή. Εάν το έδινε θα βλέπαμε νέο… βομβαρδισμό από «meme» σήμερα! Αν και, για να λέμε την αλήθεια, έχει πάρει χειρότερα η «βασίλισσα».

Μπράβο στον Μπογέ…

Προτού πάμε στις σημερινές επιλογές να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον φορ της Γρανάδα, Μπογέ του οποίου η ώρα ήρθε με μία εβδομάδα καθυστέρηση! Συγκεκριμένα τον ποντάραμε την προηγούμενη αγωνιστική και απέτυχε να σκοράρει κόντρα στην Κόρδοβα των 10 παικτών από το 36’ χάνοντας κλασικές ευκαιρίες! Αποφάσισε να θυμηθεί χθες την τέχνη του βάζοντας 2 γκολ (81’, 90+5’) στην Τενερίφη (4-0)! Από εκεί και πέρα, υπάρχει… πάρτι επιλογών σε Α’ και Β’ Ισπανίας. Το σημαντικό, βέβαια, είναι να λήξει αυτό όπως θα ξεκινήσει! Δηλαδή, με χαμόγελα! Συνεπώς τα προγνωστικά μας είναι από τις Primera, Segunda (20/10/24).

Primera Division: Προγνωστικά Μαγιόρκα – Βαγεκάνο (20/10/24)

Να συνεχίσει το απόλυτο

Ο Μουρίτσι ήταν εκτός αποστολής στα τελευταία τρία ματς της Μαγιόρκα, ενώ δεν έδωσε το παρών και με το Κόσοβο στη διακοπή, λόγω τραυματισμού. Έβγαλε τις προπονήσεις κανονικά Πέμπτη – Παρασκευή και ο τεχνικός Αρασάτε είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Έχει βάση, διότι ο φορ Λάριν έπαιξε 80 λεπτά στο φιλικό του Καναδά επί του Παναμά (2-1, σκόραρε το πρώτο γκολ) την Τετάρτη. Ο Κοσοβάρος μπομπέρ έβαλε 5 τέρματα σε 5 παιχνίδια με τη Βαγεκάνο, η οποία δέχτηκε τουλάχιστον 2 στις 3/3 επισκέψεις στο Νησί.

Να σκοράρει οποτεδήποτε o Μουρίτσι στο 3.20 στην Bet365.

Primera Division: Προγνωστικά Ατλέτικο – Λεγκανές (20/10/24)

Να τριτώσει το καλό

Το «Μετροπολιτάνο» θα… κατηφορίσει τουλάχιστον μέχρι να μπει το πρώτο γκολ για την Ατλέτικο. Μπροστά αναμενόταν να ξεκινήσουν οι Γκριζμάν – Άλβαρες, οι οποίοι είχαν αγαστή συνεργασία στο τέρμα της Ατλέτικο στη Θέλτα (1-0) πριν από τρεις αγωνιστικές. Εκεί όπου είχαμε ποντάρει να δώσει ασίστ ο Γάλλος. Οι δυο τους το επανέλαβαν και με τη Σοσιεδάδ (1-1). Γιατί να μην… τριτώσει το καλό απόψε. Ούτως ή άλλως, το παιχνίδι των Μαδριλένων περνάει από τα πόδια του Γκριζμάν, ο οποίος μετράει ήδη 4 ασίστ και το xA (expected assists) του είναι στο 2,10. Πιστεύουμε, πάντως, ότι μπορεί να το πράξει ακόμη και εάν αποφασίσει ο Σιμεόνε αντί για 4-4-2 να αλλάξει το σύστημα σε 4-3-3 (με Κορέα – Σόρλοθ – Γκριζμάν μπροστά), προκειμένου να δώσει ανάσες στον Άλβαρες, επειδή είχε υποχρεώσεις με την Αργεντινή.

Το Over 0.5 ασίστ του Γκριζμάν στο 4.33 στη Bet365.

Primera Division: Προγνωστικά ΒιγιαρεάλΧετάφε (20/10/24)

Ο «βασιλιάς» των οφσάιντ

Η Χετάφε είναι ομάδα που βγαίνει οφσάιντ 3,1 φορές μέσο όρο. Ο «βασιλιάς» των οφσάιντ, τόσο σε εκείνη όσο και στη σχετική κατηγορία στη La Liga, είναι ο Ούτσε (9)! Ο 21χρονος Νιγηριανός βρέθηκε από την Tercera (Γ’) στην Primera μέσα σε μία νύχτα και είναι λογικό να μην έχει προσαρμοστεί ακόμη στο 100% και να υποπίπτει σε λάθη. Το 1+ το επιβεβαίωσε στα 3/3 ματς, ενώ ξεκίνησε βασικός και στις 9 αγωνιστικές έχοντας 84 λεπτά μέσο όρο παραμονής στον αγωνιστικό χώρο. Η Βιγιαρεάλ δεν είναι ομάδα που παίζει με ψηλά την άμυνα, αυτό οφείλουμε να το εξηγήσουμε. Αλλά ο Ούτσε μπορεί να την πατήσει ακόμη κι έτσι.

Το 1+ οφσάιντ του Ούτσε είναι στο 2.00 στη Vistabet στα προγνωστικά για τις Primera, Segunda (20/10/24).

«Γκρεμίζονται» οι τιμές

Χρήζει αναφοράς εδώ, ότι από τότε που προτείναμε το 1+ οφσάιντ του Μπάρι (1.88) στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, η τιμή του… διαλύθηκε! Απόψε, το 1+ είναι στο 1.14 και το 2+ στο 1.55! Παρότι η Βιγιαρεάλ μετράει 2,9 οφσάιντ μέσο όρο, νούμερο που είναι εν μέρει πλασματικό, καθώς «εκτέθηκε» 7 φορές με την καταλανική ομάδα!

Primera Division: Προγνωστικά Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη (20/10/24)

Με βασικούς η Μπάρτσα

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ, δήλωσε χθες στη συνέντευξη Τύπου ότι σήμερα θα ξεκινήσουν όσοι είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παρότι μεσοβδόμαδα υπάρχει το ντέρμπι με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ και ακολουθεί το «classico» με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που σημαίνει ότι λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα οι Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι, οι οποίοι έλαβαν κανονικά μέρος στη χθεσινή προπόνηση. Συνεπώς, οποιαδήποτε σκέψη για πιθανή κόντρα των Καταλανών (σε χάντικαπ) πηγαίνει… περίπατο.

Το πρώτο με «Λούκε»

Το πλέον λογικό είναι ότι το παιχνίδι θα έχει αρκετά οφσάιντ. Η γενική γραμμή είναι στο 6,5 (1.91) και της Σεβίλης στο 3,5 (1.65). Εμείς θα πάμε στη γνωστή μας πεπατημένη που είναι τα οφσάιντ των παικτών της εκάστοτε φιλοξενούμενης της Μπάρτσα. Δύο οι επιλογές μας. Η πρώτη αφορά τον Λουκεμπάκιο. Ο δεξιός εξτρέμ των Ανδαλουσιάνων φεύγει αρκετές φορές στην κόντρα και με δεδομένο ότι η γραμμή άμυνας των Καταλανών θα είναι σχεδόν στο κέντρο, αυξάνονται οι πιθανότητες να «εκτεθεί». Όπως συνέβη στο ματς κόντρα στην Μπιλμπάο, η οποία τραβιέται συχνά ψηλά.

Το 1+ οφσάιντ του Ντόντι Λουκεμπάκιο έχει 2.85 στη Sportingbet.

Τα υπόλοιπα δύο

Με τον Λουκεμπάκιο θα κάνουμε δύο ακόμη πονταρίσματα. Το πρώτο είναι να έχει 1+ άστοχα σουτ και το δεύτερο 1+ μπλοκαρισμένα σουτ! Δοκιμάζει αρκετά το πόδι του και σουτάρει 2,8 φορές ανά 90λεπτο (1,2 στον στόχο). Επίσης, το επιβεβαίωσε στα 2/2 παιχνίδια με Μπιλμπάο (3) και Μπέτις (2), καθώς και στις 2 περσινές αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα (5 και 2 αντιστοίχως)! Όσοι θέλουν μεγαλύτερη απόδοση, το 2+ είναι στο 5.05 στην Betsson. Όσον αφορά στα μπλοκαρισμένα σουτ, εμπεριέχει λίγο τζόγο το συγκεκριμένο bet, αλλά στο 3.30 αξίζει, καθώς ο Λουκεμπάκιο είχε 1 στο τελευταίο 90λεπτο με την Μπαρτσελόνα, καθώς και στα 3/4 ανεξαρτήτως αντιπάλου. Από τη στιγμή που σουτάρει συχνά, υπάρχουν τίμιες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Το Over 0.5 άστοχο σουτ του Λουκεμπάκιο στο 1.85 στην Betsson στα προγνωστικά για τις Primera, Segunda (20/10/24).

Το Over 0.5 μπλοκαρισμένο σουτ του Λουκεμπάκιο προσφέρει στο 3.30 η Betsson.

Πληρώνει καλά ο Εζούκε

Επιστρέφουμε τώρα στα οφσάιντ και στη δεύτερη επιλογή. Είναι ο αριστερός εξτρέμ της Σεβίλλης, Εζούκε. Εξίσου πηγαίνει αρκετές φορές από την πλευρά του η μπάλα, καθώς όσο περνάει ο καιρός «μπαίνει» ολοένα και περισσότερο στο παιχνίδι των Ανδαλουσιάνων. Επίσης, σπάνια την πατάει, αλλά δεν έχουν υπάρξει και οι κατάλληλες συνθήκες όπως απόψε. Είναι και «βαρύ» κορμί, οπότε, μπορεί να «ξεχαστεί» έστω μία φορά.

Το 1+ οφσάιντ του Εζούκε πληρώνει 3.40 στη Bwin στα προγνωστικά για τις Primera, Segunda (20/10/24).

Σουτάρει ο Γκούντελι

Τελευταία μας πρόταση από το συγκεκριμένο ματς είναι το Over 0.5 άστοχο σουτ του Γκούντελι. Ο αμυντικός μέσος της Σεβίλλης ανεβαίνει στα κόρνερ, ενώ εκτελεί και τα φάουλ εάν είναι σε ιδανική θέση. Επίσης, δε διστάζει να δοκιμάσει το πόδι του ακόμη και από τα 30 μέτρα. Εξάλλου, επιβεβαίωσε το Over 0.5  στα 2/2 παιχνίδια (από 1 με Μπιλμπάο και Μπέτις).

Το Over 0.5 άστοχο σουτ του Γκούντελι δίνει 3.00 στην Betsson.

Segunda Division: Προγνωστικά Σαραγόσα – Αλμερία (20/10/24)

Σε γνώριμα λημέρια

Ο βασικός φορ της Αλμερία, Λουίς Σουάρες, επιστρέφει απόψε στη Σαραγόσα με την οποία έκανε την κορυφαία χρονιά της καριέρας του (39/19 τη σεζόν 2019-20) αγωνιζόμενος ως δανεικός από τη Γουότφορντ. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δε θα προσπαθήσει να τη… δικάσει όντας στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση φέτος, αφού σκόραρε στα 2/2 παχνίδια. Στο τελευταίο, μάλιστα, με την Οβιέδο δύο φορές και τη δεύτερη, ενώ η ομάδα του έπαιζε με 10! Επίσης, εκτελεί τα πέναλτι. Επιπλέον, η Αλμερία βρήκε δίχτυα στις 6/7 επισκέψεις στη γηπεδούχο και στις 3 από δύο φορές και πάνω. Τέλος, η Σαραγόσα έφαγε γκολ στα 5/5 ενενηντάλεπτα. Συνεπώς, καλό είναι να συνεχιστεί το σερί και να το βάλει ο Κολομβιανός μπομπέρ!

Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Λουίς Σουάρες στο 3.60 στην Bet365.

Προγνωστικά Primera, Segunda (20/10/24): Το παιχνίδι μας

Μονό στην Bet365

ΙΣ1 – 20/10 – 15.00 – Μαγιόρκα – Βαγεκάνο – Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Μουρίτσι (3.20) με 10 μονάδες.

Μονό στην Bet365

ΙΣ1 – 20/10 – 17.15 – Ατλέτικο – Λεγκανές – Over 0.5 ασίστ Γκριζμάν (4.33) με 10 μονάδες.

Μονό στη Vistabet

ΙΣ1 – 20/10 – 19.30 – Βιγιαρεάλ – Χετάφε – Over 0.5 οφσάιντ Ούτσε (2.00) με 10 μονάδες.

Μονό στη Sportingbet

ΙΣ1 – 20/10 – 22.00 – Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη – 1+ οφσάιντ Λουκεμπάκιο (2.85) με 10 μονάδες.

Μονό στην Betsson

ΙΣ1 – 20/10 – 22.00 – Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη – Over 0.5 άστοχο σουτ Λουκεμπάκιο (1.85) με 10 μονάδες.

Μονό στην Betsson

ΙΣ1 – 20/10 – 22.00 – Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη – Over 0.5 μπλοκαρισμένο σουτ Λουκεμπάκιο (3.30) με 5 μονάδες.

Μονό στη Bwin

ΙΣ1 – 20/10 – 22.00 – Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη – 1+ οφσάιντ Εζούκε (3.40) με 10 μονάδες.

Μονό στην Betsson

ΙΣ1 – 20/10 – 22.00 – Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη – Over 0.5 άστοχο σουτ Γκούντελι (3.00) με 5 μονάδες.

Μονό στην Bet365

ΙΣ2 – 20/10 – 19.30 – Σαραγόσα – Αλμερία – Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Λουίς Σουάρες (3.60) με 10 μονάδες.

Trixie στην Bet365

ΙΣ1 – 20/10 – 15.00 – Μαγιόρκα – Βαγεκάνο – Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Μουρίτσι (3.20)

ΙΣ1 – 20/10 – 17.15 – Ατλέτικο – Λεγκανές – Over 0.5 ασίστ Γκριζμάν (4.33)

ΙΣ2 – 20/10 – 19.30 – Σαραγόσα – Αλμερία – Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Λουίς Σουάρες (3.60)

Στις δυάδες 6 μονάδες και 2 στην τριάδα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000371.87112360.872.59133.005%

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Μεξικό είναι δοσμένη η καρδιά του. Υπάρχει, όμως, κι η Λατινική Αμερική που διεκδικεί μέρος από τα συναισθήματά του. Είκοσι χρόνια είναι αυτά, έχουν δει πολλά τα μάτια του κι ακούσει τα αυτιά του.

Share Διαβαστε επισης