• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
H Tσέλσι άλλαξε, βελτιώθηκε και πληρώνει

H Tσέλσι άλλαξε, βελτιώθηκε και πληρώνει

Λίβερπουλ και Τσέλσι ήταν δύο από τις ομάδες που άλλαξαν προπονητή φέτος το καλοκαίρι. Στους κόκκινους το άγχος ήταν η επόμενη ημέρα μετά την άκρως πετυχημένη εποχή Γιούργκεν Κλοπ. Στους μπλε να βρουν ξανά τον δρόμο για τις επιτυχίες, έπειτα από σερί σεζόν μακριά από την κορυφή.

Και για τις δύο το ξεκίνημα της σεζόν 2024/2025 θεωρείται πετυχημένο. Ο Σλοτ άλλαξε το ποδόσφαιρο της Λίβερπουλ, αλλά το κάνει με επιτυχία. Η ομάδα είναι πρώτη με έξι νίκες σε επτά ματς και μόλις δύο γκολ παθητικό. Με τη μοναδική γκέλα να έρχεται εντελώς αναπάντεχα στο 0-1 από τη Νότιγχαμ.

Η Τσέλσι του Μαρέσκα μετρά 4-2-1 στις πρώτες επτά αγωνιστικές τις Premier League, αλλά τα κυρίως θετικά που έχει να καταγράψει είναι άλλα. Πρώτο και κυριότερο, ο Ιταλός έφερε ξανά… σοβαρότητα στο ρόστερ. Σταμάτησαν απλά να αλλάζουν ποδοσφαιριστές και να μπαίνουν-βγαίνουν μεταγραφές. Eριξε το βάρος στο να χτίσει τη χημεία της ενδεκάδας του, βρήκε τους πρωταγωνιστές του και με αυτούς προχωρά. Eπτά ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί και στα επτά ματς της σεζόν και άλλοι δύο σε έξι από αυτά.

Δεύτερο, έφτιαξε μια επιθετική μηχανή που βρίσκει πανεύκολα γκολ. Η Τσέλσι έχει σκοράρει 16 φορές, δηλαδή κάτι παραπάνω από δύο ανά παιχνίδι. Είναι δεύτερη στον πίνακα με τα xGoals expected. Καταφέρνει 13,5 τελικές προσπάθειες ανά παιχνίδι και φυσικά έχει στη μηχανή της τον τρομερό Πάλμερ, που κάνει για δεύτερη σερί σεζόν εκπληκτικές εμφανίσεις.

Το ματς στο Ανφιλντ δεν θα είναι εύκολο, ειδικά κόντρα σε μια καλοδουλεμένη και σε καλή ψυχολογία Λίβερπουλ. Όμως στοίχημα παίζουμε και τα πάντα κρίνονται βάση απόδοσης. Το να πληρώνει η Τσέλσι 5.53 (max τιμή στη Stoiximan) είναι μεγαλύτερο από την ψαλίδα των ομάδων, τουλάχιστον όπως εγώ τις έχω δει φέτος.

Δεν θα ασχοληθώ με άλλο ματς σήμερα, αλλά θα απλώσω τα πονταρίσματά μου πάνω στις πιθανότητες της Τσέλσι. Δηλαδή εκτός από το διπλό, θα πάω στα γκολ της αλλά και τις τελικές προσπάθειες. Τρία πονταρίσματα, όλα με ίδια λογική.

 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Mονά

18:30 Λίβερπουλ-Τσέλσι

Νίκη Τσέλσι  (5.53) επί 3.70 μονάδες στη Stoiximan.

Οver 1,5 γκολ Τσέλσι  (2.70) επί 3.70 μονάδες στη Fonbet

14+ τελικές Τσέλσι (4.00) επί 5 μονάδες στη Νοvibet

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

WLLWLLLWWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-73.1516.11910.753.3481.22%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης