• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ο παρεξηγημένος Γιανουζάι και ο σουτέρ Μολέιρο

Ο παρεξηγημένος Γιανουζάι και ο σουτέρ Μολέιρο

Δύο μονά στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από την Primera Division (21/10/24).

Εγγύηση ο Μουρίτσι

Ο Μουρίτσι σηκώθηκε αφύλακτος στο 75’ και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στη Μαγιόρκα (1-0 τη Βαγεκάνο) χθες το μεσημέρι. Εννοείται ότι αναδείχθηκε MVP του αγώνα, όπως συνέβη και προχθές με τον Βίτορ Ρόκε στο Οσασούνα – Μπέτις (1-2). Το άξιζε, πάντως, το γκολ, καθώς απώλεσε 2-3 κλασικές ευκαιρίες προτού σκοράρει. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι το anytime του υποχώρησε από το 3.20 στο 2.62.

Μοιραίος ο Κορέα

Όσον αφορά στην ασίστ του Γκριζμάν (έπεσε από το 4.33 στο 3.75), ο… έρημος ο Γάλλος την έδωσε στον Κορέα στο 52’, αλλά ο Αργεντίνος κατάφερε να αστοχήσει από τα δύο μέτρα! Όποτε ξεκινάει στο βασικό σχήμα ο συγκεκριμένος, «καταστρέφει» το παιχνίδι των Μαδριλένων. Με το που πήγε στον πάγκο (57’), η Ατλέτικο άλλαξε πρόσωπο και γύρισε το ματς με τη Λεγκανές (3-1). Ένας από τους σκόρερ ήταν ο Γκριζμάν (έκανε το 2-1, αλλά το ασίστ ή γκολ έδινε μόνο 1.66), ενώ την ασίστ για το τρίτο τέρμα των «ροχιμπλάνκος» έβγαλε ο Άλβαρες! Συνεπώς, καλά το πήγε η χθεσινή στήλη, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον… ξενοδόχο!

Παραλίγο… πάρτι

Το χειρότερο ήταν ότι η αστοχία του Κορέα μάς στέρησε επιπλέον κέρδη 256,46 μονάδων (!), καθώς ο Λουίς Σουάρες σημείωσε γκολ με πέναλτι μόλις στο 9ο λεπτό στο Σαραγόσα – Αλμερία (1-2)! Ο Κολομβιανός έβαλε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του όπως είχε κάνει και στο προηγούμενο ματς με την Οβιέδο (2-3). Η δυάδα με τον Μουρίτσι απέφερε +63,12 μονάδες, αλλά η πίκρα μένει, καθώς φτάσαμε μία ανάσα από το απόλυτο πάρτι!

Ατυχία με Ούτσε – Εζούκε

Στο θέμα των οφσάιντ σταθήκαμε άτυχοι στους Ούτσε (στο Βιγιαρεάλ – Χετάφε) και Εζούκε (στο Μπάρτσα – Σεβίλλη), καθώς αμφότεροι έγιναν νωρίς αλλαγή. Ο πρώτος, έφαγε αρκετό ξύλο στο πρώτο μέρος, είδε και μία κάρτα με αποτέλεσμα να μη βγει στον αγωνιστικό χώρο στην επανάληψη. Ο δεύτερος, αποχώρησε τραυματίας στο 45+1’ (θεωρείται χαμένο το bet στην Sportingbet), ενώ υπήρξε μία περίπτωση, νωρίτερα, που «εκτέθηκε», αλλά του… χαρίστηκε ο επόπτης.

3/3 με Λουκεμπάκιο

Όσον αφορά στον Λουκεμπάκιο, έκανε δύο σουτ στο πρώτο 20λεπτο. Το πρώτο πήγε άουτ και το δεύτερο μπλοκαρίστηκε, οπότε, αμφότερες οι επιλογές πέρασαν! Επίσης, βγήκε δύο φορές οφσάιντ (49’, 71’)! Επομένως, ο Βέλγος εξτρέμ έπραξε το απόλυτο χθες βράδυ στη Βαρκελώνη. Τέλος, ο Γκούντελι δε δοκίμασε καθόλου το πόδι του. Εν κατακλείδι, στο τέλος της βραδιάς το ταμείο έγραψε «+100 μονάδες» κι αυτό είναι που κρατάμε.

Από εκεί και πέρα, η αγωνιστική σε Α’ και Β’ Ισπανίας κλείνει σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Η στήλη θα δώσει βάση σε αυτή της La Liga. Συνεπώς τα προγνωστικά μας είναι από την Primera Division (21/10/24).

Primera Division: Προγνωστικά Βαλένθια – Λας Πάλμας (21/10/24)

Εάν δεν είχε ντεμπούτο νέου προπονητή η Λας Πάλμας θα σκεφτόμασταν τον «1» με κάποιο συνδυαστικό, όμως, διότι υποχώρησε στο 1.70! Επειδή, όμως, οι Νησιώτες, πλην του Μαρτίνεθ στον πάγκο, έχουν και σημαντικότατες επιστροφές, θα μείνουμε μακριά από σημεία. Θα εμπλακούμε με τα ειδικά δύο παικτών τους, καθώς περιμένουμε ότι θα βγάλουν αντίδραση. Συνήθως, όταν μία ισπανική ομάδα αλλάζει κόουτς εμφανίζει βελτίωση, τουλάχιστον, στο πρώτο του 90λεπτο.

Να ευστοχήσει ο Γιανουζάι

Την προσοχή μάς τράβηξε η τιμή στο Over 0.5 εύστοχα σουτ του Γιανουζάι. Ο εξτρέμ της Λας Πάλμας είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες της Primera. Εάν δεν αντιμετώπιζε συνεχόμενους τραυματισμούς θα έκανε μεγάλη καριέρα. Οι Νησιώτες τον απέκτησαν στις 24/7, ενώ ήταν στα… πιτς, γνωρίζοντας ότι θα τους βοηθήσει όταν γίνει καλά. Επέστρεψε στην ενεργό δράση στις 21/9 με την Οσασούνα όπου πάτησε το χορτάρι για 16 λεπτά. Ακολούθησαν τρία ακόμη ματς με τις Μπέτις (11’), Βιγιαρεάλ (77’) και Θέλτα (90’). Στα δύο τελευταία έδειξε να βρίσκει τον εαυτό του. Μετράει μέχρι τώρα 1 δοκάρι, 1 ασίστ, 2 σουτ εκτός εστίας και 2 μπλοκαρισμένα σουτ. Πληρώνει 3.45 για να βρει απόψε για πρώτη φορά στόχο τη φετινή σεζόν. Δεδομένα θα πάρει ευκαιρίες, καθώς είναι εξαιρετικός ντριμπλέρ, έχει καλό πόδι και σουτάρει από παντού. Η τιμή είναι value και αξίζει το ποντάρισμά μας.

Το Over 0.5 εύστοχα σουτ του Γιανουζάι δίνει 3.45 στην Betsson.

Να αστοχήσει ο Μολέιρο

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που σουτάρει χωρίς δεύτερη σκέψη είναι ο έτερος εξτρέμ της Λας Πάλμας, Μολέιρο. Είχαμε κάνει ειδική αναφορά στον 21χρονο στη στήλη της 30ης Σεπτεμβρίου. Τότε, ποντάραμε το Over 0.5 σουτ στην εστία. Απόψε θα βάλουμε το Over 0.5 άστοχο σουτ! Μέχρι στιγμής έχει 2,6 μέσο όρο ανά 90λεπτο (1,2 στον στόχο) μένοντας 76 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, το επιβεβαίωσε στα 2/3 παιχνίδια. Στο τελευταίο, μάλιστα, με τη Θέλτα έκανε 3! Εξάλλου, η Βαλένθια δέχεται 11 σουτ μέσο όρο ανά αγώνα φέτος στο «Μεστάγια».

Το Over 0.5 άστοχα σουτ του Μολέιρο είναι στο 2.25 στην Betsson.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON
COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSONΚλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Προγνωστικά Primera Division (21/10/24): Το παιχνίδι μας

Μονό στην Betsson

ΙΣ1 – 21/10 – 22.00 – Βαλένθια – Λας Πάλμας – Over 0.5 εύστοχα σουτ Γιανουζάι (3.45) με 6 μονάδες.

Μονό στην Betsson

ΙΣ1 – 21/10 – 22.00 – Βαλένθια – Λας Πάλμας – Over 0.5 άστοχα σουτ Μολέιρο (2.25) με 5 μονάδες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000371.87112360.872.59133.005%

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Μεξικό είναι δοσμένη η καρδιά του. Υπάρχει, όμως, κι η Λατινική Αμερική που διεκδικεί μέρος από τα συναισθήματά του. Είκοσι χρόνια είναι αυτά, έχουν δει πολλά τα μάτια του κι ακούσει τα αυτιά του.

Share Διαβαστε επισης