• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ο επιθετικός Ολυμπιακός και ο σταθερός Χουάντσο

Ο επιθετικός Ολυμπιακός και ο σταθερός Χουάντσο

Τα δύο παιχνίδια της Stoiximan GBL που κλείνουν την 3η αγωνιστική μας απασχολούν στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ.

Μία ημέρα ξεκούρασης ήταν απαραίτητη για να καθαρίσει το μυαλό μας ενόψει της νέας εβδομάδας. Είχαμε και «διαβολοβδομάδα», οπότε θέλαμε και εμείς τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της γεμάτης συνέχειας. Μιας συνέχειας που μας βρίσκει με τα σημερινά παιχνίδια των «αιωνίων» στην Stoiximan GBL και ενόσω αμφότεροι έχουν εκτός έδρας αναμετρήσεις την Παρασκευή για την Euroleague πριν το μεταξύ τους ντέρμπι.

Ας δούμε, λοιπόν, τα σημερινά προγνωστικά Stoiximan GBL.

Χαμηλό line

Ξεκινάμε την ανάλυση από τον πρώτο χρονικά αγώνα μεταξύ της Καρδίτσας και του Ολυμπιακού. Οι Θεσσαλοί αποτελούν τη μία από τις δύο ομάδες (η άλλη είναι το Λαύριο) που θα παλέψουν για την μάχη της παραμονής. Το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο, με δεδομένο πως 1-2 μεταγραφές να γίνουν στην διάρκεια της σεζόν και ένας για αυτούς να μην βγει και αντίστοιχα ένας για το Λαύριο να βγει και αλλάζουν αυτόματα οι ισορροπίες. Το ξεκίνημα σαφώς και δεν είναι καλό, όμως ο ΑΣΚ είχε και δύσκολο πρόγραμμα με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικότατο διπλό επί της Εφές. Δεν είναι μόνο η απώλεια των αρχικών 15 πόντων. Είναι και το γεγονός πως είχε τρεις ευκαιρίες στο φινάλε να κάνει την ανατροπή, όμως υπέκυψε σε λάθη. Λάθη που σε αυτό το χρονικό σημείο είναι λογικό να κάνει, με δεδομένο πως οι παίκτες τώρα χτίζουν την χημεία τους. Επιμένουμε πως η επιστροφή του Φαλ βάζει τα κομμάτια του παζλ στη θέση της, ενώ περιμένουμε και την ενσωμάτωση του Μιλουτίνοφ. Από την στιγμή που επέστρεψε ο Γάλλος, ο Ολυμπιακός είναι ακόμα πιο παραγωγικός και έχει ξεπεράσει την κακή εικόνα κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Δεν υπάρχει καν συζήτηση περί διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Το ερώτημα είναι πόσο θα βάλει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπιακός. Αυτά τα παιχνίδια τα θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να φτιάχνει την χημεία και την ψυχολογία των παικτών του. Οπότε περιμένουμε μεγάλο σκορ από πλευράς «ερυθρολεύκων». Το Over 90.5 του Ολυμπιακού έχει απόδοση 2.00 στην Novibet.

Ο μοναδικός σταθερός παίκτης

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Εδώ θα μείνουμε σε ένα ειδικό παίκτη και συγκεκριμένα στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Το ξεκίνημα της 2ης σεζόν του Ισπανού φόργουορντ δεν έχει καμία σχέση με όλη την περσινή του σεζόν. Έχει προσαρμοστεί πλήρως στα ευρωπαϊκά δεδομένα, είναι γρήγορος στις κινήσεις του, έχει αυτοπεποίθηση στο μακρινό σουτ και συνολικά αποτελεί τον πλέον σταθερό παίκτη του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν. Μοναδικό… ψεγάδι είναι το γεγονός ότι δεν έχει τα ίδια νούμερα μεταξύ Euroleague και Stoiximan GBL. Όμως, οι δύο ήττες του Παναθηναϊκού στην Euroleague, πιθανώς να αναγκάσουν τον Εργκίν Αταμάν σε πιο κοντό rotation και μεταξύ Ερνανγκόμεθ και Μήτογλου, ο πρώτος αυτή την περίοδο υπερτερεί.

Έχουμε δύο ειδικά για τον Ερνανγκόμεθ. Το πρώτο έχει να κάνει με τους πόντους. Ο Ερνανγκόμεθ έχει 12 πόντους κατά μέσο όρο στην Euroleague και σήμερα θα βρει απέναντι του τους Κουζμίνσκας και Κουζέλογλου που είναι σαφώς πιο «βαριά» κορμιά. Οπότε τόσο με τις κινήσεις του, όσο και με τα σουτ του, μπορεί να βρει πόντους. Συνεπώς το Over 7.5 σε απόδοση 2.00 στην Stoiximan έχει αξία.

Το δεύτερο σημείο που μας αρέσει έχει να κάνει με τα τρίποντα του Ισπανού. Στην Euroleague σουτάρει ως τώρα με 71,4% ευστοχίας, ενώ κόντρα στην Ρεάλ τελείωσε τον αγώνα με 4/5 σουτ. Μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ενώ πριν λίγες μέρες είχε τέτοια στατιστική, σήμερα βρίσκουμε τα 2 εύστοχα τρίποντα σε απόδοση τριπλασιασμού. Γι’ αυτό και θα πάμε στο Over 1.5 εύστοχα τρίποντα του Χουάντσο σε απόδοση 3.35 στην Stoiximan.

Νέα σούπερ ενισχυμένη προσφορά* γνωριμίας
Νέα σούπερ ενισχυμένη προσφορά* γνωριμίαςΚλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Το παιχνίδι μου

Μονά

Stoiximan GBL – 21/10, 17:15 – Καρδίτσα – Ολυμπιακός: Ολυμπιακός Over 90.5 σε απόδοση 2.00 στην Novibet επί 30 μονάδες

Τα ειδικά παικτών

Stoiximan GBL – 21/10, 20:15 – Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Χουάντσο Ερνανγκόμεθ over 7.5 πόντοι σε απόδοση 2.00 στην Stoiximan επί 10 μονάδες

Stoiximan GBL – 21/10, 20:15 – Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Χουάντσο Ερνανγκόμεθ over 1.5 εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 3.35 στην Stoiximan επί 10 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

WLWLLLLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-103.15451851.852.7391.04%

Ο Μάριος Μπούλης ασχολείται εδώ και μια πενταετία ενεργά με το μπάσκετ, έχοντας ειδικευτεί στο ρεπορτάζ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, παρακολουθεί όμως την αγαπημένη του…σπυριάρα, σε όποιο παρκέ και αν βρίσκεται. Η Ελλάδα και η Euroleague αποτελούν το στοιχείο του, όμως μέσα από τη στήλη του θα δείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλη την Ευρώπη, αλλά και το μαγικό κόσμο του NBA.

Share Διαβαστε επισης