stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τριάδα στο 4.34 από το Champions League

Τριάδα στο 4.34 από το Champions League

Βραδιά Champions League η σημερινή με 9 ματς στα προγνωστικά στοιχήματος κι εμείς θα ασχοληθούμε τα 3 από αυτά.

Άστον Βίλα – Μπολόνια (22:00)

Σε εξαιρετική κατάσταση η Άστον Βίλα που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Φούλαμ (3-1) και είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Premier League. Όσον αφορά το Champions League έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα, αφού πέρασε με άνετη νίκη από την έδρα της Γιούνγκ Μπόις (3-0), ενώ κατάφερε να νικήσει και την Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας (1-0) κάνοντας το 2/2. Από την άλλη, η Μπολόνια ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ κόντρα στη Σαχτάρ Ντότσετσκ κι έχασε στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ (2-0), ενώ έχει μείνει πίσω και στη Serie A. Στενεύουν τα περιθώρια για τους Ιταλούς που χρειάζονται επειγόντως αποτέλεσμα, αλλά η Βίλα αυτή τη περίοδο είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο πάνω. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έχει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 3/3 και να γίνει ένα από τα φαβορί για τις θέσεις 1-8 και την απευθείας πρόκριση στους «16». Ο άσος στο 1.60 από τη Novibet.

Στουρμ Γκρατς – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:00)

Εξαιρετικά τα πάει η Στουρμ Γκρατς στο πρωτάθλημα της Αυστρίας που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από δύο σερί πεντάρες. Άλλη πίστα όμως το Champions Legaue που μετράει ήδη δύο ήττες κόντρα σε Μπρεστ (2-1) και Κλαμπ Μπριζ (1-0). Η Σπόρτινγκ είναι επίσης πρώτη στην Πορτογαλία με το απόλυτο των νικών και στο Champions League μετράει 4 βαθμούς έπειτα από τη νίκη κόντρα στη Λιλ (2-0) στην πρεμιέρα και την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της PSV. Ο Ρουμπέν Αμορίμ έχει κάνει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα που αποδίδει εξαιρετικά και είναι σοβαρή. Η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών είναι καλή σε δύο αγωνιστικές αλλά θέλει τη νίκη καθώς στη συνέχεια έρχεται δύσκολο πρόγραμμα και σίγουρα θα έχει απώλειες. Το σημερινό ματς είναι από αυτά που «κύκλωσε» για να κερδίσει μόλις έγινε η κλήρωση. Έχουν καλύτερη ομάδα οι Πορτογάλοι και μπορούν να φύγουν νικητές. Επιλέγουμε το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1,56.

Γιουβέντους – Στουτγκάρδη (22:00)

Με το 2/2 έχει ξεκινήσει η «Μεγάλη Κυρία» στο Champions League και επιδιώκει να τριτώσει το καλό. Απέναντί της θα βρει μία ομάδα που δεν έχει νίκη στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου στην πρεμιέρα. Κόλλησε στο 1-1 τη 2η αγωνιστική κόντρα στη Σπάρτα Πράγας. Οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά. Η Γιουβέντους αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να «σκοτώσει» τον αντίπαλό της, ενώ η Στουτγκάρδη δίνει υψηλό ρυθμό παιχνίδια της, τα οποία έχουν συνήθως αρκετά γκολ. Σε απόδοση 1.74 το Over 2,5.

Οι επιλογές μου

Τριάδα Novibet

22:00, Άστον Βίλα – Μπολόνια: 1 σε απόδοση 1.60

22:00, Στουρμ Γκρατς – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.56

22:00, Γιουβέντους – Στουτγκάρδη: Over 2.5 σε απόδοση 1.74

Συνολική απόδοση: 4.34 επί 10 μονάδες

super προσφορά* Γνωριμίας από τη Novibet!
super προσφορά* Γνωριμίας από τη Novibet!Κλικ εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στέλιος Βαρδάκης

Στέλιος Βαρδάκης

LLWLLLWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-92.151902.902.9472.5%

Ο Στέλιος Βαρδάκης βασίζει τις αναλύσεις του στην καθημερινή και συνεχή παρακολούθηση αγώνων, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και την μελέτη των στατιστικών στοιχείων. Με στόχευση στο κέρδος, απολαμβάνει τις φορές που θα καταλήξει στα δίχτυα η στρογγυλή θεά, σε πρωταθλήματα από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Share Διαβαστε επισης