stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ψάχνοντας γκολ και χημεία

Ψάχνοντας γκολ και χημεία

Κι αν πέρασαν σημεία χθες. Από την Μπρεστ στο 3.60, μέχρι την Ιπσουιτς σε απόδοση πάνω από τις 5 μονάδες και την Εξέλσιορ στο 7+, με πέντε στις δέκα συνολικά επιβεβαιωμένες επιλογές, από όσες αναφέρθηκαν στη στήλη. Αυτό που έλειψε ήταν η σωστή κρίση και χημεία, που θα έφερνε κέρδος. Αποκορύφωμα η ισοπαλία της Φένλο, που απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων στο εντός με τη Φίτεσε.

Σήμερα μοναδικό αουτσάιντερ που με απασχόλησε είναι η Σίβασπορ. Με εντυπωσιακές μεταγραφές τον Ιανουάριο, είναι φανερά σε καλή κατάσταση, την ώρα που η αντίπαλός της είναι ξεκάθαρα ντεφορμέ με έξι παιχνίδια μακριά από τις νίκες. Μικρό το 2.90 για να πονταριστεί ως μονό, δεν υπάρχει κάτι άλλο για να φτιάξω κάποιο σύστημα.

Το επόμενο σημείο που έχω είναι το 2.05 στον άσο της Μπορντό. Σε καλή κατάσταση μετά την αλλαγή προπονητή, βρίσκει μια Νις χωρίς τους ηγέτες της σε άμυνα και επίθεση, έξι παιχνίδια μακριά από τις νίκες και με ταξίδι στη Μόσχα στην πλάτη της.

Από εκεί και πέρα κουβέντα μπορεί να γίνει για παιχνίδια με γκολ. Υπάρχουν ορισμένα που βλέπω αρκετά υψηλό σκορ, όπως το Λυών-Σεντ Ετιέν, που κάλλιστα μπορεί να πάει και στο over 3,5. Αλλά και άλλα που η τιμή στο over 3,5 ξεφεύγει αρκετά, όπως η περίπτωση του Μποαβίστα-Σετουμπάλ.

Σε πιο… νορμάλ επίπεδα, εκεί κοντά στον διπλασιασμό, τρεις επιλογές. Η μία ενστίκτου, το Σεν Γκάλεν – Λουγκάνο. Η γηπεδούχος ενισχύθηκε πολύ και το απέδειξε και με την πολύ μεγάλη νίκη επί της Βασιλείας την περασμένη εβδομάδα. Στη Λουγκάνο θεωρώ υπερβολικό το σερί των 0-1 γκολ για το ρόστερ της.

Το δεύτερο με το… μάτι. Είδα την Πιάστ την περασμένη Κυριακή. Μου άρεσε επιθετικά, εντός έδρας περιμένω να κυνηγήσει με περισσότερη θέρμη το γκολ, ενώ η Βίσλα δεν είναι αντίπαλος που κλείνεται.

Το τρίτο… ρεπορταζιακά. Η Σλάβια Πράγας έχει καινούριο προπονητή εδώ και λίγες εβδομάδες, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως είναι λάτρης της επίθεσης. Η Μποέμιαν είναι χαλαρή βαθμολογικά και μπορεί να βοηθήσει σε ματς ρυθμού.

Στη σούμα θα κρατήσω και τα έξι αυτά σημεία. Τα δύο που… στρίμωξα σε μια παράγραφο, Λυών και Μποαβίστα, σε μια δυάδα. Τα τέσσερα που ανέλυσα περισσότερο σε δύο δυάδες αλλά και τετράδα. Ας ελπίσουμε στην καλή χημεία.

Δυάδα

25/2-16:00– Σεν Γκάλεν – Λουγκάνο Over (2.025)

25/2-19:00– Σλάβια Πράγας – Μποέμιας Over (1.95)

Στη δυάδα απόδοσης 3,95 ποντάρισμα 14,4 μονάδες

 

Δυάδα

25/2-16:00– Μπορντό – Νις 1 (2.05)

25/2-16:30– Πιάστ – Βίσλα over (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 4,10 ποντάρισμα 13,64 μονάδες

 

*Στην παραπάνω τετράδα απόδοσης 16,19, ποντάρισμα 3 μονάδες

 

Δυάδα

25/2-18:00– Λυών – Σεντ Ετιέν over 3 (1.90)

25/2-20:00– Μποαβίστα – Σετουμπάλ over (2.425)

Στη δυάδα απόδοσης 4,60 ποντάρισμα 10 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 1650 μονάδες

Επιστροφές: 23,04 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 41,04 μονάδες

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης