novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κόντρες με καλύψεις

Κόντρες με καλύψεις

Πριν πω οτιδήποτε για τα χθεσινά παιχνίδια, ένα σχόλιο για το VAR. Σαν να μου φαίνεται πως… κακό μπελά βάλαμε στο κεφάλι μας. Ναι, οκ, καλή η τεχνολογία, καλό το να βλέπουμε με καθαρή ματιά και όσες φορές θέλουμε τις επίμαχες φάσεις, αλλά όλα έχουν τα όρια τους. Είναι εντελώς διαφορετικό να… υπήρχε το VAR και να μην μετρούσε το γκολ του Μαραντόνα σε κρίσιμο παιχνίδι για το Μουντιάλ, κι άλλο να σταματάμε τρεις φορές το παιχνίδι σε ένα τέταρτο για να… βλέπουμε στο βίντεο την κάθε φάση.

Αφορμή για τα παραπάνω το χθεσινό Λέγκια-Γιαγκελόνια. Ένα φάουλ στο κέντρο στο δεκάλεπτο η πρώτη διακοπή, για να δει 2-3 λεπτά ο διαιτητής το βίντεο και να καταλήξει στην κόκκινη κάρτα. Αλλα πέντε λεπτά μετά για να ακυρώσει γκολ που είχε κατοχυρώσει στη Γιαγκελόνια. Χάλασε ο ρυθμός, συνεχείς διακοπές, νεύρα και διαμαρτυρίες για την αλλαγή αποφάσεων. Δεν είναι όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα αυτό, και δεν έχει καμία σχέση με το αν ευνοεί ή όχι στο στοίχημα.

Στοιχηματικά, ουδέν σχόλιο. Με δύο κόκκινες στα μέσα του πρώτου μέρους, το κακό φεγγάρι έδειξε το σημάδι του.

Σήμερα ελπίζω σε καλύτερη βραδιά. Θέλω και λίγη εύνοια, η αλήθεια είναι, μιας και θα κρατήσω δύο μεγάλα σημεία. Εστω και με καλύψεις.

Γιατί δεν μπορώ τόσο εύκολα να πάω στο ξερό διπλό της Μαρσέιγ στο Παρίσι. Εχει ξεχάσει πότε δεν κέρδισε η Παρί στην έδρα της τελευταία φορά. Τώρα όμως δεν θα έχει την ίδια φούρια της Κυριακής. Ο τραυματισμός του Νέιμαρ έχει αποσυντονίσει και σίγουρα ο Εμερι δεν θέλει άλλες απώλειες ενόψει Ρεάλ την επόμενη εβδομάδα. Η Μαρσέιγ θέλει το Κύπελλο, είναι σε καλή κατάσταση και το ενδεχόμενο να πάει έστω μέχρι την παράταση (Χ2), πληρώνει πάνω από 3 φορές.

Κάπου εκεί κινείται και το 2dnb της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ξέρω που μπλέκω. Δεν είναι στα καλά της η Ντεπόρ, η επιλογή Ζέεντορφ δεν δείχνει να βγαίνει, την ώρα που η Χετάφε είναι μια χαρά και κάλλιστα έπαιρνε μέχρι και διπλό στη Βιγιαρεάλ την Κυριακή. Κοιτώντας όμως τη βαθμολογία, η Χετάφε… δεν πάει πουθενά. Με 33 βαθμούς οδεύει προς ένα αδιάφορο φινάλε. Στο δικό μου μυαλό είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει δημόσιες σχέσεις. Επιστρέφοντας στην Ντεπόρ και τον Ζέεντορφ. Χρόνια στη Ρεάλ, έχει άκρες στην Ισπανία, ίσως να ήταν και από τους λόγους επιλογής του. Θα πάρω το ρίσκο.

Μένοντας στην Ισπανία, μια από τις ομάδες που χαίρεσαι να παρακολουθείς είναι η Εϊμπαρ. Δουλεμένη, με επιθετικούς αυτοματισμούς, δημιουργεί πολύ εύκολα επικίνδυνες καταστάσεις. Στον αντίποδα η Βιγιαρεάλ, το γράψαμε και πιο πάνω, από τύχη πήρε το παιχνίδι με τη Χετάφε, ενώ με το τόσο φορτωμένο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών δεν αποκλείεται να δούμε και σημάδια κόπωσης.

Σε μια δυάδα ο άσος με το over στο Βίσλα-Κορόνα. Δύο επιλογές ανέφερα χθες στην Πολωνία, το διπλό της Κρακοβίας και το over στο Λέγκια-Γιαγκελόνια. Πέρασε το ένα, όχι το άλλο. Ας δούμε απόψε, με δύο ομάδες που έχουν ιδιαίτερα επιθετικό στυλ ποδοσφαιρου.

Μονά-Δυάδα

28/2-20:30– Χετάφε – Λα Κορούνια 2dnb (3.25) επί 16 μονάδες

28/2-22:00– Παρί Σ.Ζ. – Μαρσέιγ Χ2  (3.40) επί 15 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 11,05 ποντάρισμα 4 μονάδες

 

Δυάδα

28/2-19:30– Βίσλα – Κορόνα over (2.00)

28/2-22:30– Ειμπαρ – Βιγιαρεάλ 1  (2.25)

Στη δυάδα απόδοσης 4,5 ποντάρισμα 12 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 1607 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 47 μονάδες

 

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης