novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Η Ελλάδα στην κορυφή του μπάσκετ σε απόδοση 200.00!

Η Ελλάδα στην κορυφή του μπάσκετ σε απόδοση 200.00!

Εκπροσώπους του ελληνικού μπάσκετ έχουμε φέτος σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις και μάλιστα με προοπτικές επιτυχίας. Το BetMarket συνθέτει ένα σούπερ παρολί στα προγνωστικά μπάσκετ σε απόδοση που αγγίζει το 200.00!

700αρα προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μπορεί για σχεδόν μία δεκαετία να είχαμε αποχή από τους ευρωπαϊκούς τίτλους στο μπάσκετ, με εξαίρεση την κατάκτηση του BCL το 2018 από την ΑΕΚ, όμως η περσινή επιτυχία του Παναθηναϊκού άνοιξε την όρεξη σε πολλές ομάδες.

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια μετείχε σε Final-4, όμως δεν κατάφερε ποτέ να κατακτήσει τον τίτλο από το 2014 και έπειτα. Αντίστοιχα, πέρυσι είχαμε και την παρουσία του Περιστερίου στο Final-4 του BCL. Όλα αυτά τροφοδότησαν το κίνητρο των ανθρώπων των ελληνικών ομάδων να διεκδικήσουν φέτος κάτι παραπάνω.

Μπορεί ο Άρης να μην τα κατάφερε στο Eurocup και να γνώρισε τον πρόωρο αποκλεισμό, όμως έχουμε συμμετοχή στις έτερες διοργανώσεις: την Euroleague, το BCL και το Europe Cup.

Πόσο πιθανό είναι να δούμε και στις τρεις διοργανώσεις ελληνική κορυφή; Έχουμε τις αποδόσεις μπάσκετ κατάκτησης για κάθε διοργάνωση και συνθέτουμε ένα σούπερ παρολί στα προγνωστικά στοιχήματος!

Euroleague: Οι «αιώνιοι» τον πρώτο λόγο

Ξεκινάμε με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη, την Euroleague. Πλησιάζοντας προς το φινάλε της regular season, οι δύο «αιώνιοι» έχουν τον πρώτο λόγο για να φτάσουν στην κορυφή της διοργάνωσης. Ο μεν Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της regular season και επιζητά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας με σκοπό την επιστροφή στους τίτλους μετά το 2013. Ο δε Παναθηναϊκός έχει την στόφα του πρωταθλητή μετά την περσινή επιτυχία και στόχος του Εργκίν Αταμάν είναι το back to back.

Προφανώς επειδή έχουμε να κάνουμε με Final-4, άρα όλα είναι πιθανά, η καλύτερη δυνατή επιλογή είναι η διπλή ευκαιρία. Το ενδεχόμενο να κατακτήσει την Euroleague ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός έχει απόδοση 1.65 στην Novibet.

Θέλει να επιστρέψει

Η ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια έχει μία σχετική ηρεμία. Δεν υπάρχουν ban που δημιουργούσαν εσωτερικά προβλήματα, δεν υπάρχουν αποχωρήσεις προπονητών, αλλάγες παικτών κ.ο.κ. Ο Ντράγκαν Σάκοτα, ως ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι τον οργανισμό της «Ένωσης» έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτή την συνθήκη.

Φέτος, όμως, είναι και μια καλή ευκαιρία για διάκριση για τους «κιτρινόμαυρους». Στην φάση των «16» έχουν έναν όμιλο στα μέτρα τους, με δεδομένο πως ο φετινός Προμηθέας δεν τρομάζει, ούτε φυσικά η Βούρτσμπουργκ, ενώ η Ντερτόνα είναι μία καλή ομάδα, αλλά άπειρη σε αυτό το επίπεδο. Εφόσον περάσει ως πρώτη η ΑΕΚ, θα έχει πλεονέκτημα έδρας και ευνοϊκότερο αντίπαλο, άρα μπορεί να επιστρέψει σε Final-4. Και όπως είπαμε και παραπάνω, στο Final-4 όλα μπορούν να συμβούν.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδεχόμενο να κατακτήσει το BCL η ΑΕΚ έχει απόδοση 11.00 στην Novibet. Σαφώς είναι αουτσάιντερ λόγω της παρουσίας των ισπανικών ομάδων που έχουν τον πρώτο λόγο (Μάλαγα, Τενερίφη, Μούρθια). Όμως έχουμε να κάνουμε και με ομάδες σε κορεσμό, είτε λόγω επιτυχιών (Μάλαγα) είτε λόγω γήρατος (Τενερίφη).

Όπως το ‘94

Να είμαστε ειλικρινείς, όσοι είναι 35 και κάτω δεν έχουν εικόνες από καλό ευρωπαϊκό μπασκετικό ΠΑΟΚ. Ήταν ακόμα 1994 όταν ο «δικέφαλος» του Βορρά έφτανε στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Κόρατς. Μάλιστα, επικράτησε δύο φορές στους διπλούς τελικούς επί της Στεφανέλ.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν φέτος με στόχο την είσοδο στο BCL μέσω των προκριματικών χωρίς, όμως, επιτυχία. Τα πηγαίνουν βέβαια περίφημα στο Europe Cup, εκεί όπου είναι αγκαλιά με την πρόκριση στα προημιτελικά. Μάλιστα θέλουν μία νίκη προκειμένου να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο τους.

Εδώ αξίζει να τονίσουμε κάποια στοιχεία τα οποία δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό. Στο Europe Cup δεν έχουμε Final-4, αλλά νοκ άουτ αγώνες. Στα προημιτελικά προκύπτουν τα ζευγάρια μετά από διασταύρωση των ομίλων της φάσης των «16». Οπότε η πρώτη θέση στους ομίλους δίνει και πλεονέκτημα έδρας. Άρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση και θα έχει θεωρητικά αντίπαλο στα μέτρα του.

Συν τοις άλλοις, δεν μπορούμε να πούμε πως κάποια από τις άλλες ομάδες των ομίλων τρομάζει με την απόδοση της. Ούτε η Τόφας, ούτε η Σαραγόσα, ούτε η Μπιλμπάο.

Γι’ αυτό και η επιλογή να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το Europe Cup έχει αξία στο 11.00 της Novibet.

Συνθέτοντας τις τρεις παραπάνω επιλογές, βγάζουμε παρολί απόδοσης 199.65! Ένα σούπερ παρολί, ένα άκρως ελληνικό παρολί με τρεις κούπες που μπορούν να καταλήξουν σε ελληνικά χέρια!

Προσφορά* Χωρίς Κατάθεση με 700 Δώρα* από τη NOVIBET
Προσφορά* Χωρίς Κατάθεση με 700 Δώρα* από τη NOVIBETΚλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Παρολί
ΔιοργάνωσηΣημείοΕταιρία
Κατάκτηση EuroleagueΠαναθηναϊκός ή Ολυμπιακός@ 1.65
Κατάκτηση BCLΑΕΚ @11.00
Κατάκτηση Europe CupΠΑΟΚ @11.00
Συνολική απόδοση: 199.65

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης