• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Συν τρία.. βουνά για το διήμερο!

Συν τρία.. βουνά για το διήμερο!

Χαίρεται! Καμιά φορά αλλιώς τα υπολογίζεις και αλλιώς σου έρχονται. Στη χθεσινή στήλη σας είχα ενημερώσει πως μέχρι τις 12.00 σήμερα το πρωί θα έχω ανεβάσει στήλη, κάτι τέτοιο όπως θα καταλάβατε δεν κατέστη δυνατό και απολογούμαι, μέρες που είναι, ελπίζω να με συγχωρέσετε…

Πάμε τώρα τάχιστα στα δικά μας. Στην χθεσινή στήλη είχα αναφέρει τις Μπράντφορντ-Μονπελιέ-Χιρόνα και εμμένω στην αρχική μου γνώμη. Η Μπράντφορντ έχει μία τελευταία ευκαιρία να ξαναμπεί σε τροχιά πλέι οφ εφόσον κερδίσει σήμερα την αδύναμη εντός έδρας Μπλάκπουλ (1 νίκη στα 13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια). Μαζί της θα έχει πάνω από 2.000 οπαδούς ενώ ο Σίμον Γκρέισον (τεχνικός της) επιστρέφει μετά από καιρό σε πολύ γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια. Η φόρμα των “Μπάνταμς” μπορεί να μην δίνει… πάτημα για να ασχοληθούμε με τη νίκη της, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πριν την… κρίση αποτελούσε μία από τις πιο αποτελεσματικές εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας. Ο Γκρέισον μετά τις αρκετές αναβολές είχε τον χρόνο να εργαστεί πάνω στα αδύναμα σημεία της ομάδας του και όντας σαφώς πιο ξεκούραστη από την αντίπαλό της αναμένω να βγάλει μεγαλύτερη ενέργεια και να φτάσει στη νίκη. Στο 4.00 δεν έχω λόγο να το σκεφτώ… 2η φορά και θα ρισκάρω.

Στην Γαλλία, η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ενώ έχει μπροστά της ένα σημαντικό για την ιστορία της ραντεβού απέναντι στην Λειψία στο οποίο διακυβεύεται η πρόκρισης της στους “4” του Γιουρόπα Λιγκ. Το 1-0 του πρώτου αγώνα σαφώς και αφήνει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο και η πάντα επικίνδυνη Μονπελιέ θεωρώ πως μπορεί να εκμεταλλευτεί τον πιθανό αποπροσανατολισμό των Μασσαλών. Μία Μονπελιέ που παραμένει αήττητη στα 8 τελευταία της παιχνίδια, ενώ έχει ηττηθεί μόλις σε ένα (από την ΠΣΖ) από τα 13 πιο πρόσφατα. Αξίζει το ρίσκο στο “διπλό” του 5,25.

Κλείνω με την Χιρόνα που τίθεται αντιμέτωπη με την αδιάφορη Σοσιεδάδ στο “Ανοέτα”. Εδώ μετράω και την απουσία του Ιγιαραμέντι (μέσος, 29/7) στην γηπεδούχο και ποντάρω στην σταθερότητα που διακρίνει την Χιρόνα σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Η νεοφώτιστη χτυπάει στα ίσια την έξοδο στην Ευρώπη, δεν μασάει από έδρες και έχοντας από πίσω την κατάλληλη στήριξη θεωρώ πως μπορεί να τα καταφέρει. Δεν είναι σε καμία περίπτωση για 4.00 το “διπλό” και θα ποντάρω στο “λάθος”.

Καλή Ανάσταση με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Patent (σύστημα 1-2-3)

07/04 – 17.00 – Μπλάκπουλ – Μπράντφορντ: 2 (4.00) με 12 μονάδες

08/04 – 19.00 – Σοσιεδάδ – Χιρόνα: 2 (4,00) με 12 μονάδες

08/04 – 22.00 – Μαρσέιγ – Μονπελιέ: 2 (5,75) με 8 μονάδες

από 2,5 στις δυάδες και 1 στην τριάδα.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 2.342,50 μονάδες

Επιστροφές:

Ανοιχτά στοιχήματα: 40.5 μονάδες από σήμερα & 61.84 μονάδες από χθες

Γιώργος Σιώμος

Γιώργος Σιώμος

LWWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Τη μία μέρα μπορεί να αποθεώνει τη μαγεία και την καθαρότητα του Αγγλικού ποδοσφαίρου, την ομορφιά και το αγνό συναίσθημα των φιλάθλων στα γήπεδα της Βρετανίας. Την επόμενη μέρα είναι ικανός να αναλύσει όλες τις «βρώμικες» και παρασκηνιακές θέσεις που… φοβόμαστε μήπως μας τον «κλέψει» η Uefa για θέση στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Share Διαβαστε επισης