vistabet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Μπαίνουν στους ομίλους με γκολ

Μπαίνουν στους ομίλους με γκολ

Σχετικά καλά κύλησε η στήλη Κυριακή και Δευτέρα, όπου θα μπορούσε να έχει αυξηθεί περαιτέρω η μπάνκα, αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν μας πήγαν όπως θέλαμε. Ακόμα και έτσι πάντως, κέρδος είχαμε. Απόψε μπορεί να έχει τις ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ, τα έχουν αναλύσει όλα οι εξαιρετικοί tipsters του BetMarket.gr, αλλά εμείς εδώ θα ασχοληθούμε με τις ρεβάνς του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πάμε σε δύο επιλογές για απόψε στα προγνωστικά στοιχήματος.

Να ολοκληρώσει την… δουλειά

Η Σέρο Πορτένιο, πήρε τεράστια νίκη μέσα στο Περού επί της Μεγλκάρ με 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς και τώρα θέλει να ολοκληρώσει την δουλειά μπροστά στο κοινό της. Στο πρώτο ημίχρονο εκείνου του αγώνα ήταν εξαιρετική, κέρδισε δύο πέναλτι, έβαλε το ένα. Στο δεύτερο μέρος, δέχθηκε μεγάλη πίεση, αλλά με τον πορτιέρε της σε μεγάλο βράδυ, κατάφερε να αντέξει και να φύγει νικήτρια.

Τώρα, μπροστά στο ένθερμο κοινό της, όπου το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα προς τους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Η Μεγλκάρ πάντως δεν θα πέσει αμαχητί, κάνει καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής και ήταν άστοχη στο πρώτο ματς.

Η Σέρο προκρίνεται και με ισοπαλία, για αυτό θα αποφύγω τον άσο του 1.80. Θα βγάλουν φάσεις ξανά και οι δύο ομάδες. Αξίζει να κυνηγήσουμε το Goal / Goal στο 2.15.

Πρέπει να ρισκάρει από την αρχή

Η Κορίνθιανς υποδέχεται την Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ και η πρόκριση δείχνει να έχει… καθαρίσει. Το 3-0 που κέρδισε η ομάδα του Ισημερινού στο πρώτο ματς, της δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης και πρέπει απλά να κάνει διαχείριση.

Η «τιμάο» από την πλευρά της ξέρει ότι πρέπει να μπει να παίξει φουλ επίθεση από την αρχή. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι και τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Θέλει τουλάχιστον 3 γκολ να το στείλει στην παράταση και να μην δεχθεί κανένα. Δεν το λες και εύκολο αυτό, ειδικά από την στιγμή που η Μπαρτσελόνα θα βρει χώρους στην αντεπίθεση.

Στα γκολ θα πάω και εδώ, μιας και αναμένεται ανοιχτό ματς. Ο άσος στο 1.40 είναι για γέλια. Goal/ Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.07.

Καλή τύχη στις επιλογές σας αλάνια.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

13/3, 00:00 – Σέρο Πορτένιο – Μελγκάρ: Goal/ Goal @ 2.15, με 15 μονάδες

13/3, 02:30 – Κορίνθιανς – Μπαρτσελόνα Γκουαγακίλ: Goal/ Goal & Over 2.5 @ 2.07, με 15 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντώνης Κόκκινος

Αντώνης Κόκκινος

WLWWWLWWLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+63.54302033.542.53108.47%

Ο τύπος θεωρεί την Αργεντινή δεύτερη πατρίδα του, έχει δει περισσότερες φορές την Αλντοσίβι και την Μπελγράνο από ό,τι το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά η μισή καρδιά του είναι δοσμένη στην Μπόκα και την παράνοια του «Μπομπονέρα». Θα τον βρεις να ξενυχτάει με ματς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ενώ όλη μέρα μπορεί να έχει παρακολουθήσει παιχνίδια μέχρι και στην… Ινδονησία.

Share Διαβαστε επισης