• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ελάχιστες επιλογές!

Ελάχιστες επιλογές!

Γεια σας φίλοι! Εξαιρετικά ενδιαφέρον και το Γιουρόπα Λιγκ, όπου έγιναν μεγάλες ανατροπές. Ειδικά αυτή της Σάλτσμπουργκ ήταν εξαιρετική, αφού το 4-2 κατά της του πρώτου παιχνιδιού έγινε 4-1, με ένα τρομερό δεύτερο ημίχρονο. Η Λειψία από την άλλη δεν τα κατάφερε, χάνοντας με 5-2 από τη Μαρσέιγ.

Στα φρέσκα τώρα, έχουμε μπει σε ένα νέο κουπόνι. Εκ πρώτης όψεως μοιάζει αρκετά κακό, το αν θα προκύψει κάτι μέχρι αύριο θα φανεί. Πολλά παιχνίδια, ελάχιστες επιλογές. Πάμε να τα δούμε ανά κατηγορία.

Ο κακός “δαίμονας” της Μπάγερν

Κακά διασταυρώματα στην Μπουντεσλίγκα, όπου σε αρκετούς αγώνες υπάρχει το “ναι μεν, αλλά”. Για το αποψινό δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Λίγο Αμβούργο στο 6,50 μέσα στη Χόφενχαϊμ, όμως αυτήν την στιγμή η Χόφενχαϊμ δείχνει σε τρομερή κατάσταση, επομένως δε πάει εύκολα το χέρι. Πιο “βατό” το διπλό της Κολωνίας στο 3,60 μέσα στην έδρα της Χέρτα. Παιχνίδι κινήτρου για τους “τράγους”, που πρέπει να κερδίσουν. Διπλό που δεν βγαίνει από την απλή στατιστική είναι αυτό του Ανόβερου (4,20) στην έδρα της Στουτγάρδης, με τους Σουηβούς να δείχνουν σημάδια ντεφορμαρίσματος. Κοιτάω και λίγο Γκλάντμπαχ (9,50) στην έδρα της Μπάγερν. Τα “πουλάρια” είναι ο κακός δαίμονας τα τελευταία χρόνια για την Μπάγερν Μονάχου, μπορούν να σταθούν στο Μόναχο, έχουν την ποιότητα αλλά και φυσικά τη φανέλα. Η Κυριακή στοιχηματικά δεν είναι συμπαθητική, όμως τηλεοπτικά θα έχει ζουμί, αφού έχουμε το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Σάλκε και Ντόρτμουντ.

Στενεύουν τα περιθώρια

Στην Zweite Liga αρχίζουν και στενεύουν τα περιθώρια για αρκετές ομάδες, είτε αυτό αφορά άνοδο είτε υποβιβασμό. Είναι φοβερό το ότι πάνω από τις μισές ομάδες φέτος παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που φανερώνει και τη δυσκολία της. Από τα σημερινά δεν επιλέγω κάτι, δεν βρίσκω αξία κάπου. Από τα αυριανά θεωρώ καλό over2,5 αυτό της Πάουλι (2,00) αλλά και αυτό της Ντούισμπουργκ (2,15), χωρίς όμως κάποιο να με ενθουσιάζει τόσο. Από κοντά το διπλό της Άουε (3,75) μέσα στο Μπίλεφελντ. Λάθος η απόδοση του διπλού της Νυρεμβέργης (4,20) στην έδρα της Ίνγκολστατ, με τους Φράγκους να βρήκαν και πάλι τα πατήματα τους.

Dritte και… Αυστρία

Λίγα πράγματα και από τα κάτω διαζώματα της Γερμανίας. Σήμερα κοιτούσα για αρκετή ώρα το διπλό του Μαγδεμβούργου στο 3,60 μέσα στην έδρα της Βέχεν. Ντεφορμέ η Βέχεν, μπορεί κάλλιστα το Μαγδεμβούργο να κάνει οριστικό βήμα προβιβασμού. Καλό over2,5 αυτό της Ζόνενχοφ (1,90) με τη Βέρντερ Βρέμης Β, ενώ η Μούνστερ στο 3,50 έχει καλές πιθανότητες να κερδίσει την ντεφορμέ Φορτούνα Κολωνίας. Στην Αυστρία καλοβλέπω το over2,5 της Άλταχ στο 2,05 απέναντι στη ΒΑΚ. Από εκεί και πέρα τίποτα, είτε στην πρώτη, είτε στη δεύτερη κατηγορία.

Αυτά εν ολίγοις, κακό πρόγραμμα όπως βλέπετε. Δε ξέρω τι θα επιλέξω για αύριο, θέλει αρκετή σκέψη. Δεν αποκλείεται να δείτε και ένα μεγαλοπρεπέστατο no bet.

Το παιχνίδι μου

Μακροχρόνιο στοίχημα από 08/01:
Να μην υποβιβαστεί η Κολωνία (10.00) με 15 μονάδες.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.930 μονάδες

Επιστροφές από 12/04: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 13/04: 15 μονάδες

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης