• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ημιτελικοί σε Αυστρία, Γερμανία

Ημιτελικοί σε Αυστρία, Γερμανία

Καλησπέρα φίλτατοι! Το Σ/Κ μου έδειξε μέσω τριών διαφορετικών αποτελεσμάτων, ποια είναι η καλύτερη ήττα. Τι εννοώ; Το Ανόβερο αδίκησε τον εαυτό του, ισοφάρισε στο τέλος, έμεινε η πικρία. Η Νυρεμβέργη έπρεπε να φάει τέσσερα γκολ, τελικά ισοφάρισε από καραμπόλα, έμεινε η πικρία μήπως έμπαινε άλλη μια καραμπόλα μέχρι το τέλος. Η Γκλάντμπαχ; Δέχτηκε πέντε μετά το 0-1. Τι προτιμώ; Να χάνω όπως η Γκλάντμπαχ για να μην μένει το “μπορούσε”. Nevermind, κακό Σ/Κ, προχωράμε με τα… Κυπελλικά.

Δύσκολοι ημιτελικοί στη Γερμανία

Σήμερα η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μπάγερν, σε ένα ματς που αναμένεται να είναι εξαιρετικό, αφού βρίσκει τις δύο ομάδες σε τρομερή φόρμα. Πολύ δύσκολα θα κοντράρω πλέον Μπάγερν, είναι καλά οι Βαυαροί, “πετάνε” που λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο, ενώ έχουν πάρει τον αέρα της Λεβερκούζεν φέτος, έχοντας επικρατήσει δύο φορές με 3-1.

Στον άλλο ημιτελικό η Σάλκε υποδέχεται την Άιντραχτ. Δύο ομάδες που έχουν δεχτεί κατά καιρούς έντονη κριτική για το “αντί” ποδόσφαιρο τους, όμως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, όπως πολλάκις έχουν τονίσει οι προπονητές τους. Τεντέσκο και Κόβατς είναι δύο από τις αποκαλύψεις φέτος, ο δεύτερος ήδη συμφώνησε με την Μπάγερν Μονάχου. Περιμένω ένα παιχνίδι με τρομερή τακτική, μιας και οι δύο προπονητές είναι εξαιρετικοί στο να διαβάζουν παιχνίδια. Πιθανό το ενδεχόμενο της παράτασης.

Μάχη στο Γκρατς

Στην Αυστρία σίγουρα η Σάλτσμπουργκ έχει ευκολότερο έργο σε σχέση με την Γκρατς και τη Ραπίντ, όμως η Μάττερσμπουργκ δεν είναι για να υποτιμηθεί. Πριν μερικές εβδομάδες άλλωστε η Μάττερσμπουργκ είχε καταφέρει να πάρει 2-2 από την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ. Δεν βλέπω όμως πως να κοντραριστεί αυτήν την στιγμή η Σάλτσμπουργκ, που έχει βρει τρομερό ρυθμό στο παιχνίδι της.

Στο έτερο ματς, αυτό που επικεντρώνει και τα περισσότερα βλέμματα, η Στουρμ υποδέχεται τη Ραπίντ. Ο νικητής θα είναι τελικό. Η Ραπίντ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έρχεται από εύκολη νίκη στο ντέρμπι και ασφαλώς θα ήθελε να δείξει ότι συνεχίζει να βρίσκεται στα υψηλά διαζώματα του Αυστριακού ποδοσφαίρου. Ελαφρύ προβάδισμα στους πράσινους, που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.

Μακροχρόνιο στοίχημα από 08/01:
Να μην υποβιβαστεί η Κολωνία (10.00) με 15 μονάδες.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.872 μονάδες

Επιστροφές από 14/04: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 17/04: 15 μονάδες

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης