novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τα φαβορί και τα τριάρια

Τα φαβορί και τα τριάρια

Από το 4ο λεπτό με παίκτη λιγότερο κι όμως η Γκάισλι πέτυχε τέσσερα τέρματα και πλήρωσε σε απόδοση 6.00 μεσοβδόμαδα. Ήδη από το πρώτο ματς του τριημέρου είχε επιστρέψει όλο το ποντάρισμα πίσω, με Στρόνγκεστ και Πάφος  να χάνουν δίκαια στα άλλα δύο.

Στο τρέχων κουπόνι, σε πολλά πρωταθλήματα πλησιάζουμε στο τέλος, έτσι σχέσεις, κίνητρο, παρασκήνια, βαθμολογίες, είναι στο επίκεντρο. Αυτός είναι και ο λόγος που θα ποντάρω σε δυάδα με Αγγλικά φαβορί. Οι στοιχηματικές «φοβούνται» κάπως ακόμη τους Άγγλους, έτσι οι τιμές εκεί παραμένουν σε κάπως καλύτερα επίπεδα σε αναμετρήσεις με μονόπλευρο κίνητρο.

Μια τέτοια είναι στην Τσάμπιονσιπ το Χαλ-Κάρντιφ. Εκανε και το… μαγικό της η Χαλ με το 5-5 της περασμένης εβδομάδας, έτοιμη για διακοπές πλέον. Η Κάρντιφ είδε τη Φούλαμ να την προσπερνά με τη χθεσινή νίκη της, αλλά σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε θέση απευθείας ανόδου.

Δεύτερη περίπτωση το Ολνταμ-Ντονκάστερ, μία κατηγορία πιο κάτω. Για την Ντονκάστερ και τις… κολλεγιές του Φέργκιουσον τα είπαμε και τα ποντάραμε και στην ήττα με την Οξφορντ. Τώρα έχουμε τις καλές σχέσεις των δύο γειτόνων αλλά και την παρουσία του Γουέλενς στον πάγκο της Ολνταμ. Ο Γουέλενς, νυν προπονητής των γηπεδούχων, ήταν για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής της Ντονκάστερ.

Από σημεία φαβορί στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας σκέφτηκα και τη Νοτς Κάουντι, που πηγαίνει με φόρα στο Γκρίσμπι, ερχόμενη από τρεις πολύ δυνατές εμφανίσεις. Επειδή όμως είναι καλά και η γηπεδούχος, θα κρατήσω το πολύ υψηλό over στο μεταξύ τους.

Θα το κάνω δυάδα με αυτό στο Λιλ-Μετς, το βράδυ στη Γαλλία. Μάχη μεταξύ ομάδων που θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη και για να την πάρουν οφείλουν να βασιστούν στις επιθέσεις τους, γιατί από άμυνα, άστα να πάνε…

Είναι λάθος και το 4.50 στο διπλό της Μετς, που οριακά δεν μπήκε στο σύστημά μου. Όπως οριακά δεν χώρεσε και αυτό το 2.70 της Γιουβέντους. Σαν να υποτιμάτε κάπως η πρωταθλήτρια. Έκανε κακή εμφάνιση με τη Νάπολι, αλλά είχε κάνει κακή και με τη Ρεάλ και μετά… σάρωσε στην Ισπανία. Αντίστοιχη αντίδραση περιμένω και τώρα, με την Ιντερ να μην είναι και κανένα φόβητρο.

Προτίμησα να κρατήσω τις αποδόσεις που είναι πάνω από τις 3 μονάδες, γιατί πήγα σε γιανκί. Αυτός είναι ο λόγος που δεν πόνταρα στη Γιούβε.

Αυτές που κράτησα χωρίζονται σε δύο και δύο. Δύο «καθαρά» και δύο παρασκηνιακά. Πρώτα με το παρασκήνιο. Ασκολι και Ανζί.

Που πάω και μπλέκω με τη Β’ Ιταλίας; Πως όμως να αγνοήσω τα τόσα σημαντικά πράγματα που έχει κάνει ο Κόσμι με την Περούτζια, ως προπονητής της. Αυτός την έβαλε στον χάρτη της Serie A και τώρα χρειάζεται τη βοήθειά της, στο δύσκολο έργο που ανέλαβε, να σώσει την Ασκολι.

Στη Ρωσία έχουμε μια καθαρή περίπτωση μονόπλευρου κινήτρου, σε καλή απόδοση. Η Αρσεναλ Τούλα δεν έχει τον παραμικρό στόχο στη χρονιά,  η Ανζί παίζε για την παραμονή της και το διπλό είναι καθαρό αουτσάιντερ. Το κρατάω.

Πάω και στα δύο «καθαρά», που έχουν πάντως και μια εξωαγωνιστική νότα. Στη Β’ Σουηδίας, η Εστερ υποδέχεται την Εργκριτε. Η φιλοξενούμενη είναι σαφώς πιο βαριά φανέλα, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και αδικείται από το σετ. Κερασάκι στην τούρτα ο προπονητής της, που ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά την Εστερ, αφού ήταν εκεί την περασμένη σεζόν.

Στη Β’ Βραζιλίας, ένας άλλος προπονητής μάλλον μας αποχαιρετά απόψε. Αναφέρομαι σε αυτόν της Ζουβεντούδε, το κλίμα για τον οποίο είναι πολύ άσχημο. Η ομάδα δεν αποδίδει καθόλου καλά και η Αβάι είναι μια δύσκολη και σοβαρή αντίπαλος.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, εξέτασα την περίπτωση της Πρέστον, αλλά δεν ξέρω αν όντως το πιστεύει και η ίδια. Εφτασα πολύ κοντά στο να ποντάρω στη Χάρτπουλ, καθώς περιμένω μαζικό rotation στην πλευρά της Τρανμίρ, αφότου αυτή προετοιμάζεται για τα play off στη Νάσιοναλ Λιγκ. Είδα και τις περιπτώσεις over στο Γέοβιλ-Μάνσφιλντ και Στιβενέιτζ –Εξετερ. Δεν γίνεται όμως να πονταριστούν όλα, ας ελπίσουμε η χημεία που έγινε να είναι η σωστή!

Σύστημα 2-3-4

28/4-21:45– Ασκολι – Περούτζια 1 (3.20)

28/4-17:00– Εστερ – Εργκριτε  2 (3.40)

28/4-19:30 Αρσεναλ Τούλα – Ανζί 2 (3.75)

28/4-22:30 Ζουβεντούδε – Αβάι 2 (3.25)

Στις έξι δυάδες από 6,5 μονάδες, στις τέσσερις τριάδες από 1 μονάδα και 0,5 μονάδα στην τετράδα

 

Δυάδα

28/4-17:00–  Χαλ – Κάρντιφ  2 (2.20)

28/4-17:00– Ολνταμ – Ντονκάστερ 1  (2.15)

Στη δυάδα απόδοσης 4,73 ποντάρισμα 14,3 μονάδες

 

Δυάδα

28/4-17:00–  Γκρίσμπι – Νότς Κάουντι  Over (2.20)

28/4-21:00– Λιλ – Μετς Over  (1.90)

Στη δυάδα απόδοσης 4,18 ποντάρισμα 16,2 μονάδες

 

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 2005 μονάδες

Επιστροφές:  69 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 74 μονάδες

 

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης