novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Καθαρά και παρασκηνιακά

Καθαρά και παρασκηνιακά

Χθες κερδίσαμε… καθαρά! Γιατί οι τελίτσες πριν το καθαρά; Επειδή δεν εννοώ «δίκαια», αλλά βάσει των επιλογών που έγινε. Από τα τέσσερα παιχνίδια του συστήματος, τα δύο ήταν αγωνιστικά (Αβάι, Εργκριτε) και τα δύο παρασκηνιακά (Ανζί, Ασκολι). Μια δυάδα έφερε κέρδος, η «καθαρή» με Αβάι και Εργκριτε. Το ίδιο και στις δυάδες, αν και εκεί πέρασαν τρία στα τέσσερα σημεία, με μοναδικό χαμένο την Ολνταμ, που παρά τις σχέσεις που υπήρχαν μεταξύ τους, δεν κατάφερε να κερδίσει την Ντονκάστερ.

Και σήμερα ένα μείγμα «καθαρών» και παρασκηνιακών σημείων έχει η στήλη. Ας πιάσω αρχικά τα δεύτερα, που θέλουν και σαφέστερη αιτιολόγηση. Οχι απαραίτητα μεγάλη, άλλωστε το σαφές μπορεί να είναι και με μία πρόταση. Όπως για παράδειγμα: Η Μποαβίστα είναι αδιάφορη, η Πάκος Φερέιρα καίγεται και οι δύο τους είναι γειτόνισσες.

Δεύτερο παρασκηνιακό σημείο, το διπλό της Σπάρτα Ρότερνταμ. Περίεργο παιχνίδι καθώς οι δυο τους είναι στην ίδια πόλη, αλλά δεν… αγαπιόνται και πολύ. Γιατί το ποντάρω τότε; Γιατί στον πάγκο της Σπάρτα κάθεται ο Αντβοκαατ και στον αντίπαλο ένας από τους πιο στενούς του φίλους, παλιός του ποδοσφαιριστής και γενικότερα… δικός του άνθρωπος Ο Φαν Μπρόκχορστ. Θα βάλουν στην άκρη τις κόντρες του κόσμου για χάρη της δικής τους φιλίας; Δεν μπορώ να το ξέρω, στο 9.00 όμως ρισκάρω για να μάθω, αν η Σπάρτα θα πάρει το τρίποντο που έχει τόσο ανάγκη.

Στα «καθαρά» της ημέρας. Δύο επιλογές από τη Βραζιλία, που είναι ξεκίνημα ακόμη και εντοπίζονται λαθάκια, όπως η Φίγκε την περασμένη εβδομάδα και η Αβάι χθες. Αμφότερα τα τονίσαμε, ώρα τώρα να πάμε και στη serie a.

Μπαία – Ατλέτικο Παραναένσε το πρώτο. Δεν με έχει πείσει μέχρι στιγμής η πρώτη, που βγάζει μια δυσκολία στο γκολ. Λίγες φάσεις, ελάχιστα τέρματα και με αυτή την παράμετρο δεν μπορεί να προσφέρεται τόσο φαβορί. Ειδικά όταν απέναντί της έχει μια Παραναένσε που «σκόρπισε» την Σαπεκοένσε στην πρεμιέρα και πήρε βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Γκρέμιο.

Δεύτερη περίπτωση, το Φλουμινένσε – Σάο Πάολο. Η «Φλου» είναι μια εκ των πιο μέτριων ομάδων στην κατηγορία, με σαφές αγωνιστικό ταβάνι. Η φιλοξενούμενη δείχνει αν μη τι άλλο δουλεμένη ομάδα, μη έχοντας δεχτεί γκολ σε αυτές τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Δεν θα έδινα πάνω από 3.00 στο διπλό.

Επιστροφή στην Ευρώπη, όπου θα αποφύγω το διπλό της Ουντινέζε, για το οποίο βλέπω «ζεστό» πολύ κόσμο. Προτιμώ να στραφώ στο over, μιας και η Μπενεβέντο παίζει αρκετά ανοιχτά και θεαματικά μπροστά στο κοινό της.

Σε δυάδα με το διπλό της Μπασακσεχίρ. Με τις Γαλατά και Μπεσίκτας να συγκρούονται μεταξύ τους, είναι «χρυσή» ευκαιρία για τη Μπασακσεχίρ να κάνει βήμα προς την κορυφή. Η Οσμανλί είναι μια μέτρια ομάδα, ίσως προς το κακή.

 

Μονά

29/4-15:30– Φέγενορντ – Σπάρτα Ρότερνταμ 2 (9.00) επί 7,4 μονάδες

29/4-18:00– Μποαβίστα – Πάκος Φερέιρα  2 (3.25) επί 20,64 μονάδες

 

Σύστημα 2-3

29/4- 18:00– Μποαβίστα – Πάκος Φερέιρα  2  (3.25)

29/4-22:00– Μπαία – Ατλ. Παραναένσε  2 (3.80)

29/4-22:00 Φλουμινένσε – Σάο Πάολο 2 (3.20)

Στις τέσσερις τριάδες από 6,5 μονάδες και 1 μονάδα στην τριάδα

 

Δυάδα

29/4-16:00–  Μπενεβέντο – Ουντινέζε  Over (1.85)

29/4-16:00– Οσμανλίσπορ – Μπασακσεχίρ 2 (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 3,7 ποντάρισμα 18 μονάδες

 

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 2000 μονάδες

Επιστροφές:  139,54 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 66.54 μονάδες

 

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης