novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σάλτσμπουργκ και… Bundesliga!

Σάλτσμπουργκ και… Bundesliga!

Γεια σας φίλτατοι! Σήμερα περιμένατε μια διαλογή για το Σ/Κ, όμως θεωρώ είναι πολύ νωρίς, μιας και τα παιχνίδια πλέον παίζουν μαζικά Σάββατο και Κυριακή. Επομένως θεωρώ καλύτερο να ρίξουμε μια ματιά ανά κατηγορία για το τι μέλλει γενέσθαι. Σήμερα θα αναλύσω Bundesliga, αύριο Zweite Liga, για να ξέρετε τι γίνεται πάνω κάτω τις αγωνιστικές που έρχονται. Για Dritte Liga δεν θα πω κάτι, αφού τα πράγματα έχουν κριθεί.

Για τον σημερινό ημιτελικό μεταξύ Σάλτσμπουργκ και Μαρσέιγ δεν θα ήθελα να πω πολλά. Όχι ότι δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν αλλά επειδή δεν το θεωρώ αναγκαίο να ειπωθούν, αφού στοιχηματικά το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσεγγιστεί. Βλέπω τη Μαρσέιγ να σκοράρει, επομένως θεωρώ δύσκολο να δούμε στον τελικό τη Σάλτσμπουργκ, παρότι απέδειξε στο εντός με τη Λάτσιο ότι μπορεί να πετύχει πολλά.

Τέσσερις παλεύουν για σωτηρία, δύο για Chl, πέντε για την 6η θέση

Η Bundesliga απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον τώρα στο τέλος, κυρίως για την 6η θέση, τον υποβιβασμό και τέλος για την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Πιο αναλυτικά, πρωταθλήτρια έχει ήδη ανακηρυχθεί η Μπάγερν Μονάχου. Η δεύτερη και η τρίτη θέση δεν παίζουν καμία σημασία, πέραν του prestige, αφού δίνουν θέση στους ομίλους του Champions League. Η τέταρτη θέση τώρα διεκδικείται από τη Χόφενχαϊμ και τη Λεβερκούζεν. Τεράστιο προβάδισμα της Χόφενχαϊμ, καθώς βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, με τη Λεβερκούζεν από την άλλη να είναι ντεφορμέ τη χειρότερη χρονική στιγμή.

Στο πιο κάτω διάζωμα η Λειψία έχει ακόμα στην 6η θέση στα χέρια της. Μια θέση που δίνει συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Προνομιούχος θέση, όμως δεν είναι και… καπαρωμένη, αφού οι “ταύροι” βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Άιντραχτ, Γκλάντμπαχ, Στουτγάρδη και Χέρτα διεκδικούν τη θέση αυτή. Καμία όμως δεν θέλει να τερματίσει 7η. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Λογικά η Άιντραχτ χάνει στον τελικό Κυπέλλου, επομένως η 7η θέση θα δώσει εισιτήριο για Ευρώπη, ένα εισιτήριο όμως που θα στοιχίσει σε ξεκούραση, καθώς η ομάδα που θα το πάρει θα πρέπει να παίξει τρεις προκριματικούς για να φτάσει στους ομίλους του Europa League. Ποια θα το ήθελε αυτό; Καμία. Πλεονέκτημα από άποψη προγράμματος έχει η Γκλάντμπαχ που αντιμετωπίζει Φράιμπουργκ και Αμβούργο τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Τέλος, για την παραμονή παλεύουν η Μάιντζ, η Φράιμπουργκ, η Βόλφσμπουργκ και το Αμβούργο. Μάιντζ και Φράιμπουργκ βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση μετά τις νίκες τους. Στο +3 από τη Βόλφσμπουργκ, επομένως σε περίπτωση ήττας της Βόλφσμπουργκ αυτό το Σ/Κ, παραμένουν στην κατηγορία με την προϋπόθεση ότι θα πάρουν έστω έναν βαθμό. Πίσω από τη Βόλφσμπουργκ ακολουθεί το Αμβούργο, που με ένα μίνι σερί έχει καταφέρει να βάλει φωτιά στην παραμονή. Μόλις δύο βαθμοί χωρίζουν τους “δεινόσαυρους”. Κομβικό το παιχνίδι στην Φρανκφούρτη, όπου θέλει νίκη το Αμβούργο για να ελπίζει.

Θυμίζω ότι τα κριτήρια ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων ως πρώτο, έπειτα η καλύτερη επίθεση και έπειτα η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση.

Τι μου έδωσε η πρώτη διαλογή για αυτό το Σ/Κ; Θεωρώ ότι ή Βόλφσμπουργκ (5,00) παίζεται, παρότι δεν κρύβει κάποια αξία, bet που έχει να κάνει καθαρά με την ύπαρξη της στην κατηγορία, βοηθάει το ότι η Λειψία είναι τραγική το τελευταίο διάστημα, όχι ότι η Βόλφσμπουργκ είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έπειτα βουτιά υπέστη το διπλό της Φράιμπουργκ εδώ και κάτι μέρες, από το 6,50 πήγε στο 4,50. Ο λόγος είναι ότι η Γκλάντμπαχ έχει τρομερά πολλές απουσίες. Καλό το διπλό του Αμβούργου (4,00) στην Φρανκφούρτη, με την Άιντραχτ να είναι ντεφορμέ. Τέλος, διπλά με κίνητρο είναι αυτά της Σάλκε (2,15) και της Χόφενχαϊμ (2,00)

Το παιχνίδι μου

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.716 μονάδες

Επιστροφές από 27/04: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 03/05: 0 μονάδες

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης