novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Παιχνίδι με τα γκολ!

Παιχνίδι με τα γκολ!

Εξαιρετική Κυριακή, πως να μην είναι άλλωστε, με το 3/3 (trixie, δείτε εδώ) να φέρνει ένα κέρδος της τάξης των +238,26 καθαρών μονάδων. Τι άλλο να ζητήσει κανείς σε μία τέτοια περίοδο; Με τις αξίες να έχουν.. εξαφανιστεί και οι επιλογές να περιορίζονται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης που δέχτηκα, δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά, η ικανοποίηση είναι τεράστια.

Περασμένα.. ξεχασμένα που λένε, η σεζόν δεν έχει τελειώσει, έχουμε λίγες ημέρες ακόμα μπροστά μας και έπειτα ακολουθεί Μουντιάλ οπότε θα συνεχίσουμε να τα.. λέμε για πολύ καιρό ακόμα (χαχα).

Το νέο κουπόνι έχει εμβόλιμες αγωνιστικές σε αρκετά – για την εποχή- πρωταθλήματα. Η σημερινή ημέρα δεν εμπνέει και πολύ αλλά εντέλει κάτι προέκυψε. Βέβαια, λέω να ξεκινήσω λίγο.. ανάποδα, με ένα παιχνίδι της Πέμπτης, το Λουγκάνο – Λωζάνη. Πρώτοι, από τούτη εδώ την γωνιά μάθατε για τις φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων, οι οποίες και παραμένουν άψογες παρά το πέρασμα του χρόνου. Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από το παιχνίδι της Σιόν με την Γκρασχόπερς. Αν η Σιόν ηττηθεί, το «διπλό» -το οποίο παρεμπιπτόντως.. πληρώνει αρκετά καλά- συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Το αναφέρω από τώρα για να το έχετε στο.. νου σας.

Πάμε στα σημερινά, εκεί όπου έχω κρατήσει δύο επιλογές με βάση τα γκολ. Η πρώτη από την Πολωνία και την αναμέτρηση: Άρκα Γντίνια-Κρακόβια Κρακοβίας. Αμφότερες είναι αδιάφορες έχοντας εξασφαλίσει την σωτηρία τους, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια τους δίχως ιδιαίτερες σκοπιμότητες (από 4 σερί Over2,5 η Άρκα, από 4/5 ή Κρακόβια) και το over2,5 εδώ καλοπληρώνει με βάση όλα τα παραπάνω.

Κλείνω με την αναμέτρηση: Ζούλτε Βάρεγκεμ – Μπέβερεν. Οι γηπεδούχοι με νίκη σήμερα κλειδώνουν την πρώτη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι αλλά εσχάτως οι εμφανίσεις τους είναι ιδιαίτερα βελτιωμένες. Μάλιστα, ο αρχισκόρερ Τελίν (16 τέρματα) σκόραρε δις κόντρα στην Μουσκρόν επιστρέφοντας στα γκολ μετά από αρκετό διάστημα. Αρέσκεται στο επιθετικό παιχνίδι η Ζούλτε (από 7 διαδοχικά Over2,5, τα 6/7 ήταν και GG) και σίγουρα θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις παράλληλα με την εξασφάλιση της 1ης θέσης.

Υ.Γ Στάθηκα αρκετή ώρα στο αουτσάιντερ «διπλό» της ΓΚΑΙΣ στην Β’ κατηγορία της Σουηδίας, μου φαίνεται πως το 5.00 είναι αρκετά υψηλό για μία ομάδα με καλή εκτός έδρας παρουσία όπως η ΓΚΑΙΣ, ενώ στην τελική μόλις ένας πόντος χωρίζει τις δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα. Παρόλα αυτά, αποφάσισα να το αφήσω καθώς οι γνώσεις μου είναι εντελώς επιφανειακές στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας και δεν έχω κανέναν λόγο για να το κρύψω. Το αναφέρω πάντως για πιθανή ενασχόληση στο live.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

8/5 – 21.30 – Αρκα Γντίνια – Κρακόβια Κρακοβίας: Over2,5 (1,975)

8/5 – 21.30 – Ζούλτε Βάρεγκεμ – Μπέβερεν: Over2,5 & GG (1,83)

Απόδοση δυάδας: 3,62 με 12,24 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 2795,89 μονάδες

Επιστροφές: 262,24 μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα: 12,24 μονάδες

Γιώργος Σιώμος

Γιώργος Σιώμος

LWWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Τη μία μέρα μπορεί να αποθεώνει τη μαγεία και την καθαρότητα του Αγγλικού ποδοσφαίρου, την ομορφιά και το αγνό συναίσθημα των φιλάθλων στα γήπεδα της Βρετανίας. Την επόμενη μέρα είναι ικανός να αναλύσει όλες τις «βρώμικες» και παρασκηνιακές θέσεις που… φοβόμαστε μήπως μας τον «κλέψει» η Uefa για θέση στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Share Διαβαστε επισης