stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ρίσκο στο (πολύ) άγνωστο

Ρίσκο στο (πολύ) άγνωστο

Εδώ και περίπου δύο μήνες τα αποτελέσματα μας πηγαίνουν μια χαρά, με τη στήλη να έχει σταθεροποιηθεί σε κερδοφόρους… ρυθμούς. Το διπλό με ανατροπή της Λιλ την Κυριακή μας έφερε μια ισοπαλία διατήρησης του… αήττητου σερί.

Το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα είναι σχεδόν άδειο. Όσο κι αν κοίταξα τα χθεσινά, δεν είδα κάτι που να μου αρέσει. Η’ για να είμαι ειλικρινής, είδα τις αλλαγές της Μινέιρο, αλλά με τη Σαν Λορέντζο να περνά και με ισοπαλία, το άφησα στην ησυχία του.

Σήμερα από νωρίς το πρωί βολτάρω σε διάφορες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες ανά τον κόσμο, αναζητώντας πληροφορίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες στοιχηματικά. Και βρήκα κάποιες.

Ξεκαθαρίζω εξ’ αρχής πως το παιχνίδι θα είναι υψηλού ρίσκου, όχι γιατί θα ανεβάσω τη μίζα (το αντίθετο, θα είναι ιδιαίτερα χαμηλό) αλλά επειδή… ταξιδεύω στο άγνωστο. Το αναφέρω για να μην παρασύρω κάποιον σε αλόγιστο παιχνίδι. Και τονίζω πως αν η κάβα μου ήταν αρνητική δεν θα το έκανα.

Πάμε λοιπόν!

Αργεντινή, έναν βαθμό θέλει η Μπόκα για να εξασφαλίσει τον τίτλο. Πηγαίνει στην έδρα της Χιμνάσια, την οποία προπονεί ένας πολύ δικός της άνθρωπος, ο Σελότο. Η Χιμνάσια χρειάζεται βαθμούς για την ειδική βαθμολογία υποβιβασμού της επόμενης σεζόν. Από έναν πόντο και όλοι χαρούμενοι.

Στη Ρωσία έχουμε τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Τόσνο και Αβανγκαντ Κουρσκ, σε ουδέτερη έδρα. Μπορεί τις ομάδες να χωρίζει μια κατηγορία, αλλά είναι πολύ πιθανό του χρόνου να αγωνίζονται αμφότερες στη βήτα. Αυτό γιατί η Τόσνο είναι σήμερα προτελευταία στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, έχοντας μπροστά της και ένα σημαντικότατο παιχνίδι με την Ούφα την Κυριακή. Και να μείνει βέβαια αγωνιστικά, ίσως υποβιβαστεί λόγω μη αδειοδότησης, καθώς τα οικονομικά της προβλήματα μοιάζουν άλυτα. Πιο άνετη, χαλαρή και προσηλωμένη στον στόχο του Κυπέλλου η Κουρσκ, που έχει αποκλείσει ήδη την ΤΣΣΚΑ.

Κι αν αυτά σαν φαίνονται… βατά, σας πάω σε ακόμη πιο άγνωστα! Σιμπένικ – Κρουστόσιγια για τη Β’ κατηγορία της Κροατίας. Η Σιμπένικ εδρεύει στις Δαλματικές ακτές (η φώτο του κειμένου είναι από την ίδια) και μετά την ισοπαλία με τη γειτόνισσα της Ντουγκοπόλιε την περασμένη αγωνιστική, έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή. Το κλίμα στην ομάδα (οι ειδήσεις που σας έλεγα πως έψαχνα) βγάζει μια χαλαρότητα, με το +7 τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε να προσφέρει μαξιλαράκι ασφαλείας. Η Κουστόσιγια είναι ομάδα του Ζάγκρεμπ, που από όσο έψαξα, τις έχει τις άκρες της. Χρειάζεται βαθμούς για την παραμονή, με το διπλό να είναι αουτσάιντερ.

Κλείνω με Κόπα Λιμπερταδόρες και το Τεμούκο-Μέριδα. Η πρώτη κάνει τραγική σεζόν, ούσα τελευταία στο πρωτάθλημα της Χιλής. Αδυνατώ να κατανοήσω τις τόσο χαμηλές τιμές στον άσο, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα φορμαρισμένο αντίπαλο.

Σε πιο… σοβαρό στοίχημα, η Μάντσεστερ Σίτι θα ψάξει ξέσπασμα μετά το Χ με τη Χάντερσφιλντ, την ώρα που η Μπράιτον αναμένεται χαλαρή, έπειτα από την εξασφάλιση της παραμονής.

Στην Πολωνία, Βίσλα και Ζαγκλέμπιε μόνο με νίκη διατηρούν ρεαλιστικές ελπίδες για Ευρώπη.

Κρατάω σε μία δυάδα τα γκολ στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

 

Δυάδα

9/5-14:30–  Βίσλα – Ζαγκλέμπιε Over (1.975)

9/5-22:00– Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον Over 3.5 (1.94)

Στη δυάδα απόδοσης 3,83 ποντάρισμα 14,5 μονάδες

 

Σύστημα 2-3-4

9/5-14:30–  Σιμπένικ – Κουστόσιγια 2 (3.60)

9/5-19:15– Τόσνο – Κουρσκ 2dnb (3.40)

10/5-01:15–  Τεμούκο – Μέριδα 2dnb (3.75)

10/5-01:15– Χιμνάσια – Μπόκα Χ (3.50)

Στις έξι δυάδες από 5 μονάδες, στις τέσσερις τριάδες από 1 μονάδα και 0,5 μονάδα στην τετράδα.

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 2110 μονάδες

Επιστροφές:  56 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 49 μονάδες

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης